ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 07.05.2024, 13:03
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Віктор Шемчук
Віктор Шемчук
AДМДата: Вівторок, 05.03.2013, 19:10 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Львівську облдержадміністрацію очолив екс-прокурор

Після серії скандалів, пов’язаних з розкраданням бюджетних коштів, за відсутності будь-яких системних кроків, спрямованих на поліпшення економічної ситуації в регіоні, голову Львівської ОДА Михайла Костюка відправили у відставку. Новим керівником Львівщини став колишній прокурорський працівник Віктор
Шемчук .
Нині на Львівщині визнають, що призначення головою ОДА осіб, які ніколи не працювали в органах державного управління й не мають досвіду господарювання у регіонах, як правило, закінчується передчасною відставкою.
На Львівщині за три роки змінюється четвертий керівник області. Біля керма регіону вже пережили банкіра Василя Горбаля, генерала міліції Михайла Цимбалюка, залізничника Михайла Костюка. На зміну прийшов колишній прокурорський працівник Віктор Шемчук, який теж не має досвіду роботи в обласній чи навіть районних державних адміністраціях. Щонайменше рік новому керівникові доведеться вивчати нову для себе справу — як керувати складним регіоном.
Песимізм і зневіра у здатності щось змінити — так переважно у Львові експерти та політики коментують нове призначення прокурорського працівника на посаду голови ОДА.

У понеділок представив нового голову Львівської ОДА Віктора Шемчука віце-прем’єр-міністр Костянтин Грищенко.
«Основним пріоритетом і надалі буде добробут мешканців, робота на благо держави, — заявив Віктор Шемчук. — Ніхто не буде виконувати ніяких політично спонукальних чи репресивних функцій».
Новий керівник Львівщини пообіцяв знайти спільну мову з обласною та районними радами, запропонувати новий формат взаємин між владою та громадою, а також з пресою.


Віктор Шемчук народився 1970 року в Тернополі. Закінчив юридичний факультет Львівського національного університету імені Івана Франка. Працював в органах прокуратури в Тернопільській області та в Автономній Республіці Крим. У віці 35 років став заступником Генерального прокурора України. Обирався народним депутатом України від блоку «Наша Україна — Народна самооборона». Кандидат юридичних наук.

 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Віктор Шемчук
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024