ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Понеділок, 29.04.2024, 19:35
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Дозвілля » Заклади, заходи » Євробачення 2011
Євробачення 2011
AДМДата: Вівторок, 01.03.2011, 19:57 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Джамала відмовилася брати участь в повторному голосуванні на «Євробачення»

Українська співачка Джамала відмовилася брати участь у повторному голосуванні національного відбору на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення».

Після публічного обурення підсумками голосування, що відбулося 26 лютого в прямому ефірі (співачка Міка Ньютон несподівано випередила співачок Злату Огневич і Джамалу, які зайняли відповідно 2 і 3 місця), Національний телеканал України вирішив провести повторне голосування.

«Щоб зняти непотрібний ажіотаж, Національна телекомпанія України виступає з пропозицією до цих трьох учасників виступити в четвер, 3 березня 2011 р., з 21:30 до 23:00 у прямому ефірі Першого національного. Під час проведення ефіру буде відкрита лінія для SMS-голосування», – повідомили в прес-службі Першого національного.

Як повідомляє видання «Обком», сьогодні у своєму відкритому листі Джамала подякувала всім своїм прихильникам, що проголосували за неї під час відбору. «Я щаслива, що за мене проголосувало в три рази більше людей, ніж за артиста, якому присудили перше місце, – написала співачка. – Для мене ваша довіра – це найголовніше. Я не хочу мати нічого спільного з маніпуляціями, корупцією і амбіціями окремих особистостей, чиїми інтересами вони б не прикривалися».

Джамала зазначила, що сумнівається в щирості тих, хто оголосив про проведення повторного голосування. «Я більш ніж упевнена, що люди, які намагаються провернути це, зроблять все, щоб довести свою правоту і в черговий раз принизити мене і інших артистів. Я розумію, що у них немає іншого виходу. Навіть якщо їм доведеться визнати, що люди проголосували за мене, вони зроблять все, щоб вилити на мене потоки бруду і переконати всіх, що переголосування робилося спеціально «під Джамалу», – зазначила співачка.

За словами Джамали, вона прийняла «непросте для себе рішення – не брати участь ні в яких показових «розборках», єдина мета яких – заробити ще трохи грошей на ажіотажі навколо «Євробачення». «Я приношу щирі вибачення всім своїм шанувальникам, які розраховували побачити мене в так званому «суперфіналі», але піти на це означало б перестати бути самою собою. Я роблю тільки те, в що вірю сама. Довіри до людей, які будуть організовувати і контролювати це голосування, у мене немає», – додала співачка.

 
olichka137Дата: Середа, 21.02.2024, 16:43 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
wacko
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Дозвілля » Заклади, заходи » Євробачення 2011
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024