ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 28.04.2024, 00:54
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » ЖИТЛОВО_КОМУНАЛЬНИЙ » ЖЕК » Договір з ЖЕКом
Договір з ЖЕКом
УКРАЇНЕЦЬДата: Понеділок, 07.03.2011, 20:04 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: впевнені
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Договір із ЖЕКами визнали незаконним!

Львів’яни зможуть без бою відмовлятися від послуг ЛКП

Тяганина з договорами між ЖЕКами та мешканцями триває у Львові не один рік. Відмовитися від непотрібних чи неякісних послуг ЛКП наразі вдалося одиницям і то з великим боєм, точніше, маємо у місті 70 таких будинків. Інші львів’яни надалі пишуть заяви в ЖЕК із проханням відмовитися від послуг, які надають неякісно чи не надають взагалі, і надалі їм відмовляють. Звісно, письмової вказівки відмовляти мешканцям немає, але… усі все розуміють.

У типових договорах, які нас змушують підписувати з ЛКП, наразі є безліч порушень, навіть пеню кожен ЖЕК призначав по-своєму — і 0,1%, і 1%, і навіть 3%. Те, що договори не відповідають закону, офіційно вдалося довести відомому львівському правозахиснику Теодорові Дяківу. Нещодавно комісія з питань депутатської діяльності і законності офіційно визнала типові договори ЛКП із мешканцями незаконними.

Про це “Ратушу” повідомив заступник голови вищезазначеної комісії Юрій Михальчишин: “Попередні договори мають бути відкликані. Тобто, усі мешканці мають бути поінформовані про нікчемність цих договорів. Тепер ми маємо дати вказівку департаменту житлового господарства розробити новий законний договір, погодити його з нашою комісією і з виконкомом”. На запитання, коли орієнтовно мешканці отримають нові уточнені договори, депутат відказав: якщо розсилка і укладення попередніх договорів тривала два місяці, то й тут треба розраховувати десь на такий період. Що ж робити мешканцям в цей час? Платити відповідно до старого договору.

І найважливіше запитання: чи цей новий договір дасть можливість мешканцям обирати собі ті послуги, які їм потрібні, і відмовитися від неякісних чи й таких, які загалом не надають? “Інакше все це взагалі не матиме жодного сенсу, — відказав депутат. — Але для цього треба провести велику роботу з департаментом житлового господарства. Думаю, навіть одним засіданням нашої комісії не обійдеться. А буде потреба — винесемо на сесію”.
Ірина ЮЗИК

 
tatroom0Дата: Вівторок, 27.11.2018, 09:22 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Репутація: 0
Статус: Offline
мне кажется, просто так не откажешься
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » ЖИТЛОВО_КОМУНАЛЬНИЙ » ЖЕК » Договір з ЖЕКом
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024