ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 07.05.2024, 17:24
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Мер
Мер
AДМДата: Вівторок, 22.02.2011, 15:03 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
http://chat.zaxid.net/index.php?action=add_question&cid=47
22 лютого 2011 року 14:43

* Чат
Для зареєстрованих користувачів:

25 лютого 2011 р. о 13:00, ЧАТ з міським головою Львова Андрієм Садовим

 
AДМДата: П`ятниця, 04.03.2011, 14:19 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Міський голова Андрій Садовий задекларував свої доходи за 2010 рік. Загальна сума доходів мера становить 141 тис. грн (заробітна плата). Загальні доходи інших членів родини міського голови склали 355 тис. грн.

Як повідомили ZAXID.NET у прес-службі Львівської міської ради, у приватній власності родини мера знаходиться квартира загальною площею 158,4 кв. м. Також міський голова задекларував легковий автомобіль марки VW Sharan.

 
квіткаДата: П`ятниця, 11.03.2011, 09:41 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: впевнені
Повідомлень: 52
Репутація: 0
Статус: Offline
Вчора мер сказав по телевізору, що дублювати обїздну дорогу між Городоцькою і Кульпарківською за рахунок будівництва широчезної вул. Ряшівської між ними НЕРОЗУМНО. Грошей немає. Загазовувати львівянам повітря за рахунок дублювання обїздної всередині міста можуть хіба що окупанти. Всі, хто хоче переїхати з Городоцької на Кульпарківську і навпаки - мають обїздну.
А якщо будуть такі величезні гроші, то їх краще вкладати в будівництво обїздної між вул. Б. Хмельницького та Городоцькою.

Це буде дуже корисно для Львівян, і для тих водіїв (особливо, вантажних авто), які не бажають витрачати час на загазовування львівян і з задоволенням обїдуть Львів

 
sknylivДата: Понеділок, 14.03.2011, 21:16 | Повідомлення # 4
Сержант
Група: впевнені
Повідомлень: 29
Репутація: 0
Статус: Offline
Хороша ідея закольцувати обїздну дорогу. Навіщо ті нові дороги всередині міста, Львів і так задихається від загазованості повітря. І ще би придумали щось хороше для львівян побудувати на місці ринку "Добробут". а то справжній гадюшник в центрі міста.
 
AДМДата: П`ятниця, 30.09.2011, 19:27 | Повідомлення # 5
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Садовий пояснив депутатам, що їх рішення без його підпису лише пшик (хто в домі хазяїн)

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що рішення депутатів вступають в силу після його підпису. Про це він сказав, коментуючи вчорашні рішення ЛМР, повдівомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомив Андрій Садовий, виконавчий комітет міської ради продовжує працювати. За його словами, відповідно до чинного законодавства, мер має 5 робочих днів, аби прийняти рішення щодо підписання ухвали сесії міської ради.

«Виконавчий комітет зобов’язаний працювати, бо щодня є багато питань, які потрібно розглядати і вирішувати. Вчора декілька рішень на сесії було озвучено з голосу. Відповідно до процедури, ці ухвали мають буди відповідним чином оформлені та завізовані, після цього юридичне управління може міському голові подати пропозиції», - сказав мер.

«Я жодного рішення поки не бачив. Депутати голосують різні рішення, але те, що підписує міський голова – це той документ, який вступає в силу. Тому кожен мій документ, чи це розпорядження міського голови, чи це рішення виконавчого комітету, чи це рішення сесії – це відповідальність перед законом, перед містом Львовом. Згідно з чинним законодавством міський голова має 5 робочих днів, аби визначитись щодо рішення», - додав він.

Натомість Андрій Садовий нагадав, що кілька місяців тому дав пропозицію, щоб включити у виконавчий комітет ректора Львівського національного університету імені Івана Франка, ректора Національного університету «Львівська політехніка», ректора Українського католицького університету.

«Цю пропозицію сьогодні обговорюють. Якщо вона отримає підтримку, я її запропоную, бо це виключне право міського голови вносити пропозиції щодо складу виконавчого комітету.
Це складний процес, але жодним чином не повинне страждати місто, наша господарка. Ми ж через 15 днів розпочинаємо опалювальний сезон і такі експерименти можуть зашкодити місту», - зазначив мер.
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Четвер, 27.10.2011, 20:35 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Група: впевнені
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Михальчишин хоче купити Садовому квиток в Чернівці

Садовому легше піти на перевибори міського голови, ніж досягнути компромісу з найбільшою фракцією Львівської міської ради. Таке припущення сьогодні, 26 жовтня, під час прес-конференції висловив заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міській раді Юрій Михальчишин, відповідаючи на запитання про можливість уникнення протистоянь між Садовим і «Свободою».

«Очевидно, міському голові та його чиновникам треба подарувати автоквитки до Чернівців. Щоб він поїхав туди і перейняв досвід того, як склалася взаємодія міської ради та міського голови там. Набридло, що всі наші запити і звернення наштовхуються на відповідь: «Хлопчики та дівчатка, надсилайте нам ваші малюночки, а ми їх будемо розглядати», - зазначив Юрій Михальчишин.

За його словами, депутати вимагатимуть звіту міського голови за рік його діяльності.

