| |  |
|
Доставка посилок у США з України
| |
| antp111 | Дата: Понеділок, 18.08.2025, 23:51 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хочу запитати поради. Мій брат живе в США, і час від часу потрібно передавати йому різні речі з України — від документів до невеликих посилок. Раніше користувався звичайною поштою, але виходило довго, інколи з проблемами. Хотілося б знайти більш надійний спосіб доставки, щоб не хвилюватися, що щось загубиться чи затримається. Цікавлять і строки, і вартість, і зручність відстеження відправлення. Може, хтось має досвід, підкажіть?
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Понеділок, 18.08.2025, 23:52 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-майор
| У мене була подібна ситуація! Я теж відправляю речі сестрі в Америку, і дуже переживав, щоб усе доходило цілим. Раніше нервував, бо посилки йшли по два місяці. А потім знайшов компанію, яка робить доставку набагато швидше, буквально за кілька днів. І найголовніше – є трек-номер, можна в будь-який момент подивитися, де твоя посилка. Для мене це було величезним полегшенням, бо я нарешті перестав нервувати, що щось загубиться.
|
| |
|
|
| antp111 | Дата: Понеділок, 18.08.2025, 23:53 | Повідомлення # 3 |
|
Сержант
| Дякую за відгук. Дуже корисна інформація. А як щодо вартості? Бо для мене важливо, щоб це не було надто дорого. І ще цікаво – чи є різниця, якщо відправляти щось маленьке, наприклад документи, або більший вантаж?
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Понеділок, 18.08.2025, 23:54 | Повідомлення # 4 |
 Генерал-майор
| Різниця, звісно, є, і це дуже зручно. Я користувався послугою доставки посилок у США з України https://semero.ua/shippin....-to-usa Там усе чітко розділено. Якщо треба відправити невелику посилку чи документи від 0,5 кг – є DHL Express, UPS, FedEx або TNT. Вони реально швидко доставляють, зазвичай у межах 5–7 днів. А от для великих відправлень від 100 кг пропонують авіафрахт через Європу – це вигідніше за ціною, ніж гнати через ті ж кур’єрські служби. Ще один плюс – у них є митні склади в Польщі та Словаччині, тому весь процес максимально спрощений. За вартістю від 3500 грн виходить, і це адекватно, враховуючи швидкість і рівень сервісу. Кожна посилка отримує трек-номер, можна онлайн відстежувати, плюс приїжджає кур’єр забрати з дому, що дуже економить час. Я вже кілька разів відправляв і посилки, і документи, і жодного разу проблем не було. Ще й служба підтримки завжди відповідає швидко, якщо є питання.
|
| |
|
|
|