ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Субота, 27.04.2024, 23:01
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » РОЗпил » Все інше » Підготовка до Євро 2012 (ЧАТ з Садовим на Zaxid.net)
Підготовка до Євро 2012
AДМДата: Середа, 02.03.2011, 19:10 | Повідомлення # 1
Генерал-майор
Група: Администраторы
Повідомлень: 363
Репутація: 0
Статус: Offline
Мер Львова Андрій Садовий :«Підготовка Львова до Євро-2012. Розвиток ІТ у Львові»

Моє питання до болю просте: коли нарешті депутати міської ради почнуть працювати "в полях", тобто на своїх територіях??? Вже пройшло 4 місяці з дня виборів, а депутатів ми так і не бачили... це дуже сумно, бо складається таке враження, що вони пішли у владу для того, щоб ділити наші землі і примножувати свої статки... йдеться про депутатів з ВО "Свобода"...
Дякович Ігор Володимирович
Я б рекомендував це запитання адресувати власне партії ВО «Свобода»
доброго дня скажіть, чи буде відбудований будинок, біля памятника міцкевича, там де колись був вивихнутий будинок.
лужний богдан михайлович
Там по проекту має бути 4-5-зірковий готель. І зараз триває етап погодження документації. В цьому році інвестор планує розпочати будівництво готелю.
доброго дня у мене таке запитання, за оперним театром є будинок де немає вікон, і цей будинок ніби з війни, коли він буде відбудований, і чи буде забраний ринок добробут, там мав бути готель, чи буде він і краще побудували би там кінотеатр.
лужний богдан михайлович
Наразі будинок проданий на аукціоні, власник закінчує виготовлення документації. За проектом там має бути офіс або готель
А Ви читали "Записки українського сАмашедшого"? Яке Ваше враження від книги?
Назар Матківський
Все, що пише Ліна Костенко - геніально
Задам ще одне питання що до руху громадського транспорту у Львові. Проживаю по вулиці Дж. Вашингтона, що по Пасічній, що по Зеленій з центру добратися в цю сторону практично нереально після 10-ї вечора. Не розумію, до чого тут розмови про закупівлю автобусів як єдине джерело впоилу на перевізника? Перевізникам видається ліцензія, дозвіл, у якому прописується маршрут та час йог обслуговування. І наскільки мені відомо, маршрутний транспорт має ходити до 12-ї вечора. Якщо ця не виконується, чтому б людям, відповідальним за транспорт у Львові не вплинути на перевізника? Через важелі Міської Ради, чи через Захист справ споживачів? Чому при морозі -10 люди лише в 10-й вечора, вертаючись з театру чи з гостей мають мерзнути по 40 хвилин, чекаючи на маршрутку і не факт що вона приїде? Чому в інших містах України до 12-ї ночі без проблем можна добратися на маршрутці?
Бондар Артем Володимирович
Ваша пропозиція є слушною. Відповідне доручення вже подано управлінню інженерного господарства, щоб рух транспорту там, де, це можливо, був продовжений до 24.00.
доброго дня скажіть, чи до євро відремонтують вулицю замарстинівську.
лужний богдан михайлович
Вона є в планах на 2011-2012 роки. Ми її будемо ремонтувати за кошти Європейського банку. Тому до кінця 2012 року вона буде відремонтована 100%.
доброго дня скажіть, чи будуть компанії, які погано ремонтували дороги у львові, ці всі недоліки виправляти, а недоліки такі, на стрийській від ашану до наукової, зробились впадини, деякі минулого року відремонтували, але дуже багато впадин залишилось, на вулиці науковій уже появились ями, на площі торговій, де їздить трамвай плити впали донизу.
лужний богдан михайлович
Я не бачив жодного ремонту, який був би ідеальним. Завжди виникають певні технічні проблеми, але по умовах, які украдені з тими компаніями, які ремонтували ті дороги всі можливі недоліки вони будуть виправляти за свої кошти, як тільки це стане можливо з погодними умовами.
Цей новий 11-маршрут це чудово.але чому не продовжити його в РЯСНЕ(+9км).не вже важко зробити "нормальний повноцінний маршрут"нехай за 2-3 чи навіть чотири гривні.а не їздити в смердючих РЕКСАХ.шановний пане Садовий посприяйте продовження цього маршруту в РЯСНЕ.адже це не буде збиток для цього маршруту а навпаки.в РЯСНЕ мешкає 50 тис.мешканців ЛЬВОВА.чи РЯСНЕ вже н входить в склад ЛЬВОВА ?чи на РЯСНЕ звертають увагу тільки перед місцевими виборами?я вже маю сумніви що до моїх повідомлень чи взагалі вони доходять до вас?
