ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 19.05.2024, 17:52
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Цимбалюк
Цимбалюк
AДМДата: П`ятниця, 25.02.2011, 16:47 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Активна чат-конференція

ЗІК

* Михайло Цимбалюк 28 Лютого 2011

Чат-конференція з головою Львівської обласної державної адміністрації Михайлом Цимбалюком

Поставленi запитання

* Доброго дня.
Що буде з дорогою на Тернопіль?
Чи будуть зреалязовані амбіційні плани щодо цієї дороги до 2012 року?
* Цікавить як іде будівництво дороги Львів-Краківець . Чи це буде просто завершення львівської кільцевої? Дякую.
* Шановний п.Цимбалюк візміться за наших лікарів-хабарників, думаю що у Львівській області та у Львові їх процентів 85.Вони ще хочуть мітинги влаштовувати...їх покарати треба,бо суду Божого вони вже не бояться.
* Дорога з Жовкви на Червоноград просто жахлива.
На цій дорозі великий потік транспорту, щодня руйнуються тисячі машин та автобусів.
Коли буде проводитись реконструкція дороги бо ремонт їй вже ніяк не допоможе, дороги просто немає?
Які саме роботи будуть проведені?
На коли вони заплановані?
* Добрий день, ми є мешканці м. Дрогобича, які на даний час працюють у Львові, проте маємо проблему з добиранням до даних міст, маршрутки сполученням Дрогобич-Львів їздять не пографіку, приходиться інколи чекати маршрутку на морозі більше год часу, допоможіть будь-ласка налагодити дане сполучення, бо їхні власники нас слухати не хочуть
* пане губернатор!скажіть будь ласка,чому не можуть працювати в РДА на керівних посадах фахові і порядні люди,які підтримували діючого президента,попри тиск і погрози тодішньої влади?а у деяких районах продовжують обіймати високі посади помаранчеві революціонери?дякую
* Пане Цимбалюк!дійсно автодороги жахливі,особливо просимо Вас звернути увагу на трасу ЛЬВІВ-Рава-Руська.дякуємо,громада Жовківщини
* Доброго дня!просимо дати оцінку роботи голови Жовківської РДА Волошина,який отримавши теплу посаду забув про інтереси партії і про те,що обіцяв людям!дякую
* Доброго дня.
Цікавить чи буде продовжуватись реконструкція дороги Львів-Городок-Шегині, яку почали відновлювати ще минулого року. Ви мали шанс відчути всі мяко кажучи недоліки цієї так званої "траси", коли нещодавно відвудували Городоцький район.
* Доброго дня! Проблема рибного браконьєрства на Добротвірському водосховищі з кожним роком стає більш гострішою. Рибінспекція кришує браконьєрів, які сітками вдень і вночі довлять рибу. Всім відомо що браконьєри щомісячно регулярно сплачують данину контролюючим органам. І хоча недавно поміняли начальника рибінспекції Миколу Сивоуса і зараз виконував обов'язки начальника Михайло Корбяк на прізвисько "Місько-помідор", який своїм підписом дозволив промисловий вилов риби на Добротвірському водовховищі.Ми, прості дисципліновані рибалки, доведені до відчаю, у водосховищі майже не залишилося риби, її ловлять сітками як браконьєри так і приватні підприємці, а нас, тих хто сидить з вудками рибінспектори штрафують. Наведіть хоч Ви порядок, "помаранчеві" не змогли або не зуміли. Дякуємо. Низький Вам уклін.
* Добрий день!
У часи вашого керівництва Тернопільською областю від Вас було стільки обіцянок - від архіву(термін був січень 2011) та бібліотеки(2011 рік) до ФК "Нива"(угода з інвестором - листопад 2010) та замків області.. Чому ж нічого не зроблено?
* Приміська зона Львова ,села в районі окружної потопають в смітті.Це великий гріх і злочин тих хто це робить . Запровадьте строгий контроль, відповідальність і дуже суворі покарання.
* Скажіть будь-ласка,чому заробітна плата державного службовця 7 рангу дорівнює зарплаті прибиральниці? Перепрошую 15 рангу.
* Зусиллями сільського голови с. Бірки Яворівського р-ну, Яворівської та обласної влади створено класичний радянський довгобуд - школа с. Бірки. Як буде вирішена проблема закопаних грошей сільської громади? Хто понесе відповідальність ?
* Доброго дня!Знов запитання за дороги.В Жовківському напрямку давним давно необхідно розширяти дорогу до 4-ох смуг(2 у кожному напрямку).Тільки таким мабуть чином можна реально розв'язати насичений рух транспортних засобів.Чи існує інформація про подібні проекти?
