ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 07.05.2024, 17:44
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » ЗІК
ЗІК
AДМДата: Середа, 02.03.2011, 10:38 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Чиновники вирішуватимуть проблеми людей в прямому ефірі на «Особистому прийомі»
З 4 березня на телеканалі ZIK стартує новий інтерактивний проект «Особистий прийом».

«Готуючи програми до ефіру, журналісти телеканалу ZIK постійно бачать, що дуже часто проблеми людей могли б ефективно вирішуватись, якщо б чиновники різних рангів… почули їх. Так, під час вирішення власних проблем люди щодня стикаються з бюрократичною тяганиною – різноманітні установи «відфутболюють» їх, доводиться збирати чимало довідок та вистоювати довжелезні черги, намагаючись потрапити на прийом до чиновників. Часто результатом таких поневірянь по різноманітних інстанціях стають формальні «відписки», – розповів генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов.

За його словами, саме так з’явилась ідея створення проекту «Особистий прийом», який стане своєрідною телеприймальнею, що допоможе прибрати невидимі бар’єри між людьми і чиновниками.

Щоп’ятниці о 21:30 глядачі зможуть поспілкуватись у прямому ефірі з керівниками області та міста, начальниками управлінь та відділів, керівниками правоохоронних органів.

Запрошені у студію чиновники допомагатимуть людям вирішувати проблеми: даватимуть відповіді глядачам, розпорядження своїм підлеглим чи обіцянки вирішити ситуацію конкретним чином й у конкретно відведені терміни.

«Цим проектом ми продовжуємо реалізовувати стратегічну мету каналу – бути якомога ближчими, кориснішими та, зрештою, цікавішими для своїх глядачів, – пояснює генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов. – Під час наступних випусків програми «Особистий прийом» журналісти ZIK обов’язково перевірятимуть, чи вирішив проблему той чи інший керівник. Таким чином, ми не лише триматимемо чиновників у «тонусі», як це робимо у вже відомих усім телепроектах, а й допоможемо їм бути ближчими до людей та їхніх проблем».

Звернутись до можновладця просто:

Дзвоніть:

* телефон прямого ефіру програми «Особистий прийом»: (032) 247 34 47 (щоп’ятниці з 21:30 до 22:30);
* телефон гарячої лінії телеканалу ZIK: (032) 247 24 61 (у будні з 11:00 до 18:00).

Приходьте: на «Вільний мікрофон», (щосуботи з 13:00 до 15:00 біля пам’ятника Т. Шевченкові.

Або пишіть: на сайт телеканалу ZIK у формі зворотнього зв’язку http://ziktv.com.ua/category/projects/op

Телеканал ZIK. Програма «Особистий прийом». З 4 березня щоп’ятниці о 21:30. Дзвоніть! Дивіться!

 
sknylivДата: Середа, 16.03.2011, 20:03 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: впевнені
Повідомлень: 29
Репутація: 0
Статус: Offline
«Хто тут живе?»: тест на відкритість не пройшла половина депутатів
Акція «Хочеш щасливого віку – здай декларацію ZIKу!», в якій журналісти програми «Хто тут живе?» пропонували депутатам добровільно заповнити декларації про свої доходи, завершилася. -AAA+Найсумлінніше про свої доходи телеканалу ZIK відзвітувала ВО «Свобода» та «УДАР», найгірше – Партія регіонів та «Фронт змін».

На початку акції депутати щиро обіцяли, що неодмінно розкажуть виборцям, скільки вони заробляють. Проте задекларували свої статки лише 64 з 90 міських обранців та 44 з 116 депутатів Львівської обласної ради.

У Львівській міській раді найсумліннішими стали члени ВО «Свобода»: з 55 членів фракції декларації здали 54 депутати. Не здав лише Роман Плахтій. У повному складі документи журналістам програми «Хто тут живе?» передали представники фракцій політичної партії «УДАР», Аграрної партії України та ПРП.

З другої за чисельністю фракції міської ради – «Фронту змін» – свою відкритість продемонстрували двоє з семи обранців: Остап Іваськевич та Михайло Лопатнюк.

З третьої найбільшої фракції – Партії регіонів – декларацію здав лише один з шести депутатів, Тадей Едер.

