ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 20.07.2025, 15:49
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Нижнее белье онлайн – где купить без риска?
olegsolovey39Дата: Четвер, 27.02.2025, 15:07 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всем доброго дня! Хочу заказать нижнее белье через интернет, но переживаю насчет качества и размеров. Кто может порекомендовать магазины, где точно не разочаруюсь в покупке?

dmykolenko99Дата: П`ятниця, 28.02.2025, 16:00 | Повідомлення # 2
Подполковник
Долго искал хороший магазин спідньої білизни, чтобы выбрать для жены что-то особенное. По отзывам нашел Afrodita и решил попробовать. Остался в полном восторге – ассортимент огромный, белье стильное, материалы https://afrodita.zp.ua/ua качественные. Купил комплект, который просто идеально сел на жену. Она осталась очень довольна, сказала, что давно не носила ничего такого удобного и красивого. Магазин действительно достойный, теперь буду заказывать только здесь!

larlauvsnordar56Дата: Четвер, 12.06.2025, 09:58 | Повідомлення # 3
Полковник
Шопінг в інтернеті для мене вже давно рутина, але з білизною завжди трохи боязко: хочеться і красиво, і зручно, і не дорого. І нарешті знайшла свій варіант, це магазин RUBI. Побачила огляд в інстаграмі, вирішила спробувати, і не пожалкувала. Замовляла боді з каталогу https://rubi.in.ua/product-category/bodi/ шикарна якість, тканина дихає, ідеально лягає по фігурі. Особливо порадував вибір, є різні кольори, розміри, дизайни. А ще приємно здивувала ціна, особливо з огляду на рівень речей. Відправили в той самий день, а отримала за два дні. Із бонусів, часто бувають акції, плюс є можливість подарункового сертифіката. Дуже рекомендую, якщо хочете виглядати стильно!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025