дзюба.о.м
Я хочу зауважити, що, власне, найбільше нових автобусів ми пускаємо на Рясне. Також зараз розробляється нова схема руху, щоб сполучення між районами і центром було найкомфортніше. До Євро-2012 ми впровадимо у Львові єдиний квиток. Якщо будете їхати від Рясне до «Ашану» різними видами транспорту, ви все одно платитимете одну ціну.
Що буде зі старим аеропортом? Чи планується його закриття?
tetyana_borysivna
Новий повністю задовольнить потреби. Приміщення минулого буде перепрофільовано в інтересах львів’ян.
Коли нормально буде працювати дорожна служба!!!! Що з підйомом по листопадового чину там завжди небезпечно виїжати. Коли порементують вул.Городоцьку до оперного??? Дякую за введення маршрутів нових автобусів!!!!
Хортюк Антон Васильович
Як тільки це буде можливо через погодні умови. Там буде бруківка, тому, що це зона ЮНЕСКО. Інше покриття не передбачене.
Чи плануються ремонтні роботи на аварійних ділянках у непріорітетних для Вас місцях?
Олександр Володимирович
Аварійні ділянки ремонтуються без жодного пріоритету, а по важливості з точки зору безпеки мешканців.
Я наразі не проживаю у Львові,але кожен рік приїзджаю у відпуск.Свіжим оком видно зміни в житті Львова.Основна біда це дороги по них страшно їздити.І чому дороги покладені не українськими фірмами більш якісні ніж нашими фірмами?Ми тут за межами України отримуємо інформацію досить негативну про ситуацію з приватною землею навколо стадіона?
Гуцько Олег Юліанович
Дякую. Земля навколо стадіону є або комунальна, там нема жодних проблем, або приватна. І зараз відбувається експертиза проекту стадіону ще 13 об’єктів. Це дасть можливість за державні кошти викупити ті землі, які зараз в приватній власності, і облаштувати інфраструктуру. Щодо доріг, то ми обираємо ті компанії, які мають новітню техніку, гарантують високу якість і мають конкурентну ціну. За останні роки відремонтували 60 км доріг. Великий об’єм запланований і на цей рік.
скажіть коли у львові, може зявитись парк розваг, такий як діснейленд.
лужний богдан михайлович
Ми маємо для цього відповідні території і маємо бажання міської влади. Єдине, що необхідно – це інвестор, який готовий вкласти кошти. Певні перемовини свого часу ми вели. Я думаю, якщо економічна ситуація в Україні покращиться, то інвестор для такого парку не забариться.
Добрий день ! Підкажіть будь-ласка чому в гімназіі Євшан холодно ,аванс замість 600 грн виплачують тільки 300! ви як мер зможете зробити -навести порядок в вашому місті ? Ви часто відвідаєте цей заклад с попередженнями ,а ви приїйде просто ,зненацька, і побачите зовсім іншу картину а не "показуху"!!!!!!!!!!!
дмитро
Я скористаюсь вашою порадою. Дякую за ваше зауваження.
УЄФА вже оголосили про продаж квитків на чемпіонат. Чи купили ви квиток?
Semen
1 березня в Києві буде презентація програми квитків. Можливо, там отримаю більше інформації і все, що буду знати, розкажу львів’янам.
Коли почнуть переносити адміністративні корпуси в район стадіону? Хто цим питанням займається? Чи маєте вже якісь напрацювання – карти, проекти, як це має виглядати?
Олег Володимирович
Наразі є тільки концепція, реальні речі можна буде планувати тільки після Євро-2012.
Доброго дня! Мене цікавить, чи у план підготовки до ЄВРО-2012 входить капітальний ремонт наступних вулиць: Антоновича, Героїв УПА, Бандери, Коперніка та Крушельницької. Дякую.
Іваськів Василь Васильович
Крушельницької не у найгіршому стані. Степана Бандери? У планах є ремонт цієї вулиці, Героїв УПА так само. Все залежить від наявності необхідних коштів.
Ходили чутки, що шукаєте заступника по ЄВРО 2012. Чи Ви вже знайшли?
Semen
Не знайшов, шукаю, якщо є пропозиції - пропонуйте.
Андрію Івановичу, скіжіть, чому у Львові так важко почати і вести свою справу? Одним можна без будь-яких дозволів вести діяльність (мережа ресторанів "Фест"), а їхнім конкурентам ваша влада роками перешкоджає. Що робити, якщо я хочу відкрити ресторан, а ваші чиновники затримують? Працювати як "Фест"?