З фракції партії «Україна Соборна» у міськраді декларацію заповнив лише Володимир Гірняк, який отримав її у прямому ефірі «Хто тут живе?». А от від члена цієї фракції Віри Лясковської, яка у перший день проведення акції «Хочеш щасливого віку – здай декларацію ZIKу!» називала цю акцію чудовою, декларації досі не отримали. «Треба заповнювати. Яка це провокація? Це чудова акція. Треба усім бути відкритими і чесними», – переконувала тоді пані Віра. Очевидно, ознайомившись з документом уважніше, депутат змінила свою думку.

Взагалі не здали декларації представники партії «За Україну!», НРУ та Республіканської християнської партії, від якої балотувався міський голова Львова Андрій Садовий. До речі, міський очільник декларації не здав, так само, як і його заступники Олег Синютка та Василь Косів.

У Львівській обласній раді декларації заповнила лише третина депутатів. Як і у міській раді, найактивнішими виявилися члени фракції ВО «Свобода»: від цієї фракції, до якої входить 41 депутат, ZIK отримав 36 декларацій, у тому числі і від лідера політичної сили Олега Тягнибока. Сумлінно виконали прохання журналістів і депутати від «УДАРу» – декларації здали всі три члени фракції – Іван Горон, Іван Щепанкевич та Оксана Юринець.

Взагалі не взяли участі у акції КУН, НРУ, ПППР, партії: «Відродження», «Сильна Україна» та «Народна партія». З Фронту змін та Партії регіонів на програму «Хто тут живе?» надійшло лише по одній декларації – відповідно від Степана Кубіва та Сергія Федоренка.

Не розповів про свої статки і колишній голова облради Михайло Сендак, голова фракції Партії регіонів, який на початку акції впевнено заявив у коментарі телеканалу ZIK: «Я із задоволенням заповню декларацію і хочу, аби всі заповнили». Також, попри попередню згоду, відмовилися від участі в акції і відомий бізнесмен Богдан Дубневич («Відродження») та екс-начальник міліції Львівщини Василь Пісний (Фронт змін). Не надіслав декларації і перший фігурант програми «Хто тут живе?», колишній голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник («Наша Україна»).

Отже, підбиваючи результати акції, з’ясувалося, що найвідкритішими депутатами є представники ВО «Свободи», партії Віталія Кличка «УДАР», Аграрної партії України та ПРП.

Серед політичних сил іншого табору, табору найзакритіших, – Партія регіонів та Фронт змін. Така ситуація щиро дивує, адже політична сила Арсенія Яценюка є автором антикорупційного законопроекту про обов’язкове декларування доходів та витрат посадових осіб. Як бачимо, поміж словом та ділом у депутатів – глибока прірва.

Журналісти «Хто тут живе?» обов’язково перевірять достовірність отриманих декларацій. А ті, хто приховав свої статки, уже стали першими кандидатами на майбутні журналістські розслідування програми «Хто тут живе?». Наприклад, героями програми, що вийде 23 березня, стануть депутат Львівської міської ради Ігор Гладиш (фракція Партії регіонів) і депутат Львівської обласної ради Тарас Козак (позафракційний).

Додамо, виборці самі зможуть ознайомитись зі статками своїх обранців. Докладні списки депутатів, які здали чи не здали ZIKу декларації про доходи, незабаром будуть розміщені на сайті телеканалу: www.ziktv.com.ua. Також на сайті можна буде переглянути і самі декларації.

Додамо, фігурантом сьогоднішньої програми «Хто тут живе?» є директор Стрийського держлісгоспу Ростислав Павлів.

Під час програми ви дізнаєтеся, яке саме відношення він має до легендарного будинку за мільйон доларів на вулиці Повстанській, 4 у Львові – триповерхового палацу, що виріс за декілька місяців у елітному районі.

Журналісти програми «Хто тут живе?» пообіцяли провести журналістське розслідування і дізнатися: хто може собі дозволити збудувати такий будинок. Його результати – у програмі, яка вийде сьогодні, 16 березня, о 21:30.

Додано (16.03.2011, 20:03)
---------------------------------------------
Вперше в Україні за роботою чиновника у його кабінеті цілодобово стежитимуть у режимі он-лайн – на сайті телеканалу «ZIK»
Під час нової інтерактивної програми «Особистий прийом» на телеканалі «ZIK» 11 березня стався безпрецедентний випадок – секретар Львівської міськради Василь Павлюк у прямому ефірі пообіцяв, що за його роботою у службовому кабінеті цілодобово, в режимі он-лайн, зможе стежити кожен.

