ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 08.05.2024, 01:00
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Павлюк розпускає виконком ЛМР
Павлюк розпускає виконком ЛМР
AДМДата: Субота, 30.04.2011, 23:52 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
В сад! Усі - в сад!

Розпуск виконавчого комітету Львівської міської ради ініціюватиме секретар міськради Василь Павлюк.

Про це він заявив на сьогоднішньому засіданні виконкому.

На виконкомі були присутні лише четверо його членів (з семи). Це — мінімум, за якого можливо прийняття позитивного рішення. Відповідно, як передає кореспондент Вголосу, коли на засіданні хтось один не голосував, рішення не набирало необхідної для прийняття кількості голосів.

Не прийшли на засідання міський голова Андрій Садовий, його заступник з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук та начальник міськуправління ГУ МВС у Львівській області Станіслав Броневицький.

«Я буду ставити питання про розпуск виконкому. Так не може бути, що хтось один проти і рішення не прийняте», — розлютився Павлюк.

Попередньо він збирається провести консультацію на цю тему з міським головою Андрієм Садовим.

«Потрібно або збільшити кількість членів виконкому, або проводити засідання тільки за присутності всіх членів», — додав він.

Щоправда, пан Павлюк і сам дозволяє собі прогулювати засідання виконкому. Так, наприклад, місяць тому, 25 березня, виконком було зірвано саме через те, що на нього не прийшли Павлюк, Садовий, Броневицький та керуюча справами виконкому Марта Литвинюк.

Це вже не вперше Василь Павлюк висловлює невдоволення роботою виконкому, до якого він входить. На початку березня 2011 р. він «наїхав» на інших членів виконкому з приводу перевірок рівня зарплат на підприємствах Львова. Секретаря міськради обурило, що виконком відмовлявся давати дозволи на розміщення реклами тим підприємствам, що не платять зарплати. Він наголосив: «Не можна не давати підприємцям дозволи тільки тому, що вони не платять зарплату».

Нагадаємо, екс-мер Львова Василь Куйбіда в коментарі Вголосу раніше дорікнув ВО «Свобода», до якої належить і секретар міськради Василь Павлюк, що вона так і не домоглася зміни складу виконавчого комітету.

«Були сподівання, що після виборів жовтневих почнуться серйозні зміни, оскільки «Свобода» декларувала наміри провести значні зміни і критикувала ситуацію в місті та області. Я особисто, мабуть, як і більшість львів’ян, сподівався від них швидких таких, обдуманих, кроків і виведення міста, скажімо, на висхідну. На жаль, мої сподівання не справдилися. В місті навіть виконком не поміняли. Тобто ніяких серйозних змін за ті місяці, що спливли, не відбулося», — сказав Куйбіда.

Уявивши, як Василь Павлюк розганятиме львівський виконком, Вголос пригадав відому сцену з кінофільму «Троє в човні, не враховуючи пса»

Іван Троян

 
AДМДата: П`ятниця, 01.06.2012, 21:20 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Садовий відправив замість себе Павлюка на позачергову сесію в Київ

Вести позачергову сесію Львівської міськради 5 червня під стінами Верховної Ради буде секретар ради Василь Павлюк, а не міський голова Андрій Садовий.

Про це повідомила прес-служба Львівської міськради з посиланням на відповідне розпорядження Садового.

«Міський голова доручив секретарю Ради Василю Павлюку провести це виїзне засідання», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Львівська міськрада вирішила провести виїзну сесію 5 червня під стінами ВРУ.

Аналогічне рішення прийняла Львівська обласна рада, вона також проведе позачергову сесію 5 червня у Києві.
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Влада » Павлюк розпускає виконком ЛМР
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024