Дорман Володимир Павлович
Якщо у вас є скарги на діяльність того чи того чиновника, я запрошую вас на прийом, для мене є пріоритетом усі нові починання і створення нових робочих місць.
Пане Садовий, що для Вас - центр Львова? Де центр міста закінчується?
Анатолій Литвак
Для мене важливий весь Львів, а поняття центр - воно є відносне. Є зона ЮНЕСКО, є центральний Галицький район і т.д. Конкретизуйте своє запитання.
Цього тижня ви мали зустріч з Азаровим. Що вдалось домовитись, чи виділить держава кошти для Львова і скільки?
Христя
Я переконую, щоб виділили багато.
Що буде далі з будівництвом готелю на Федорова?
Михайло
Я думаю, що його треба будувати, але згідно з усіма нормами чинного законодавства України.
Ви говорили, що Львів буде виготовляти свій трамвай. Чи передбачені на це кошти у бюджеті?
Іванка
Як пропозицію до бюджету розвитку ми це подали. Надіюсь, що депутати міської ради це підтримають.
Яке Ваше ставлення до радикальних націоналістичних організацій на кшталт Опір, СНА, Реактор? Вони агресивно піарять себе у місті (подивіться хоча б на графіті і наліпки), проводять несанкціоновані марші (чи смолоскипна хода була дозволена міськрадою?), а органи правопорядку ніби і не помічають їх. Кількість прихильників збільшується, а це переважно школярі і студенти. Чи Ви не боїтеся неконтрольовоного розвитку таких організацій?
Василь Чорненький
Я маю повагу до всіх молодіжних організацій, які зареєстровані та здійснюють свою діяльність у Львові. Я думаю, що кожен організатор тої чи іншої акції дуже добре думає, коли її проводить. В першу чергу, стосовно того, наскільки акція принесе користь місту, львів’янам, сприятиме інвестиціям та притоку туристів в наше місто.
Скільки ще потрібно грошей, аби підготувати всі готелі до Євро 2012? Можете зробити порівняння з іншими містами? Як триває підготовка в Києві, до прикладу?
Олег Володимирович
55 готелів. По відомих брендах – це є перемовини власників готелів з тими чи іншими мережами. Я думаю, наступного року в тому напрямку буде більше ясності.
доброго дня, скажіть будь ласка, чому автобуси 1, 3 і 5 неїздять у суботу і неділю, чи можна зробити, щоб вони їздили в суботу і неділю,якщо ви скажете, що в суботу і неділю невигідно їздити соціальним автобусам, я згідний платити в суботу і неділю, по 2 гривні, але щоб ці автобуси їздили.дуже багато людей просять вас це зробити.
лужний богдан михайлович
Ваша пропозиція дуже цікава. І я дам доручення керівнику ЖКГ її розглянути. Найближчим часом буде відповідь і ми її розмістимо, в тому числі на сайті ZAXID.NET.
Шановний пане Садовий. Усім відомо, що коштів на інфраструктуру до Євро- 2012 не вистачає. І в той час, як в аеропорті скоротили злітно-посадкову смуги на 150 м , залишається в планах будівництво іншої злітно-посадкової смуги. Йдеться про вул. Ряшівську, що має пролягти навпростець від аеропорту до стадіону. При загальній довжині траси 3,5 км - шість смуг руху, по 3 у кожному напрямку, шириною 3,75 м кожна,ширина центральної розділювальної смуги руху – від 4 до20 м, ширина тротуарів – 4,5 м. Чи розумно в цей непростий кризовий час закопувати гроші в будівництво такої широчезної дороги і незаконно виганяти людей з їхньої приватної власності ? Чи людей виженуть, а землю потім перепродадуть ? А може краще зменшити ширину дороги до розумного, і хоч частину власників земельних ділянок залишити в спокої.
Дячишин Наталія Іванівна
Ми повинні в першу чергу думати про розвиток Львова і думати, як місто розвиватиметься через 10, 20, 30 років. Вул. Ряшівська запропонована по генплану і як тільки буде 100% фінансування з держбюджету, почнемо це робити. А те, що певна кількість людей через недосконалість законодавства мають право власності на цій території, будемо також згідно з законом все виправляти.
Кому ЛАЗ платить податки – державі чи місту? Це справді львівське підприємство? Були чутки, що фірма зареєстрована в Києві?
oleg petrovych
Подохідний податок – до місцевого бюджету, всі інші платежі – до державного бюджету.
В нових автобусах водії дотримуються певно культури зовнішнього вигляду. Бачила водіїв у краватках. Чому такого не запровадять на приватних маршрутах?
