ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 30.11.2025, 09:36
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Професійне кодування від алкоголізму у Львові
pozdravcikДата: Середа, 06.08.2025, 20:35 | Повідомлення # 1
Майор
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт всім! Хочу поділитися своєю історією, можливо, комусь вона допоможе. Боротьба з алкоголізмом – це важкий шлях, і я знаю це не з чуток. 
Сам пройшов через це пекло.

Довгий час я не визнавав проблему, думав, що все під контролем, можу зупинитися в будь-який момент. Але, як ви розумієте, це була самообман. 
З часом алкоголь почав руйнувати моє життя: проблеми на роботі, сварки в сім'ї, погіршення здоров'я. Я розумів, що потрібно щось робити, але самостійно впоратися не міг.

Почав шукати інформацію в інтернеті, читав відгуки, консультувався з друзями. І так натрапив на Наркологічна клініка Олега Василенко. 
Спочатку було страшно, соромно, не хотілося нікому розповідати про свою проблему. Але я вирішив, що це мій шанс на нормальне життя.

Звернувся у львівський філіал. Мене приємно здивував професійний підхід лікарів. Зі мною поговорили, вислухали, запропонували різні варіанти лікування. Я обрав кодування.

Процедура пройшла безболісно і досить швидко. Звичайно, після кодування потрібна підтримка, психологічна допомога. І тут я знову відчув підтримку клініки. 
Зі мною працював психолог, допомагав справлятися з тягою, знаходити нові інтереси в житті.

Зараз я вже кілька місяців не вживаю алкоголь. Звичайно, бувають важкі моменти, але я знаю, що можу звернутися за допомогою до фахівців. 
Моє життя змінилося на краще: налагодилися стосунки з сім'єю, повернулася радість до життя, з'явилися нові цілі.

Хочу сказати всім, хто бореться з алкоголізмом: не бійтеся звертатися за допомогою! Це не соромно, це сміливий крок на шляху до одужання.
Я особисто рекомендую Наркологічна клініка Олега Василенко у Львові. Там працюють справжні професіонали, які допоможуть вам повернутися до нормального життя.

Ось посилання на їхній сайт, де ви можете знайти більше інформації: https://vacilenko.com/uk/lviv/koduvannya-vid-alkogolizmu-lviv/ 

Сподіваюся, мій досвід буде корисним для вас. Бажаю всім здоров'я та сили волі! Пам'ятайте, ви не одні у своїй боротьбі! 
Мережа наркологічних клінік Олега Василенко спеціалізується на лікуванні алкоголізму по всій Україні, тому ви можете знайти філіал у вашому місті.

mikheevpyotrДата: Середа, 20.08.2025, 17:50 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Дякую

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025