ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 22.02.2026, 01:02
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто лікував міому
joinuptogotravel040520Дата: Четвер, 20.11.2025, 23:15 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго дня всім. Мені 37 років, на останньому УЗД виявили міому матки середнього розміру. Лікар сказала, що поки вона не велика, але є ризик росту, тому потрібно або спостерігати, або розглядати лікування. Я дуже переживаю, бо в інтернеті одні пишуть, що можна обійтися гормональною терапією, інші — що без операції нічого не допоможе. Планую вагітність у найближчі роки, тому дуже боюся зробити неправильний вибір або втратити час. Можливо, тут є жінки, які стикалися з міомою і можуть розповісти, які методи лікування справді ефективні? Особливо цікавить досвід у сучасних клініках, де проводять малоінвазивні втручання і враховують репродуктивні плани

pokrovskijdima41Дата: Четвер, 20.11.2025, 23:26 | Повідомлення # 2
Рядовий
У мене була майже така сама ситуація: міома середнього розміру, а я теж планувала вагітність, тому хотіла максимально зберегти репродуктивні можливості. Після консультацій у різних фахівців зупинилася на центрі, де спеціалізуються на гінекологічних захворюваннях і проводять комплексну діагностику. Ось тут можна ознайомитися з напрямами роботи https://da-vinci.clinic/portfolio/ginekology/
Мені надали повний план обстеження, пояснили всі варіанти — від гормональної терапії до малоінвазивної операції, залежно від того, як буде вести себе міома. У моєму випадку обрали щадне втручання, і через кілька тижнів я вже повернулася до нормального життя. Лікарі дуже уважно ставилися саме до планів на вагітність, тому кожен етап підбирали максимально делікатно. Можу щиро порадити: варто звернутися саме до спеціалістів, які працюють із такими випадками щодня

Повідомлення відредагував pokrovskijdima41 - Четвер, 20.11.2025, 23:28

joinuptogotravel040520Дата: Четвер, 20.11.2025, 23:32 | Повідомлення # 3
Рядовий
Щиро дякую, це дуже допомогло розібратися

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026