ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Субота, 27.04.2024, 15:43
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » РОЗпил » Все інше » Євро 2012
Євро 2012
AДМДата: Вівторок, 01.03.2011, 19:46 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Стартував продаж квитків на «Євро-2012»

1 березня о 17:00 було дано старт процедурі продажу квитків на матчі першості Європи з футболу, яка з 8 червня по 1 липня 2012 року пройде в Україні та Польщі.

На офіційному квитковому порталі УЄФА кожен уболівальник може замовити як індивідуальні квитки, так і спеціальні пакети «Разом з командою» та «Мій стадіон». Про це повідомляє Інформаційний центр «Україна-2012».

До 31 березня організатори турніру прийматимуть замовлення на квитки, а їх опрацювання триватиме два тижні. Вже в квітні 2011 року відбудеться лотерея, за результатами якої визначать володарів перепусток. Щасливчики отримають відповідні ваучери, що згодом можна буде обміняти на квитки.

Квитки будуть доступні в трьох цінових категоріях. Їх вартість коливатиметься від 300 до 6000 гривень.

З 1 лютого і до кінця березня на офіційному порталі з продажу квитків «Євро-2012» у кожного любителя футболу є можливість створити власний обліковий запис, який знадобиться для подачі заявки на купівлю перепусток. Останній термін створення запису – 31 березня, одночасно із закриттям етапу продажу.

 
НадіяДата: Середа, 02.03.2011, 17:24 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: впевнені
Повідомлень: 3
Репутація: 0
Статус: Offline
25.02.2011

Андрій Садовий: «Євро-2012– це можливість для Львова»

Андрію Івановичу, на вашу думку, те, що Євро-2012 буде у Львові – це досягнення України чи міста?

ЄВРО-2012 — це проект для України, але його роблять реальні конкретні люди. І мені приємно, що Львів сьогодні є містом – господарем чемпіонату. Мені приємно, що сьогодні у місті будується красень-стадіон, будується прекрасний термінал, реконструюються дороги, що ми нарешті на десятий рік вийшли з цілодобовим водопостачанням, чого не було у Львові станом на 2006.

Але великі кошти на підготовку об’єктів до Євро-2012 виділяє держава…

Так, це правда. Але кошти ми залучаємо і з міського бюджету, і приватні. За час підготовки до Євро в місто залучено понад 1,8 млрд. грн. державних і приватних коштів. Це гарні показники. Зрозуміло, що місто самостійно такі об’єкти, як стадіон та аеропорт, профінансувати не може. Такі об’єкти, як стадіон чи аеропорт, будуються раз на п’ятдесят років. Якщо ви візьмете, наприклад, досвід Німеччини, яка провела Чемпіонат світу з футболу, то там всі ці об’єкти фінансувалися виключно державою. І це питання до держави, чому, отримавши можливість підготовки до Євро-2012, Львів у 2007 році кинули напризволяще, чому місто повинно було будувати стадіон за свої кошти?

Я дякую громаді міста за те, що ми знайшли в собі сили мобілізуватися та пройти цей найскладніший етап, коли, не маючи коштів, знайшли можливості затвердити проект і почати всі будівельні роботи. Це добре, що держава нарешті зрозуміла свою помилку та виправила її. І сьогодні проблем немає – приїжджають інспектори УЄФА, кажуть, що все за графіком.

Сьогодні керівництво підготовкою до Євро 2012 відійшло в центр. Міська влада змушена їздити туди, аби доповідати про готовність до чемпіонату?

Сьогодні є єдиний центр упливу. Є голова Нацагентства з підготовки до Євро-2012 Володимир Ковалевський, і мені приємно з ним працювати, бо раніше ми всі питання вимушені були погоджувати у всіх міністерствах: і в Мінекономіки, і в Міністерстві фінансів, і в Міністерстві молоді, сім’ї та спорту. Зараз набагато простіше. Чимало нарад відбувається в нас, на місцях.

Як у місті розвивається готельний бізнес? Відомо, що у цьому плані є деякі непорозуміння з депутатським корпусом.

Підготовка до Євро-2012 дала поштовх до подальшого розвитку готельного бізнесу. Маємо будівництво готелю на 130 місць в історичному центрі Львова, і цей готель входитиме до мережі «Шератон». Також ведеться будівництво другої черги готелю «Леополіс», в якому під час Євро-2012 будуть жити представники УЄФА, ведеться реконструкція готелю «Київ», будуватиметься готель на вулиці Наливайка. Зараз тривають ремонти будинків – пам’яток архітектури №14, №14а та №16 на вул. Шевській (друга черга будівництва). Тут планують облаштувати 35 додаткових номерів. Роботи планують закінчити до кінця цього року. Готель "Леополіс" у реставрацію та реконструкцію будівель до чемпіонату вклав понад 60 млн. грн. Нині у готелі 43 номери. Важливо, щоб реконструкція, яку зараз проводять, була вчасно закінчена. В такий же час наступного року все має бути на фінальній стадії завершення, щоб гості могли вже оселятися.