ірина вікторівна
Слушне запитання. Будемо робити все, що від нас залежить щоб форма водії була чистою та охайною, а водії були в краватках не тільки в комунальних, а й в приватних автобусах.
доброго дня скажіть, чи знаєте ви, чи буде добудований трц леополіс, на науковій.
лужний богдан михайлович
Зараз ведуться перемовини власників з потенційними інвесторами. Звичайно, він буде добудований. Хотілося б якомога скоріше. Все, що потрібно від міської влади ми, звичайно, допоможемо.
Добрий день! Прокоментуйте будь-ласка статтю Богдана Кушніра на Українській Правді http://www.pravda.com.ua/columns/2011/02/23/5941634/
макар макарович макаров
Собаки гавкають, а караван іде.
Місто до Євро має отримати нові автобуси та тролейбуси. Цікавить, чи можна буде влаштуватись працювати водієм? Куди звертатись? І скільки отримує водій на нових маршрутах?
Іван Іванович
Звертайтесь за адресою вул. Грунтова, 1б. Там є наше автотранспортне підприємство і там вам дадуть більше інформації, яка вакс цікавить.
Пане Голово, коли хоча б розпочнеться реальне втілення генерального плану Львова?
Fedorovych Andriy Yaroslavovych
Генплан – це документ, який приймається на дуже багато років. Ним передбачена та чи інша забудова, те чи інше використання землі, тому генплан втілюється з дня його прийняття. Жодна будівля у Львові не може будуватися без погодження з тим функціональним планом, який закладено у генеральному плані.
Я б хотіла запитатись коли в садочках зупинеться хабарництво за влаштування дитини
Хомин Галина Михайлівна
Якщо у вас є такі факти скеровуйте звернення у правоохоронні органі і інформуєте мене, зокрема через Інтернет, назвіть конкретну назву садочку, хто і що у вас вимагав
Пане Андрію, банальне запитання: що будемо на Євро2012 робити з написами-графітті на стінах будинків - з нецензурними словами, свастиками, від яких туристи німіють, у кінці кінців, просто з неестетичним виглядом будинків? Питаю про 2012, хоча не вважаю, що це є нормальна ситуація на щодень. Дякую.
Galyna Zadorowska
Така сама проблема є у всіх європейських столицях. Будемо замальовувати графіті, проводити роз’яснювальна-профілактичну роботу з людьми, які мають творчі нахили. Будемо і далі проводити конкурс графіті, де люди з творчими талантами проявлятимуть всій талант, але на тих площинах, де ми це дозволяємо.
хто перевіряє дрібні деталі по євро 2012? там найчастіше крадуть щоб ви знали наприклад бува там й бачив які онайн камери поставили... нашо HD камери???? 1. це в 10раз дорожче 2. часто тормозе відео 3. неможливо інвесторам нормально дивитись якшо більше 20 людей одночасно дивляться - висне бо невитримує 4. треба супер інтернет коли можна було б звичайний якби проста камера була це один з багатьох прикладів - кол на дрібницях заробляють бо перед тим як купити щось домовляються з продавцями про відстьоги - тому купують найдорожче, хоч це ховсім не потрібно. пропоную долучити простих львів'ян, котрі розбираються в різних технічних деталях і платити їм за знайдені непотрібні витрати. а таких непотрібних витрат - мінімум 30% кошторису!!!
Mr.V
Я переадресую запитання в Національне агентство з підготовки до Євро-2012, яке й займається такими питаннями.
Пане Садовий, коли громаді Львова повернуть український Народний дім? Що Ви для цього робите?
Мороз Володимир Васильович
Я звертався з відповідними листами до Міноборони, щоб будинок був переданий в комунальну власність, але там так часто міняються керівники, що завдяки вашому запитанню я підготую ще одне звернення.
Чому автобуси, які місто отримує від ЛАЗу до Євро, саме такого кольору? Хто обирав такий колір?
Христина Андріївна
Всі автобуси, які ми в подальшому будемо брати з ЛАЗу – морської хвилі. Такий колір визначений національним агентством і погоджений УЄФА.
Бачила сюжет на телебаченні, що місто відновило старий маршрут, який колись обслуговував приватний перевізник, а не міське підприємство. Чи місто хоче створити приватним перевізникам конкуренцію?
ірина вікторівна
В першу чергу нас цікавить комфорт львів’ян. Мені сьогодні приємно, що в автобусах комунально власності якість перевезень краща, ніж у перевізників. Перевізникам з цього приводу варто задумати. Конкуренція – рушій прогресу.
