ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Субота, 20.12.2025, 22:12
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де можна купити дитячу вишиванку?
a_sovДата: Четвер, 24.07.2025, 07:00 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт! Потрібно купити дитячу вишиванку, але не знаю, де саме знайти гарну, якісну і недорогу. Хтось може порекомендувати магазин? Буду вам дуже вдячний за поради та рекомендації.

HzBoyДата: Четвер, 24.07.2025, 07:00 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Я теж шукав вишиванку для своєї дитини, і насправді було досить складно знайти щось, що відповідало б і якості, і ціні. Перевірив кілька магазинів, але на деякі не зміг покластися через їхню невисоку якість. Особливо це стосується виробів, де ціна дуже низька, а на вигляд тканина не дуже хороша.

taras_gamperДата: Четвер, 24.07.2025, 07:01 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Я нещодавно купувала вишиванку в одному інтернет-магазині. Спочатку була дуже здивована, бо ціна була досить високою, але потім зрозуміла, чому. Вишивка була дуже акуратною, тканина – приємна на дотик, і виглядало все дуже стильно. Але треба бути готовим, що ціни у таких магазинах можуть бути вищими за середні. Водночас, коли це річ на багато років, то інколи можна і переплатити за якість.

kirilzhilenko80Дата: Четвер, 24.07.2025, 07:01 | Повідомлення # 4
Полковник
Цитата taras_gamper ()
Я нещодавно купувала вишиванку в одному інтернет-магазині. Спочатку була дуже здивована, бо ціна була досить високою, але потім зрозуміла, чому. Вишивка була дуже акуратною, тканина – приємна на дотик, і виглядало все дуже стильно. Але треба бути готовим, що ціни у таких магазинах можуть бути вищими за середні. Водночас, коли це річ на багато років, то інколи можна і переплатити за якість.
Я рекомендую звернутися в інтернет-магазин ЕТНОХАТА. Купував там дитячу вишиванку https://etnoxata.com.ua/vyshyva....anky-77 їхня якість перевершила мої очікування.
Я дуже прискіпливий до вибору, але тут все було на вищому рівні: тканина приємна, вишивка чітка і рівна. Крім того, у них дуже великий асортимент – понад 8 тисяч позицій! Ціни різні, але можна знайти варіанти, що підходять під будь-який бюджет. Вони працюють з українськими виробниками, тому одразу бачиш, що підтримуєш національну економіку. Щодо доставки – терміни виконання замовлення були чітко зазначені, і все прийшло вчасно. Якщо виникли якісь питання, вони швидко відповідають. Вони дійсно цінують своїх клієнтів. Рекомендую!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025