* Дорога на Путомити розбита важкими автомобілями Альткому, які працюють на злітній смузі аеропорту. Чи планують дорожні служби виправляти ситуацію, бо 3-4 тижні тому окремими місцями ями засипали, а через 2 дні! і сліду не було видно з їхньої роботи. А асфальт мабуть списали на великі суми?.
* П. Цимбалюк коли ви були на Сокальщині і коли плануєте приїхати будьласка поїдьте по напрямках Сокаль-Лучиці Сокаль-Княже і.т.д тільки не джипом а на Ланосі або Тарії.Коли ми зможемо побачити дороги а не напрямки.Там просто аварійно небезпечні напрямки.Перевізники познімали маршути людям немає як добратись зранку до райценру на роботу.
* А чи не вважаєте ви що при такому стані автодоріг, медицині, освіті (коли ремонти в школах роблять повністю за кошти батьків і фондфів класів які наповнюють батьки), міліція виконує політичниі замовлення взагалі потрібно сплачувати податки на Вашу думку.Львів-Сокаль від Куликова до Жовкви та від м. Великі-Мости до м.Сокаль катастрофа.Хто поверне кошти потрачені на ремонт коліс та автомобілів.Вам не соромно???
* Коли держава зі своєї не виконує вимог закону про міліцію,про медицину, про інфраструктуру (дороги їхній стан)про освіту, і.т.д. чи має вона моральне право вигатати виконання законів від громадян. Ваша думка
* Доброго дня.коли Ви відвідаєте Дрогобицький район для наведення порядку?
* Коли почнеться пониження вул. Кульпарківської, і що буде з проїздом з Кульпарківської до гаражних і дачних кооперативів праворуч?
* Доброго дня.Коли ВИ вівдаєте Бродівський район для наведення державного порядку,а то в районі є сільська Ради,де віт при владі більше як двадцять років.
* Скажіть будь ласка коли нормально поремонтують дорогу Стрий - Тернопіль? там вже справжній полігон, а кожного року ремонт все "кращий і кращий", минулого року вже тільки засипали гравієм і полили бітумом! Бітум потім приходиться змивати з машини після кожної поїздки, гравієм машини "обстрілюють" один одного.
* Шановний пане Михайле!
Як мешканка області маю до вас декілька запитань? Вірніше пропозицій.
1. Дороги Львівщини. Це просто ганебне явище. Особливо дороги між невеличкими містами і селами. Це потрібно займатися екстрімом щоб по таких дорогах їздити. Коли нарешті розпочнеться їх капремонт? Наголошую не ямковий а капітальний ремонт?
2.Робочі місця. Потрібно не словами а справами залучати кошти в будівництво підприємств по районних містечках області, та й невеликих містечках теж. Це ж робочі місця, зайнятість населення. Бо наразі з так званими ніби реформами йде поповнення лав безробітних.
3. Чи бачили ви стан медичних закладів в районах і маленьких містах? Те ж саме стосується шкіл, бібліотек тощо? Коли вже влада зверне увагу на ці проблеми? Реальну увагу!
4. Перевізники! Повний бардак з цими перевізниками, процвітає хамство, білетів не видають, до кожного села чи міста своя і різна такса проїзду. Невже це так складно навести в цій царині порядок? Якщо хотіти?
6. Освітлення районних містечок, малих міст області і сіл. Ну тут в мене просто нормальних слів не знайдеться!
7. Ринок землі. Державні акти на землю. Тут теж можна чекати роками, щоб отримати державний акт на землю, акти на земельні паї, обходити купу інстанцій і знов чекати вирішення роками - як це є у мене. Вже 2 роки я не можу отримати державний акт на земельні паї, які мені перейшли у спадок після смерті батька. Документи на виготовлення техдокументації на зем.паї (спадок по мамі) мені в Самбірському земвідділі взагалі на перших порах відмовлялися виготовити, а потім сказали, що загубили мої копії документів. Коли кінець кінцем ці всякі інстанції корумповані зникнуть? До кого мені звернутися, щоб зрушити мою справу з місця?
* Чи виконано Ваше дорученння щодо відкриття соціальних магазинів в усіх районахТернопільщини. Вкажіть адреси тих, що вже працюють. Чи плануєте відкрити подібні магазини на Львівщині і коли?
