|
Хочу знайти вже зараз оригінальні новорічні наволочки
|
|
| papapamamama228 | Дата: Понеділок, 01.09.2025, 08:45 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Дуже хочу створити вдома справжній новорічний настрій, щоб діткам було казково. Я вже купила гірлянди, іграшки, але залишилося питання з текстилем. