ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
П`ятниця, 29.03.2024, 10:51
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » ЖИТЛОВО_КОМУНАЛЬНИЙ » ЖЕК » Нові тарифи
Нові тарифи
УКРАЇНЕЦЬДата: Вівторок, 31.05.2011, 15:49 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: впевнені
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
нові тарифи

Виконком Львівської міськради прийняв рішення про встановлення тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій у Львові індивідуально по кожному будинку.

Відповідне рішення було ухвалене на засіданні виконавчого комітету сьогодні, 31 травня.

Директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Наталія Павлюк повідомила, що на сьогодні не йде мова про підвищення тарифів, а про приведення у відповідність до законодавства тарифів на утримання будинків та прибудинкової території.

За її словами, необхідність перегляду тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій була зумовлена постановою Кабінету Міністрів України № 529, розпорядженням голови ОДА та 5-ма приписами інспекції житлово-комунального господарства.

Нові тарифи на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій передбачають включення до розрахунку плати за нежитлові приміщення. Крім того, при розрахунку нових тарифів враховано підвищення мінімальної заробітної плати на 55%.

Наталія Павлюк також повідомила, що по кожному будинку проводились громадські слухання, у результаті яких з 8 612 будинків, які є у Львові, мешканці 101 будинку відмовились від певних послуг – здебільшого це послуги з прибирання сходових кліток та прибудинкових територій.

Найбільша кількість відмов зафіксована у Залізничному районі. Там від тих чи інших послуг відмовились 37 будинків, у Галицькому – 23 будинки, у Шевченківському – 12 будинків, у Франківському – 14 будинків, у Личаківському – 15 будинків.

Натомість Павлюк відзначила Сихівський район, де від послуг ЛКП не відмовився жоден будинок, що свідчить про якість надання комунальних послуг.
 
АльбиночкаДата: Субота, 24.11.2018, 18:33 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 14
Репутація: 0
Статус: Offline
тарифы просто убивают всех наповал
 
ms0342798Дата: Вівторок, 06.07.2021, 15:42 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
ага, перебор
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » ЖИТЛОВО_КОМУНАЛЬНИЙ » ЖЕК » Нові тарифи
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024