* Доброго дня. будь-ласка дпйте розяснення щодо ситуації що склалася в керівництві освітою м. Львова. На якій підстві призначено виконувачем обов"язки начальника міського управління освіти В. Огуру, в той самий час залишивши його начальником Галицького відділу освіти ЛМР? Дякую
* Доброго дня пане Михайло!
Як буде розвиватися культурна і освітня політика на львівщині?
* Пане Цимбалюк! Дуже шкода що Ви не заїхали до с.Стоянів під час вашої недавної поїздки до Радехова. Вас там чекали. Ой як чекали!!!! Хотіли показати шкільний басейн який валиться, завести на урок у класи де +5 - +10 С, подивились би на директора школи, який так "файно" господарює. А як Вам дорога на Луцьк? Можливо в Lexusi Вас так не трясло як нас трясе в маршрутках. Буду вдячний за відповідь, але навряд Ви щось відповісте чи зробите...
* З метою економії коштів в СШ№75 на вихідні вимикають опалення класів і вмикають в понеділок перед заняттями. Класи не встигають нагрітися. Температура в класах в понеділок зранку не більше (12-15)градусів. Діти простуджуються і хворіють. Через це класи напівпорожні.На просьби батьків жодної реакції. Невже не можна включити опалення скоріше і прогіти класи до приходу учнів в школу.
* 1. Назвіть Ваш конкретний дуже точний план дій на наступний рік(так звані обіцянки).Принаймі 5 пунктів...відповідь наприклад: боротьба з корупцією...як саме і скільког чиновників притягнете до кримінальної відповідальності?!
Якщо ніхто не сяду за цей рік...то це все пшик і баланда якою годуєте людей!
2. І якщо Ви заявляєте що не крастимете і не дасте іншим розкрадати людські гроші ...то б мав збільшитись обласний бюджет і збільшитись суттєво! 3. І вразі невиконання плану добровільно підете з посади?
* Ви були на ВАТ "Іскра"...які там справи...бо я як знаю то кепські: зарплати на такому великому і потужному заводі не виплачуються вчасно і є мізерними! 1200грн!
Умови роботи погані...
Чи знаєте про ці проблеми? чи ви ходили на екскурсію?
* Дороги і ще раз дороги
Червоноград - 70000 чол.
Сокаль - 20000 чол.
Соснівка - 10000 чол.
Люди всіх цих міст (100000 чол.) користуються однією дорогою до обласного центру, точніше не дорогою а болотом.
Що сім хвилин з Сокаля на
Львів відправляється автобус.
Десятки атобусів з Луцка, Ковеля та Бреста також щодня проїжають цією дорогою та ще багато іншого транспорту!
Весь цей транспорт вбивається!
Скажі чи ви знову обдурите всіх і вкрадете гроші і ніякрї реконструкції не буде окрім щебеня і глини???
Скажіть хто дав дозвіл засипати дороги щебенем і з глиною!!!!!
Таке враження що в облавтодорі працуюють одні [***]и!!!
Якшо у вас є хоч капля людсьокого розуму то ви зобовязані зробити цю дорогу!!!!!!!!!!!!!
* Вельмишановний пане, коли у селі Кривичі (Золочівський район) зроблять дорогу? Ми були б дуже щасливі, якби ви особисто приїхали і подивилися на її стан. Не дорога, а руїна! Скажіть, будь ласка, коли вас чекати???
* Приїдьте будь-ласка у Сокаль 3 березня на сесію районної ради. Там будуть виправдовуватись, як освоїли (вкрали) близько 5 млн грн у 2010р і розподілять (роздеребанять) від 3 до 5 млн вільних лишків поміж своїми. Про дороги Сокальщини Вас вже багато питали, про ці напрямки бездоріжжя в жахливих снах нам сниться. Тут ремонт вже недопоможе, потрібно близько 400 млн грн.А де їх взяти? Сокальський автодор це лице Сокальських доріг, та виженіть вже тих злодюг!
Сокальщина просить заьрати з району "вічно при справах" ХРИСТИНИЧ МАРІЮ ІВАНІВНУ, вона вже Мисака М.І в спідницю вбрала. Вся біда на Сокальщині від Марусі. Розберіться з медициною, бо людина (головний лікар Каліщук) вже так зажрався, що землі під собою нечує, він вище всіх. Може б звільнив його Федоренко, щоб покращити ефективність використання тих мільйонних бюджетних коштів, що освоює Каліщук. Відділ освіти і його керівник також основний фігурант вугільних махінацій і "освоєння" бюджетних коштів, в парі з начальником фінвідділу. Нікому до Сокальщини руки не доходять, а на бюджет скаржитись гріх при таких податках Львіввугілля.
Пане Цимбалюк, у Вас є аванс довіри від Сокальчан, зробіть щось доброго, дуже просимо. Ми ВАС чекаємо.
* Чи будуть в цьому році робити дорогу Львів-Самбір