Шановний Андрію Івановичу! Ми мешканці вулиць Кавалерідзе,Коломийської, Трильовського, Антонича та прилеглих вулиць просимо Вас звернути увагу на розширення автобусних маршрутів, сподіваємось, що незабаром по наших вулицях теж будуть ходити автобуси великої та особливо великої місткості. З повагою Ваші виборці, мешканці Сихова.
Одинець Віталій Маркович
Дякую за ваше запитання. Врахуємо Ваші побажання.
Недавно ви презентували новий маршрут, на який дали автобуси ЛАЗу. А коли місто отримає наступну партію нових автобусів?
максим
Наступних 15 – у квітні, і так кожного наступного кварталу
І ще про 3-й маршрут.як відомо 42-й вже не буде їздити .чи не можна пустити її не тільки до -АС2 як планується. а до Галицького перехрестя ?
дзюба.о.м
Наразі до АС-2, а потім подивимось.
Пане Садовий, я весь час чую про те, що Львів має стати туристичним містом. Я 20 років пропрацював на заводі, був інженером мікроприладів. Вже кілька років я не можу знайти роботу за спеціальністю. Що може принести мені туристичний Львів? В якій галузі я міг би бути задіяний? Я так розумію, що індустрію відроджувати Ви не збираєтеся?
Хомик Андрій Петрович
Сьогодні від туризму Львів отримує, можливо, 1% від тих 100%, що можуть бути. Туризм – це нові робочі місця і можливість зацікавити інвесторів. А інвестори йдуть у ті міста, які є комфортні та відомі, тому я радив би вам дивити ся на розвиток Львова гармонійно. Те, що раніше була знищена точна механіка і електроніка, є дуже великою проблемою. Втрачено ринки і дуже багато фахівців, але завдяки відомості, яку нам дає туризм та проведення Євро-2012, ми отримаємо нових інвесторів, зокрема на завод мікроприладів.
Доброго дня, Шановний Андрій, Чи збираєтеся, Ви наводити порядок із ЖЕКами? Скільки можна терпіти стан будинків в яких живуть люди?, В них живуть люди а не тварини!! вікна побиті, стіни як після другої світової, сходи/перила брудні, це не є проблема прибиральниці, їй просто елементарних речей недають, для виконання своєї роботи! Прошу Вас, перевірити діяльність ЖЕКУ 407, відвідати вул.Масарика 2, але не тільки під"їзд(де до Вашого відома двері ставили цілим будинком!!!!), а проїхатися ліфтом на 6 чи 7 поверх і спуститися сходами,як це робить більша половина мешканців, так як кнопки непрацюють. Куди йдуть гроші за комунальні послуги? МАЙТЕ вже Бога в серці!
Sokolovskyy
По цій адресі я даю доручення керівнику району, він мені наступного тижня на нараді доповість про це. А щодо стану під’їздів у мене є таке зауваження: хто ці вікна б’є, нищить перила і кнопки в ліфтах. Навряд чи це роблять працівники ЖЕКу. Часто мешканці ставляться до будинку як до чогось чужого, тож варто брати приклад з ОСББ, де мешканці з повагою ставляться до майна, витрачаючи ті ж кошти, що й на комунальні послуги. За цим майбутнє. До речі, у будинку, де я живу, були теж такі проблеми до створення ОСББ, а потім вони зникли. Тому закликаю всіх звертатися до міської ради, тут є спеціальний відділ, що займається питаннями створення ОСББ, де вас проконсультують, підтримають і ще й фінансово допоможуть, тож заходьте.
Які дороги будуть ремонтувати цього року ту Львові?
Христя
Обов’язково плануємо закінчити ремонт на вул. Липинського, докінчити ремонт по. вул. Чорновола, продовжити ремонт Городоцької, Чупринки, Мельника та Коновальця, Личаківської (від пл. Митна до Винниківського базару) Також розпочати ремонт вул. Шевченка та Зеленої. У планах також Пасічна та багато інших. Але все залежить від наявності державних коштів, наразі тривають складні перемовини з Національним агентством з підготовки до Євро-2012 з цього приводу. Вірю в їх успішність.
Пане Андрію, під час минулої чат-конференції на Захід-нет я поцікавилась, де можна ознайомитися з вашою передвиборчою програмою. Ви на це відповіли, що основні засади Вашої діяльності на цю каденцію будуть викладені на сайті міської ради. На жаль, я не можу їх знайти на зазначеному ресурсі. Підкажіть, будь ласка, лінк. Дякую.
Швець І.Ю.
Дякую за ваше запитання. Я зроблю відповідні висновки, чому моє доручення не виконане. Найближчим часом, думаю, це питання буде вирішено. Передвиборча програма розміщена на особистому сайті мера: http://sadovyi.org/ua/index/priorities
Чому не завершується будівництво торгового центру на вул. Фредра? Адже п. А. Садовий з п. Адамиком є забудовниками?
