|
Де можна купити дитячу вишиванку?
|
|
| a_sov | Дата: Четвер, 24.07.2025, 07:00 | Повідомлення # 1 |
|
Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт! Потрібно купити дитячу вишиванку, але не знаю, де саме знайти гарну, якісну і недорогу. Хтось може порекомендувати магазин? Буду вам дуже вдячний за поради та рекомендації.
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Четвер, 24.07.2025, 07:00 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-майор
| Я теж шукав вишиванку для своєї дитини, і насправді було досить складно знайти щось, що відповідало б і якості, і ціні. Перевірив кілька магазинів, але на деякі не зміг покластися через їхню невисоку якість. Особливо це стосується виробів, де ціна дуже низька, а на вигляд тканина не дуже хороша.
|
| |
|
|
| taras_gamper | Дата: Четвер, 24.07.2025, 07:01 | Повідомлення # 3 |
|
Лейтенант
| Я нещодавно купувала вишиванку в одному інтернет-магазині. Спочатку була дуже здивована, бо ціна була досить високою, але потім зрозуміла, чому. Вишивка була дуже акуратною, тканина – приємна на дотик, і виглядало все дуже стильно. Але треба бути готовим, що ціни у таких магазинах можуть бути вищими за середні. Водночас, коли це річ на багато років, то інколи можна і переплатити за якість.
|
| |
|
|
| kirilzhilenko80 | Дата: Четвер, 24.07.2025, 07:01 | Повідомлення # 4 |
 Полковник
| Цитата taras_gamper (  ) Я нещодавно купувала вишиванку в одному інтернет-магазині. Спочатку була дуже здивована, бо ціна була досить високою, але потім зрозуміла, чому. Вишивка була дуже акуратною, тканина – приємна на дотик, і виглядало все дуже стильно. Але треба бути готовим, що ціни у таких магазинах можуть бути вищими за середні. Водночас, коли це річ на багато років, то інколи можна і переплатити за якість. Я рекомендую звернутися в інтернет-магазин ЕТНОХАТА. Купував там дитячу вишиванку https://etnoxata.com.ua/vyshyva....anky-77 їхня якість перевершила мої очікування. Я дуже прискіпливий до вибору, але тут все було на вищому рівні: тканина приємна, вишивка чітка і рівна. Крім того, у них дуже великий асортимент – понад 8 тисяч позицій! Ціни різні, але можна знайти варіанти, що підходять під будь-який бюджет. Вони працюють з українськими виробниками, тому одразу бачиш, що підтримуєш національну економіку. Щодо доставки – терміни виконання замовлення були чітко зазначені, і все прийшло вчасно. Якщо виникли якісь питання, вони швидко відповідають. Вони дійсно цінують своїх клієнтів. Рекомендую!
|
| |
|
|