Додамо, що 31 березня цього року депутати Чернівецької міської ради відправили у відставку міського голову Миколу Федорчука. Відтоді обов’язки міського голови виконує секретар ради Віталій Михайлишин, який є представником Партії регіонів. Федорчук оскаржує рішення ради в суді.
 
АрнікаДата: Четвер, 27.10.2011, 20:41 | Повідомлення # 7
Рядовий
Група: впевнені
Повідомлень: 7
Репутація: 0
Статус: Offline
У Львові не настав «армагідєц», - Кошулинський

«Попри залякування мешканців командою Садового у Львові не настав «армагідєц». Це подібна ситуація, коли після подій 9 травня львів’ян лякали тим, що у Львові не буде нересту туристів», - про це сьогодні, 26 жовтня, на прес-конференції у Львівській міській раді повідомив голова фракції ВО «Свобода» Руслан Кошулинський.

«Місто не потонуло в смітті, світло є, і всі ліфти працюють. Нагнітання паніки Садовим не справдилося», - заявив Руслан Кошулинський, коментуючи скасування міською радою тарифу на квартплату і реакцію міського голови Андрія Садового.

ВО «Свобода» очікує від Садового наступного плану дій: Львівська міська рада відхиляє протест прокурора, прокурор може подати до суду і в судовому процесі міська рада програє, на що, за словами свободівців, сподівається Андрій Садовий. Адже інтереси ради в суді представлятимуть чиновники. Саме тому депутати на сесії будуть розглядати ініціативу про уповноваження депутатів до участі у судових засіданнях як представників інтересів Львівської міської ради.

Кошулинський переконаний, що тарифи на квартплату повинні затверджувати через механізм громадських слухань.

Він додав, що після того, як депутати відхилять протест прокурора, в силу вступлять попередні тарифи. Тому свободівець рекомендує львів’янам зачекати і оплатити квартплату наприкінці місяця.

«Закидають, що «Свобода» скасувала квартплату, але це не так. Ми скасували рішення виконкому щодо підняття тарифу. Це різні речі», - заявив Руслан Кошулинський.

Ще одним дражливим питання залишається структура виконавчих органів. За його словами, Садовий знову порушує законодавство, адже пропозиції по структурі виконавчих органів Львівської міської ради він мав подати до 30 жовтня.

Кошулинський також додав, що на зустрічі із головами фракцій від міського голови не почули про дату розгляду структури. Депутат запевнив, що якщо Садовий не внесе питання по структурі до порядку денного наступної сесії, то депутати звернуться до суду з проханням зобов’язати його це зробити

«З тієї інформації, що я маю стало зрозуміло, що сесії до 30 жовтня вже не буде, а наступна сесія буде тільки 3 листопада. Садовий звик до роботи з депутатами попередньої каденції, де фракціям та окремим депутатам можна було щось пообіцяти, комусь подарувати приміщення, комусь дозволити будівництво в Шевченківському Гаю. Старі механізми роботи з радою вже не діють», - заявив Руслан Кошулинський.

Нагадаємо, що на попередній сесії Львівської міської ради депутати подолали вето міського голови який наклав його на ухвалу про скасування рішення виконавчого комітету, яким затверджено тарифи на утримання будинків і прибудинкових територій окремо по кожному будинку. За відповідне рішення проголосували 63 депутати. Міський голова назвав рішення загрозою порядку та стабільності в місті. Прокуратура Львова скерувала до міської ради протест на дане рішення.
 
AДМДата: Вівторок, 29.05.2012, 18:09 | Повідомлення # 8
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Вето, або хто в домі господар
Міський голова Львова Андрій Садовий підписав зауваження до чотирьох ухвал, прийнятих 24 травня депутатами на сесії Львівської міської ради. Про це він повідомив журналістам 29 травня.

«На сьогодні я підписав зауваження до чотирьох ухвал. Це ті ухвали, які включаються з голосу. Це чотири питання по обмеженню фінансування. Я пропонував колегам-депутатам: «Зробіть простіше, прийміть одну ухвалу, щоб працівники міської ради працювали без зарплати і взагалі без жодних засобів, тоді ви знімете свої проблеми». А то вони кожен разу думають, що урізати – і думають, як вони ще працюють: гроші не платимо, на телефон не даємо, на пальне не даємо, а вони ще працюють. Нехай не переживають – ми будемо працювати і виконувати свої зобов’язання», – сказав мер.

Він додав: «А вони (депутати, – ред.) за такі свої цікавинки будуть мати подяку від громади. Їх народ обрав, щоб вони працювали, а не займалися імітацією і не створювали проблеми для громади».

Як інформував ZAXID.NET, депутати Львівської міської ради 24 травня внесли зміни до умов оплати праці працівників мерії Львова, обмеживши розмір щомісячної премії для працівників департаменту «Адміністрація міського голови» до 10% від посадового окладу (з врахуванням фактично відпрацьованого часу).

Нагадаємо, раніше депутати також аналогічним чином урізали премії заступникам міського голови Львова, після чого максимальна зарплата заступників мера склала близько 3-х тисяч гривень.

Додамо, 8,4 млн грн Львів отримав від держави на оплату праці працівникам бюджетних установ
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Мер
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024