Під час ефіру ведучий програми «Особистий прийом» Віктор Павлик нагадав секретарю Львівської міськради про передвиборчу обіцянку представників ВО «Свобода» встановити у своїх робочих кабінетах відеокамери для прямої трансляції в Інтернеті. На це Василь Павлюк пообіцяв, що цього тижня у його кабінеті встановлять відеокамеру для цілодобового спостереження. (ВІДЕО)

«Ця камера буде постійно включена», – додав Василь Павлюк. Ведучий програми запропонував йому проводити цю відеотрансляцію на сайті телеканалу «ZIK». Василь Павлюк радо погодився на цю пропозицію, тож уже невдовзі кожен охочий зможе спостерігати за його роботою у режимі он-лайн.
Як дізналися журналісти телеканалу, у вівторок в кабінеті секретаря міськради дійсно почали встановлювати відеокамеру. Після її випробування у тестовому режимі, вже наступного тижня на сайті телеканалу «ZIK» – www.ziktv.com.ua, всі охочі зможуть цілодобово спостерігати за тим, що відбувається у кабінеті чиновника. Журналісти телеканалу закликають й решта держслужбовців брати приклад з секретаря міськради та стати врешті більш відкритим для суспільства. І обіцяють технічну підтримку та всебічну популяризацію таких кроків.
Нагадаємо, що регіональний телеканал «ZIK» відомий своїми резонансними програмами, котрі у Львові впевнено конкурують за рейтингами і із програмами центральних телеканалів.
Зокрема, проект журналістських розслідувань: «Хто тут живе?», у якому показують усю правду про життя чиновників, депутатів, суддів та правоохоронців. Викривальний проект «ПРАВОкація», мета якого – захистити право людей на достойне життя, неодноразово ставав приводом для роботи правоохоронців щодо показаних у програмі протиправних дій чиновників та держслужбовців. А споживчий проект «Книга скарг і пропозицій» нині впевнено лідирує за популярністю серед регіональних телепрограм.
Новий інтерактивний проект телеканалу «ZIK» «Особистий прийом», котрий стартував 4 березня, – це логічне продовження лінійки близьких до глядача програм, котрі покликані не лише захистити їхні права, але й реально допомогти вирішити складні життєві проблеми. «Особистий прийом» – своєрідна телеприймальня ZIK, яка допомагає прибрати невидимі бар’єри між людьми й чиновниками. Журналісти телеканалу перевірятимуть вчасність та якість виконання обіцянок чиновників, даних ними у прямому ефірі», – додав генеральний продюсер телеканалу Дмитро Добродомов. – Учасниками перших випусків програм стали голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк та секретар Львівської міськради Василь Павлюк. У нашому ефірі побуває кожен високопосадовець регіону, а кожен телеглядач зможе потрапити до них на особистий прийом у прямому ефірі».

 
AДМДата: Середа, 11.07.2012, 10:11 | Повідомлення # 3
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Димінський вступив в УДАР
 
iKnopkaДата: Понеділок, 18.03.2013, 19:56 | Повідомлення # 4
Майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 80
Репутація: 0
Статус: Offline
Чим ЗІК потішить глядачів ?

www.headcase.at.ua

www.iknopka.at.ua
 
iKnopkaДата: П`ятниця, 27.02.2015, 09:34 | Повідомлення # 5
Майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 80
Репутація: 0
Статус: Offline
Хто є власником ЗІКу ?

www.headcase.at.ua

www.iknopka.at.ua
 
AДМДата: Неділя, 06.03.2016, 22:09 | Повідомлення # 6
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Добродомов знає
 
gukДата: П`ятниця, 14.07.2017, 18:26 | Повідомлення # 7
Сержант
Група: Проверенные
Повідомлень: 21
Репутація: 0
Статус: Offline
ЗіК в Києві

www.ihor-hook.blogspot.com/
 
maximwellelbДата: Вівторок, 26.01.2021, 17:55 | Повідомлення # 8
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 8
Репутація: 0
Статус: Offline
браво))
 
artemfilon744Дата: Четвер, 03.06.2021, 16:42 | Повідомлення # 9
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 6
Репутація: 0
Статус: Offline
спасибо вам
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » ЗІК
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024