Місто надало товариству в оренду приміщення. Це насправді були не приміщення, а руїни. Згідно з нашим законодавством з наступного дня підприємство має сплачувати кошти за цю руїну. Це нонсенс. Депутати минулого скликання прийняли ухвалу, якою задекларували: якщо хтось орендує міське майно в рамках підготовки до Євро-2012, то до дати введення в експлуатацію грошей за оренду місто не бере. Така практика є в усіх цивілізованих країнах світу.

Як ви загалом оцінюєте роль міста у підготовці до Євро?

Роль міста – запустити усі об’єкти. Цього року ми будемо працювати над створенням фан-посольства. Буде визначено персонал стаціонарного фан-посольства, яке знаходитиметься в центрі Львова. У планах будівництво двох доріг – по вул. Ряшівській та вул. Вернадського. Також хочемо реконструювати 13 вулиць, серед яких Городоцька, Зелена, Хмельницького, Героїв УПА, Шевченка. Місто працює над збільшенням бази волонтерів до 940 осіб.

Повертаючись до теми «Комфортбуду»: були проблеми з виплатою заробітної плати, розгорівся цілий скандал навколо звільнення кількох працівників. На вашу думку, кому він був вигідний?

Невиплата зарплати – це гріх. Компанії, які беруть участь у таких роботах, завжди повинні мати дуже великий запас міцності. Ті працівники, які вийшли на страйк, - з компанії «Комфортбуд». І вони були в мене на особистому прийомі. Так, одна людина у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем отримала матеріальну допомогу у розмірі 1 тис. грн. Ще одному працівнику, який зазнав травми на виробництві, надали допомогу у медичному огляді. Я звернувся до будівельних компаній, щоб вони допомогли працевлаштуватися колишнім працівникам «Комфортбуду».

Досі залишається проблемою виплата заробітної платні. Керівники добре знають про зарплату в конвертах. Треба мати повагу до тих людей, кого приймаєте на роботу, і треба виконувати обіцянки, бо люди відпрацювали чесно. За чесну роботу вони мали отримати вчасно зарплату.

Кілька слів щодо нового району, який місто має облаштувати навколо стадіону. Що там буде?

Біля стадіону зарезервовано 250 гектарів землі. Туди має бути перенесено діловий центр міста, адміністративні будівлі, міську владу, обласну, суди, міліцію, прокуратуру, там має бути житлова забудова, виставковий комплекс, спортивно-концертний комплекс, також там планується збудувати великий комплекс для зимових видів спорту. Це резервна територія для розвитку Львова.

Ви очікуєте, що на Євро приїде багато туристів. Які перспективи міста після чемпіонату, коли туристи поїдуть?

Львів - столиця фестивалів, книжки, мистецтв. Євро дасть можливість мешканцям світу побачити це. Вони будуть ще активніше приїжджати сюди. Готелі не пустуватимуть. Після чемпіонату почнемо будувати діловий центр поблизу стадіону, сюди перемістяться усі адміністративні управління. Це дасть поштовх будівельній галузі.

Арена буде футбольною, бо у місті є футбольні команди. А стадіон «Україна», який сьогодні орендує ФК «Карпати» за 1 гривню на рік, будемо розвивати як легкоатлетичний. У нас ще є перспектива проведення Зимової Олімпіади 2022 року. Для цього заходу також потрібні будуть готелі, якісні дороги, хороші лікарні. Найголовніше, що Євро дає можливість розвивати інфраструктуру міста, вдосконалювати його не лише для туристів, але і для мешканців. А мета від залучення туристів дуже прагматична - це додаткові податки у бюджет та нові робочі місця.

 
sknylivДата: П`ятниця, 01.04.2011, 13:26 | Повідомлення # 3
Сержант
Група: впевнені
Повідомлень: 29
Репутація: 0
Статус: Offline
Україна не встигне підготувати усі об'єкти до Євро
2011-04-01 04:03
Україна не встигне виконати всі заплановані проекти у підготовці до чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Про це розповів операційний директор УЄФА Мартін Каллен в ході Soccerex European Forum, що проходить у Манчестері, передає сайт 2012ua.net "Я думаю, що не всі проекти, які були обіцяні, будуть завершені на 100%", - зазначив Каллен. Зокрема, мова, перш за все, йде про дороги. Однак, сьогодні ніхто не розглядає питання позбавлення України права на організацію турніру. "У нас немає іншого шляху, ми повинні бути готовими до 2012 року", - наголосив Каллен. Чиновник УЄФА додав, що українська влада робить все, щоб виконати усі завдання у підготовці до Євро-2012 та висловив упевненість, що всі ключові об'єкти футбольної інфраструктури – стадіони, аеропорти та готелі – будуть готові.
 