Maks Maksym
Те, що пан Адамик має відношення до торгового центру я знаю. Сам особисто ніколи не мав відношення до торгового центру, тому інформація, яку ви подаєте, не відповідає дійсності. Стосовно завершення, то я попрошу пана Адамика дати відповідь, коли цей об’єкт буде завершено. Інформацію розмістимо в тому числі і на сайті ZAXID.NET.
Коли місто прийматиме бюджет розвитку і чому так довго триває процес його підготовки?
Anna Oleksandrivna
10 березня цього року.
Чи втрутиться міська влада у питання будівництва 8-поверхового будинку по вул.Ген.Чупринки,3 замість пожежної частини? Адже 8-поверхівка спотворить історичну забудову стародавнього кварталу "Кастелівка". А також чи зупинить незаконне функціонування кафе поряд у будинку №5 по вул.Чупринки, де забудовники створили руйнування та спотворили фасад будинку?
Maciv Petro
Як мені відомо, поверховість будинку не має перевищувати поверховість існуючих будинків. А стосовно кафе, то воно має всі необхідні дозволи, але, враховуючи ваше запитання, я даю вказівку керівникам району ще раз перевірити.
Колись на стадіон можна було їхати на екскурсію. Чи можна зараз провести таку екскурсію і що для цього потрібно?
Semen
Сьогодні ведуться складні роботи на стадіоні і я думаю, що ближче до травня ми відновимо екскурсії, щоб з точки зору безпеки не було проблем для охочих.
Андрію Івановичу, опишіть будь ласка ваше бачення заробітку Львова від ЄВРО 2012 та загалом від туристів, що приїздять до нас. Наприклад, чи платять гроші (і якщо платять, то які) до бюджету фірми, які організовують ярмарки та фестивалі на пл. Ринок та пр. Свободи? Адже оренда кіоску там ой яка дорога. Чи готові Ви прозвітувати за гроші, зароблені Львовом від туристів у 2010-му?
Павло Онищенко
Тільки за останній рік ми видали 735 дозволів на торгівлю під час фестивалів. Кожен дозвіл – це відповідна оплата. Це - гроші, які надходять до бюджету. Якщо говорити про кошти до Євро – це великі гроші, податки від яких підуть у бюджет. Загальна сума перевищить 4,5 млрд грн. Це - багато нових робочих місць і податки, які будуть сплачені у місцевий бюджет. Тому від Євро і туризму ми отримуємо багато позитиву.
На скільки актуальне питання багаторівневих стоянок в центральній частині міста, наприклад на пл. Соборній, адже були проведені тендери. Чи знайшовся інвестор ?
Гула Павло Михайлович
На площі Соборній не було жодного тендеру на будівництво багаторівневих стоянок. Сьогодні за кошти інвесторів планується будівництво на пл. Петрушевича, по вул. Виговського. Інвестор, який будує готель, на пл. Міцкевича, хоче теж збудувати підземну стоянку. Існує також великий проект на пл. Івана Франка. Цю площу планується розвантажити від транспорту і зробити її повністю пішохідною, щоб дозволити студентам і викладачам з комфортом ходити на заняття.
Читала, що ви пропонували, аби крісла до нових автобусів, які місто має отримати в рамках підготовки до Євро, виробляла львівська компанія. Чи погодився на це ЛАЗ?
ірина вікторівна
Це - наша вимога до ЛАЗу, щоб усі крісла були тільки вітчизняного виробництва.
Місто до Євро 2012 має отримати нові ЛАЗівські автобуси. Якими будуть ці автобуси? Чи не передбачено в угоді закупівлі автобусів-гармошок?
максим
І 12-метрові автобуси будуть, і гармошки будуть. Всі вони мають бути комфортними і зручними для мешканців Львова.
У Харкові проти встановлення дошки Йосипу Сліпому виступали комуністи. Якщо суд задовольнить їхнє рішення, чи будете далі ініціювати відновлення дошки?
tetyana_borysivna
Не задовольнить. Табличка там буде стояти вічно.
П.Андрію які конкретні проєкти по поверненні трудових мігрантів і яка співпраця є з українськими мігранськими організаціями в Європі?
Гуцько Олег Юліанович
Наразі існує співпраця з інститутом досліджень діаспори. Стосовно людей, які мали досвід проживання і праці в Європі, які отримали досвід за кордоном, то вони нам дуже потрібні, їхні знання потрібні для розвитку нашого міста.