* Шановний Михайле Михайловичу, скажіть, будь ласка, коли остаточно буде вирішено питання виплати заборгованої заробітної плати на ДП "Угерський спиртовий завод" (Стрийський р-н)? І чи буде це підприємство працювати надалі? Дякую.
* Пане голово, оцініть Вашу співпрацю з лідерами Львівщини - Димінським, Писарчуком, Дубневичами. Чи знаходите Ви з ними спільну мову? Чи є у Вас співпраця із Партією регіонів Львівщини, з депутатською фракцією в облраді?
* чи переїде і коли міське управління міліції на вул.С.Бандери ?
* третій рік на Стебницькому ДГХП "Полімінерал"основна частина колективу працює три дні в тиждень. за винятком. звичайно керівництва та "приближених" людей.І це, зауважте. на державному підприємстві!Які ж будуть пенсії у людей і яке відношення до роботи на підприємстві яке несе потенційну екологічну загрозу цілому регіону...Одночасно навколо підприємства прцвітають море так званих підрядчиків на фінансування яких кошти знаходяться? Чи не дивно це?
* Коли буде зроблена дорога в село Ластівка Турківського р-н?
Це дорога яка суттєво скоротить відстань яку долають в обїзд в Турку?
Міст який почали будувати більше 10-ти років тому!Коли це питання вирішиться!?
* Мешканці смт.Рудно, яких залишено напризволяще міською владою, запитують: коли буде вирішено питання транспортного сполучення до району Рудно-Зимна Вода. Маршрут №84 кілька років не працює. Три-чотири автобуси маршруту №54 їздять як заманеться (згідно укладеного договору з перевізником повинно бути 13-14 автобусів). Діючий маршрут №84а невзмозі забезпечити обслуговування такої кількості пасажирів, оскільки ним користуються мешканці Зимної Води, де ситуація така ж. Маршрутки в жахливому стані. Міська рада не має впливу на ситуацію, хоч Рудно вважається територією міста. Діти, студенти, пенсіонери, працюючі, стоячи по годині на морозі на зупинках нікому не потрібні. Нехай пан Гарбуз вийде зі свого джипа і проїдеться у такому транспорті хоч раз. Дякуємо та сподіваємось на Вашу допомогу
* скажіть будь-ласка, коли відбудеться скорочення чисельності працівників райдержадміністрацій
* п. Цимбалюк А Головного лікаря Сокаля (Каліщука) не так просто звільнити в нього синок в міністерсві охорони здоровя на дуже важливій посаді.А керівник освіти Монастирський при прийомі на роботу 900 у.о. з вчителів бере.Які відкати в освіті в Сокальському раон. Жах харчування дітей п.Пилипчук переплівся в КУНі разом з паном Монастирським потрібно міняти всіх кардинально.А то ви Одного Голову РДА поміняли і заступників а виконавців залишили і шахраїв.І правильно тут писали Що Христиничка Голову РДА Мисака вже в спідницю вбрала.То вам до відома.
* п. Михайло маю надію що ви хочаб це все що Вам пишуть люди прочитаєте детально.Бо розумію що все виконати зразу не можна на це потрібний час.Думаю ви побачили що таке спілкування в інтернеті більше розкриває реальну картину стану справ в області ніж подають Вам ваші підлеглі.Візьміть таке спілкування за правило хочаб раз на квартал.

 
AДМДата: Субота, 26.02.2011, 11:29 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Син губернатора Львівщини носить годинник та костюм за тисячі доларів
П'ятниця, 25 лютого 2011, 19:54

Син губернатора Львівщини Михайла Цимбалюка Віталій носить годинник Baume & Mercier за 5 тисяч доларів США та костюм від Lagerfeld.

Про це пише тернопільський сайт "Погляд".

"Ціна на костюм вимірюється цифрою з трьома нулями в доларовому еквіваленті. Телефон Віталія Vertu вартує близько 10 тисяч євро", - йдеться у публікації.

Як зазначає видання, Віталій Цимбалюк очолює Тернопільську обласну молодіжну громадську організацію "Союз молоді регіонів України".

"За освітою молодий регіонал – історик та юрист. Закінчив історичний факультет Тернопільського педагогічного університету ім. Гнатюка, а також юридичний факультет Київського національного університету УМВС України", - зазначається у публікації.

Раніше Михайло Цимбалюк очолював Тернопільську обласну державну адміністрацію.

 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Цимбалюк
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024