| fhowet | Дата: П`ятниця, 11.07.2025, 15:43 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дивлюсь собі новий под, думаю взяти щось із лінійки Vaporesso. Найбільше хвалять XROS 4 — кажуть, що топ по смаку і зручності. Бачив, є под XROS 4 в Guru Vape, ціна норм, але ніколи там не замовляв. Є у когось досвід? Чи реально оригінал і не підробка?
|
| |
|
|
| qaqzob | Дата: П`ятниця, 11.07.2025, 15:44 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Брав под XROS 4 https://guruvape.com.ua/pod-sys....riginal в Guru Vape десь тижнів три тому — і можу сказати чесно: один із найвдаліших девайсів, що мав. До цього юзав Voopoo і Uwell, але XROS 4 вразив тим, наскільки плавна затяжка і чіткий смак. Парити кайф, зарядку тримає майже 2 дні, плюс є Type-C. Щодо самого магазину — Guru Vape вже не перший раз рятує. Под приїхав у запакованій коробці, з голограмою, серійний код пробився на сайті Vaporesso без проблем. Все оригінал, без “сірого імпорту”. Я ще взяв до нього сольову Chaser LUX Ultra і пару картриджів на запас — у них якраз була знижка на набір. Доставили швидко, упаковка не пошкоджена, в середині навіть інструкція українською. І окремо хочу відмітити сапорт — написав у вайбер, спитав, який картридж краще для 25 мг, відповіли протягом 10 хв, порадили і не впарювали найдорожчий. Тому якщо думаєш, чи варто брати XROS 4 в Guru Vape — однозначно так. Я вже двом друзям порадив, і обидва задоволені. Працює чітко, виглядає стильно, і сервіс на висоті.
|
| |
|
|