Всі говорять, що Львів лише витрачає на ЄВРО, а чи можете сказати, скільки Львів вже заробив на ЄВРО 2012 - інвестиці, державні кошти? Чи рахували Ви вже це?
Aндрій Москаленко
Сьогодні йдуть великі державні інвестиції. За час підготовки ми вже отримали 1 млрд 800 млн грн і ще буде 4,5 млрд грн, тому це є дуже великий позитив для міста Львова.
доброго дня скажіть, чи буде зроблена розвязка стрийська, наукова.
лужний богдан михайлович
За генпланом ремонт цієї розв’язки має відбутися, але, на моє переконання, її треба буде робити після закінчення ремонту доріг, які є в поганому стані.
Недавно читав, що метою розвитку Львова ви поставили туризм і програмування. То добре, але скільки людей може працювати у програмуванні? Програмісти і без того отримують найвищі зарплати у місті (2.000 доларів), а платять єдиний податок як приватні підприємці (200 гривень). А хто може працювати в туризмі? Мабуть всеж молоді та гарні, а от що робити старшим людям (за 40)? Багато знайомих повиїжджали на заробітки, на будови. Кажуть, що у Львові їх більше нічого не тримає, Львів стає для них чужим. Бо е може забезпечити їх роботою. Вся увага туристам, я цього не розумію.
Роман Чопик
Я не погоджуюся з вашими роздумами, за програмою розвитку конкурентоспроможності Львова справді пріоритетними напрямами є туризм та програмування. Але це не означає, що ми забуваємо про вже існуючі галузі, такі як харчова, машинобудування, легка промисловість та інші галузі. Львів має розвиватися гармонійно. Коли ми говоримо про ці дві пріоритетні галузі, то йдеться про впровадження нового, яке б доповнило вже існуючі сфери. До маленької людини завжди є більша увага, а коли вона виростає, ми нею гордимося.
Добрий день! Сьогодні 25 лютого річниця-роковини інаігурації президента Януковича. Що ви б йому побажали як мер і як пересічний громадянин?
макар макарович макаров
Як людині хочу побажати здоров’я та мудрості. Як президенту - твердо відстоювати національні інтереси та покладатися на місцеве самоврядування.
Мешканці нашого району обурені, бо віднедавна не їздить маршрут №42. Чому його зняли? Коли цей маршрут буде відновлено?
Іван Іванович
Сьогодні є альтернативний маршрут №74. Крім того, із Рясне-2, Рясне до центру курсує 5 маршрутів: №№ 3, 21, 28, 47, 65. Залучено 6 нових автобусів, Рясне-Рясне2 надалі буде для нас пріоритетом.
доброго дня, скажіть будь ласка, чи буде зроблений трамвай на сихів, цього року, і чи буде зроблена дорога, від сихова до стадіону цього року.
лужний богдан михайлович
Ми подали пропозиції до державної цільової програми з підготовки та проведення Євро-2012 на фінансування такого проекту.
Цікавить дизайн автобусів, які їздитимуть до Євро 2012 містом. Чи продумував хтось дизайн цих автобусів? Хто розробляв логотип Євро?
Христина Андріївна
Логотип розроблений відомим португальським художником Хелднером Памбіньйо, також кожне приймаюче місто має свій колір автобусів, погоджений з УЄФА. Автобуси у Львові будуть кольору морської хвилі.
Чому для виготовлення автобусів обрано саме ЛАЗ, а не, наприклад, фірму «Богдан»?
Христина Андріївна
Я переконаний, що це вигідно саме для Львова, щоб саме львів’яни працювали, отримували зарплати і щоб у львівський бюджет надходили податки. Я і далі буду продовжувати лобіювати львівських виробників.
доброго дня скажіть, чи буде відремонтована вулиця виговського від мотозаводу, до пвденого ринку.
лужний богдан михайлович
Частина вул. Виговського, біля південного ринку, вже відремонтована, а дорога поблизу мотозаводу не настільки зруйнована, щоб уже її ремонтувати. За неї ми візьмемося після того, як будуть відремонтовані дороги, що перебувають у гіршому стані.
доброго дня скажіть, чи будуть відремонтовані фасади будинків, у центрі міста.
лужний богдан михайлович
В першу чергу треба ремонтувати дахи і інженерію. Маю на увазі комунікації – вода, каналізації, щоб зняти аварійність, а тоді вже можна братися за фасади. Так звані потьомкінські будинки ми не будемо робити.
