ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 19.05.2024, 17:53
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Сесії ЛМР
Сесії ЛМР
sknylivДата: Субота, 12.03.2011, 15:00 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: впевнені
Повідомлень: 29
Репутація: 0
Статус: Offline
10 березня під час сесії ЛМР депутати затвердили бюджет розвитку міського бюджету Львова на 2011 рік.
Про це повідомив кореспондент ЗІКу.

За відповідну ухвалу проголосувало 64 депутати. Разом з тим затверджено перелік об’єктів, видатки на які будуть проводитися за рахунок коштів бюджету розвитку та цільового фонду.

Як пояснив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка, бюджет розвитку затверджений у розмірі 438,5 млн грн, але визначальним він назвав ті можливості, які надає бюджет розвитку для залучення інвестиційних коштів. Загалом він пояснив, що цього року Львів планує залучити близько 100 млн грн коштів ЄБРР. Та ЛМР надіслала запит про залучення 1,5 млрд грн з Держбюджету на підготовку до «Євро-2012». Синютка назвав бюджет розвитку компромісом між бажаннями та можливостями. Щодо планів надходжень від продажу комунального майна та земельних ділянок, він не назвав конкретних сум, однак зазначив, що 60% коштів планується отримати від продажу майна, 40% – від продажу земельних ділянок.

Голова бюджетної комісії Яромир Самагальський наголосив, що найбільша проблема – це наповнення бюджету. Він додав, що у бюджеті розвитку враховані кошти на погашення заборгованості за виконані роботи у попередні роки. Він також наголосив, що цьогорічний бюджет розвитку – це зменшення популізму і децентралізація коштів, освоювати які будуть здебільшого на місцях – на ремонти шкіл, садочків, медичні заклади. Самагальський також зазначив, що на початку літа доведеться вносити зміни до бюджету розвитку, адже в документі чітко зазначені також терміни, коли мають бути проведені усі тендерні процедури для визначення підрядників для виконання робіт. Відтак проектно-кошторисна документація має бути затверджена до 1 червня, а до 1 липня мають бути завершені усі тендери.

 
AДМДата: Субота, 12.03.2011, 20:25 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
А все що підпадає під Євро 2012 - без тендерів
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Сесії ЛМР
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024