ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 21.12.2025, 19:31
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Засоби для догляду за волоссям
mariaflorova28Дата: П`ятниця, 07.02.2025, 16:45 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт усім! Працюю майстром з волосся і шукаю ідеальні професійні засоби для догляду. Хто що використовує і де краще купувати – онлайн чи в спеціалізованих магазинах? Дуже цікаво почути ваші відгуки, бо хочеться обрати щось справді ефективне!

viktorovnauliana711Дата: П`ятниця, 07.02.2025, 17:15 | Повідомлення # 2
Подполковник
Я працюю майстром-перукарем уже понад п’ять років і завжди прагну використовувати лише найякісніші засоби для догляду за волоссям. Адже здорове і доглянуте волосся – це візитівка кожної людини. Для своїх клієнтів я обираю продукцію з інтернет-магазину HeadStore. Тут представлений широкий асортимент професійних брендів, таких як Wella Professionals, Revlon Professional, Tigi Bed Head та American Crew. Особливо подобається серія від Londa Professional, яка ідеально підходить для відновлення сухого та пошкодженого волосся. Замовлення завжди оформлюю легко, а доставка по Україні швидка та надійна. Завдяки магазину професійної косметики для волосся  HeadStore https://headstore.com.ua/ua/  я можу запропонувати своїм клієнтам найкращі засоби для підтримки краси волосся не тільки в салоні, але й удома. Результати говорять самі за себе – блискуче, здорове волосся та задоволені клієнти!

polina999www15Дата: Четвер, 03.07.2025, 14:03 | Повідомлення # 3
Лейтенант
тут важно, чтоб они максимально с хорошими составами были

Wikki21Дата: Четвер, 03.07.2025, 14:06 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Щоб без проблем робити стильниі зачіски, я собі придбала вирівнювач, замовлення робила на нього тут https://keratinpro.ua/ru/tekhnyka/vyrivniuvachi-dlia-volossia/ , на сайті широкий вибір, та можна підібрати ще і якісний догляд під свій тип волосся, це зручно!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025