Шановний Андрію Івановичу! Стикнувся з такою ситуацією. Оплатив помешкання у поштовому відділенні. А на наступний місяць прийшов у касу ЖЕКу, а там мені нарахували борг за попередній місяць (той який оплатив на пошті). Виявляється пошта переказує ЖЕКові тільки загальну суму, а не персоніфіковані дані про платника. Абсурд! Потрібно ще раз іти до ЖЕКу з квитанцією про оплату на пошті, тільки тоді цю суму зараховують. А до того рахується ще й пеня за протермінованість оплати. У бухгалтерії ЖЕКу пояснили, що такий договір з поштою заключила міська рада. Будь-ласка, наведіть лад з цим. З повагою, (також) Андрій Іванович :-)
Дідух Андрій Іванович
Дякую за інформацію, я її персонально розгляну, і якщо виникають незручності у зв’язку з цією ситуацією, ми їх виправимо.
Доброго дня. Вже не раз мешканці будинку звертались в міську раду стосовно вирішення проблеми з ліфтом, що не працює багато років у будинку за адресою: м. Львів, вул. Пулюя, 12. Чи можна очікувати, що проблему буде вирішено і коли? Дякую.
Гольмейстер Олена Олександрывна
Ми передбачаємо виділити кошти в бюджеті розвитку на ремонт цього ліфту. Якщо депутати ці пропозиції підтримають і будуть надходити кошти, цього року ліфт буде відремонтовано. До речі, цей будинок ми визволити з рабства від фірми «Галбуд», яка мала повернути його з відремонтованим ліфтом, але цього не зробила.
Депутати не підтримали звільнення готелів від оплати податку, так само,як і УКУ. Чому така ситуація? Чи не є це конфліктом з власниками самих депутатів?
ivanka
Думаю, питання звільнення УКУ від плати за землю буде позитивно розглянуте 10 березня на сесії Львівської міської ради. Це єдиний виш, який має такий платіж, інші навчальні заклади не платять оренди за землю. Стосовно реконструкції готелів до Євро-2012, переконаний, буде повне розуміння всіх гілок влади, і ці готелі прийматимуть гостей на чемпіонаті.
Яка ситуація в місті з підготовкою готелів до Євро? Що буде надалі з готелем «Леополіс»?
oleg petrovych
Вірю, що готель «Леополіс» успішно закінчить реконструкцію. Там заплановано облаштувати 71 номер. Загалом усі готелі, які сьогодні включені у підготовку до Євро-2012, готуються до чемпіонату.
Андрію Івановичу,роз'ясніть, будь-ласка, ситуацію, що склалася із продовженням злітно-посадкової смуги Львівського аеропорту.
Іваськів Василь Васильович
На сьогодні відбувається експертиза проекту. Коли вона буде завершена, про це можна буде говорити більш конкретно. Як запевнили мене фахівці, довжина смуги дасть можливість здійснювати злети і посадки всім типам літаків.

 
sknylivДата: Середа, 09.03.2011, 16:10 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: впевнені
Повідомлень: 29
Репутація: 0
Статус: Offline
Усім відомо, що коштів на інфраструктуру до Євро- 2012 не вистачає. І в той час, як в аеропорті скоротили злітно-посадкову смуги на 150 м , залишається в планах будівництво іншої злітно-посадкової смуги. Йдеться про вул. Ряшівську, що має пролягти навпростець від аеропорту до стадіону. При загальній довжині траси 3,5 км - шість смуг руху, по 3 у кожному напрямку, шириною 3,75 м кожна,ширина центральної розділювальної смуги руху – від 4 до20 м, ширина тротуарів – 4,5 м. Чи розумно в цей непростий кризовий час закопувати гроші в будівництво такої широчезної дороги і незаконно виганяти людей з їхньої приватної власності ? Чи людей виженуть, а землю потім перепродадуть ? А може краще зменшити ширину дороги до розумного, і хоч частину власників земельних ділянок залишити в спокої. Це одне з питань, що було поставлене пану Садовому на ЧАТі Zaxid.net Ось що відповів на це Андрій Іванович :"Ми повинні в першу чергу думати про розвиток Львова і думати, як місто розвиватиметься через 10, 20, 30 років. Вул. Ряшівська запропонована по генплану і як тільки буде 100% фінансування з держбюджету, почнемо це робити. А те, що певна кількість людей через недосконалість законодавства мають право власності на цій території, будемо також згідно з законом все виправляти"
 
УКРАЇНЕЦЬДата: Середа, 09.03.2011, 16:30 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: впевнені
Повідомлень: 46
Репутація: 0
Статус: Offline
Чи потрібна така широчезна дорога з такими потужними розвязками ?
Навіщо розвязка біля аеропорту ? Там до порту за годину підїзджає не більше десяти машин
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » РОЗпил » Все інше » Підготовка до Євро 2012 (ЧАТ з Садовим на Zaxid.net)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024