ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 19.05.2024, 15:22
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Буняк
Буняк
AДМДата: Четвер, 24.02.2011, 15:01 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Львівська міська рада поділилася на три групи, – Буняк
Екс-мер Львова Любомир Буняк підбив підсумки ста днів роботи Львівської міської ради нового скликання. За його словами, очевидним є непрофесіоналізм нових депутатів, а загалом ЛМР поділилася на три групи.

Про це він сказав 24 лютого на засіданні прес-центру «Львівський вибір» на тему: «Аналіз перших кроків та рішень Львівської міської ради».

«Коли ми говоримо про теперішню владу, то я б відзначив дві речі, які уже проявляються. Зокрема, це непрофесіоналізм. Я не хотів би, щоб це стосувалося загалу, але непрофесіоналізм влади очевидний. Що чекати від такої влади, зрозуміло», – наголосив Буняк.

Також він заявив, що у Львівській міській раді не подолана корупція. «Я не наводитиму ті дані, що звучали стосовно конкретних фірм, яким виділялися земельні ділянки, відповідні суми хабарів. Фактично, владу сьогодні у Львові має одна партія ВО «Свобода». І це очевидний факт, і вони можуть приймати будь-які рішення. І у своїх заявах раніше «Свобода» говорила, що одним з основних завдань є подолання тотальної корупції. Сьогодні сказати, що ведеться якась боротьба, що є якісь радикальні зміни, я так не сказав би», – пояснив колишній міський голова.

І загалом, на переконання Буняка, аналізуючи роботу ЛМР, судячи з документів, інформації у ЗМІ, у Львові рада поділилася на три групи людей. Одна група – це депутати, які явно бажають працювати на засадах справедливості, честі, на подолання корупції. Буняк вважає, що таку групу очолив «свободівець» Юрій Михальчишиин. Інша група депутатів, це ті, які вийшли з попередньої каденції. «Це вишколені депутати, які знають як робити, що робити, скільки робити. Це група, яка би продовжувала тяглість влади», – наголосив Буняк. І третя група, на його думку, найчисельніша – це ті, що вичікують, а що ж буде? Як воно складеться? «Власне тут проявляється непрофесіоналізм депутатів. Вони самі ще не знають, до кого пристати, чия ідеологія візьме гору. Це видно по тих рішеннях, які приймалися», – пояснив Буняк.

І найцікавіші питання для депутатів, на його думку, це звісно земельні і майнові питання, де є певні інтереси. «На мій погляд, така діяльність ЛМР є невтішна. Львівська громада очікувала від «Свободи», що будуть певні зміни…», – сказав Буняк.

 
AДМДата: Четвер, 24.02.2011, 15:02 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Буняк не розуміє, чому «Свобода» відсунула на задвірки радикального Михальчишина

Рупором змін у фракції ВО «Свобода» у ЛМР виступав Юрій Михальчишин. Тому виглядає дивно, що його відсунули на другий план.

Про це сьогодні, 24 лютого, на засіданні прес-центру «Львівський вибір» на тему: «Аналіз перших кроків та рішень Львівської міської ради» заявив екс-мер Львова Любомир Буняк.

Буняк зізнався, що йому імпонують радикальні заяви Михальчишина і, «якби так воно і сталося, це був би певний прорив в діяльності ЛМР». «На мій погляд, Юрій Адріанович Михальчишин досить ідейний депутат. Я б дуже побажав йому успіхів. Михальчишин ішов на посаду міського голови, а це людина, яка, відверто кажучи, не мала достатньо досвіду, управлінської освіти, якого не знала громада. При цьому він набрав близько 42 тис. голосів. Він явно був не готовий до такої посади, але тим не менше, здобув пристойну кількість голосів», – проаналізував Буняк.

Він додав, йому здавалося, що було б логічно при такій ситуації готувати Михальчишина на посаду секретаря ЛМР, а з подальшою перспективою – на міського голову. «І раптом цю людину відсунули не те, що з посади секретаря ради, а навіть голови фракції. Рупор, який ідейно виражає, на мій погляд, ідеологію львів’ян, сьогодні опинився десь у тіні. І це в мене викликає певне нерозуміння і тривогу: щоб Юрій Адріанович не перетворився на фіговий листочок партії «Свобода»: ми одне будемо говорити, а інше робити. І це, власне, тривога за владу у Львові», – зазначив Буняк.

Відтак, Любомир Буняк прогнозує розкол у фракції «Свобода». «Я вважаю, що це цілком реально. Розкол може бути. Ці течії, які намітилися, вони не сумісні, і котрась із них має перемогти. А яка переможе – важко сказати. Я щиро побажав би перемоги тій ідеології, яка працюватиме на Львів», – наголосив колишній мер Львова.

 
квіткаДата: Четвер, 17.03.2011, 18:52 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: впевнені
Повідомлень: 52
Репутація: 0
Статус: Offline
Любомира Буняка поновили на посаді міського голови

І звільнили відповідно до закінчення терміну каденції
15 березня колегія Львівського Апеляційного Адміністративного суду прийняла рішення про зміну запису в трудовій книжці Любомира Костянтиновича.

Останнім був запис від 29 грудня 2005 року про звільнення з посади міського голови у зв’язку з достроковим припиненням повноважень, який рішенням суду зобов’язано міську раду змінити на інший: «Звільнений з посади міського голови від 25 квітня 2006 р. відповідно до закінчення терміну каденції». В частині виплати заробітної плати за час вимушеного прогулу та суми моральної шкоди постанова суду першої інстанції залишена апеляційним судом без змін. Нагадаємо читачам, що Франківський районний суд м. Львова присудив виплатити п. Любомиру 42 тис. грн за вимушений прогул і 50 тис. моральної шкоди. Представник екс-мера в суді так прокоментував «Ратуші» таке рішення суду: «Це рішення мало б бути проголошено ще минулого року. Щодо грошових сум задоволених судом до виплати, то з цим ми однозначно не погоджуємося і готуємо касаційну скаргу до Вищого Адміністративного суду».

 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Буняк
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024