землевпорядникДата: П`ятниця, 01.04.2011, 23:24 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: впевнені
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
Львівска пошта 31 березня 2011р "незаконні євровидатки". На обєктах Євро-2012 торік наварили понад 33,5 млн.грн.

Реально до Євро-2012 у Львові іде підготовка рік і скільки млн.грн за рік можна "наварити" (це тільки офіційні дані КРУ), а реально скільки наварили? Так що видатки пробитися до кормушки окуповуються з надлишком на оборудках від наших земель. Дерибанять відрахування з наших зарплат (прибут.под, ), які мали б піти на освіту, медицину, розвиток нашого покоління, а не в кишені чиновникам.

 
sknylivДата: П`ятниця, 27.05.2011, 12:51 | Повідомлення # 5
Сержант
Група: впевнені
Повідомлень: 29
Репутація: 0
Статус: Offline
Продовжується прийом заявок на участь у конкурсі бізнес-ідей «Ідея на мільйон»
Львівський портал / 25.05.2011 15:04
З 20 квітня розпочався прийом заявок на участь у конкурсі бізнес-ідей «Ідея на мільйон» від журналу «Власний бізнес». «Родзинкою» цього конкурсу є наявність спеціальної номінації – найкраща бізнес-ідея до чемпіонату Європи з футболу 2012. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Мета конкурсу – сприяння розвитку власного бізнесу, створення і підтримка нових бізнес-проектів, навчання молоді написання і донесення на розсуд інвесторів власних бізнес-проектів, пропагування бізнесового мислення серед українців», – розповів головний редактор журналу «Власний бізнес» Андрій Максимук.

Конкурс відбуватиметься у два етапи. На першому етапі усім охочим потрібно до 20 червня подати заявку на участь, яку можна завантажити за адресою http://www.vlasbiz.net/news/detail/39. Після цього відбудеться другий тур конкурсу «Ідея на мільйон», що передбачатиме публічний захист кращих бізнес-проектів їх авторами.

«Назва конкурсу доволі умовна, адже, звичайно, що ми не маємо можливості забезпечити переможцю призовий фонд розміром у мільйон… Проте, ми хочемо дати можливість звичайним людям повірити у те, що свої ідеї можна і треба реалізовувати, і що вони можуть стати реальним джерелом доходу. Ми розуміємо, що потенційними учасниками конкурсу є такі собі мрійники-бізнесмени, які не бояться переходити за встановленні рамки і готові реалізовувати свої найсміливіші ідеї», – додав Андрій Максимук.

Кращі бізнес ідеї, за згоди авторів, будуть опубліковані у журналі «Власний бізнес», а їх авторів чекають оригінальні призи від партнерів конкурсу.

Додано (27.05.2011, 12:51)
---------------------------------------------
На вимогу УЄФА в Україні з`явиться єдиний номер екстреної допомоги – 112
Львівський портал / 25.05.2011 14:09
Президент Віктор Янукович видав указ про створення єдиного телефонного номеру екстреної допомоги. Про це в ефірі програми «На зв’язку з Урядом» на Першому Національному телеканалі повідомив заступник міністра надзвичайних ситуацій України Віталій Бут.

Новий номер – 112, передбачатиме можливість для громадян не лише отримати екстрену допомогу, а й проконсультуватися з питань безпеки практично у будь-якій галузі.

«Нинішнє розмаїття номерів вносить деяку плутанину, ми це знаємо, - зазначив посадовець. – Новий номер - 112 - дасть нам можливість реагування на всі без винятку ситуації».

За словами В. Бута, на сьогодні МНС разом з МВС, МОЗ, а також житлово-комунальними і газовими службами утворило робочу групу, яка в найкоротший час розробить і подасть на розгляд Кабінету міністрів, а потім – і Верховної Ради проект відповідного закону на виконання Указу президента. Робочій групі доведеться поспішати: вже до кінця 2011 року новий номер повинен працювати у третині областей України.

«В першу чергу, ми введемо номер в тих областях, в яких буде проходити Євро-2012, це вимога УЄФА, - Харків, Донецьк, Київ, Львів», - пояснив заступник міністра.

Інші дві третини областей дочекаються своєї черги у 2012 році: на вимогу президента, зручний екстрений номер повинен працювати не лише там, де відбудуться змагання, а й в усій країні.

 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » РОЗпил » Все інше » Євро 2012
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024