ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 19.05.2024, 15:55
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Квурт
Квурт
AДМДата: П`ятниця, 25.02.2011, 19:53 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Нову Львівську міськраду Квурт порівняв з поганим танцюристом

Колишній секретар Львівської міської ради Володимир Квурт дав попередню оцінку діяльності ста перших днів Львівської міської ради. За його словами, дві речі уже зараз викликають серйозну стурбованість.

Про це він заявив сьогодні, 24 лютого, на засіданні прес-центру «Львівський вибір» на тему: «Аналіз перших кроків та рішень Львівської міської ради».

Дієвими кроками перших ста днів діяльності сьогоднішнього депутатського корпусу Львівської міської ради Квурт назвав швидке формування постійних депутатських комісій, обрання секретаря ради, і затвердження загального фонду бюджету Львова.

Стурбованість у нього викликає неголосування Львівською міською радою за звільнення Українського католицького університету від сплати земельного податку. Рішення щодо УКУ, за його словами, не вписується в жодні рамки, це – недалекоглядна політика, яка фактично звузить можливості УКУ. «Я вважаю, що Львівська міська рада зганьбилася, і про це потрібно говорити. І ніякі розмови про те, що потрібно провести громадські слухання з цього питання, не вкладаються у схему», – пояснив секретар ЛМР.

Друга питання, яке насторожує його, це заяви, що стосуються невиконання зобов’язань, дані попередньою каденцією. Мова йде про пільги, які обіцяли готелям, що проводять реконструкцію до «Євро-2012». «Сьогодні прозвучали заяви, що надавати ці пільги недоцільно. Це сигнал до інвестора, що місто не дотримує слова», – вважає Квурт

На його думку, якщо говорити про кількість заяв, що звучали на сесіях, то на кшталт того, що кількість знаків на дорогах не гарантує безпеки руху. «Якщо говорити про декларації, то пройде ще небагато часу і люди запитають, чи пересіло керівництво міста на маршрутки, щоб добратися з роботи? Якщо депутати не пересіли, то й жоден чиновник не пересяде. Чи встановлені відеокамери спостереження? Як на мене, поганому танцюристу лише департаменти заважають. Коли ми сьогодні говоримо про ефективність управління у місті, то треба розуміти, з якою метою, яка модель буде працювати. Безперечно, можна сперечатися, що краще – працювати через заступників чи через департаменти. Але перед тим, як робити заяви, треба бодай сформувати власну філософію», – наголосив Квурт

Він додав: «Я думаю, саме з цього треба буде виходити, коли будемо оцінювати наступні 200 днів роботи сьогоднішньої Львівської міської ради».

 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Квурт
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024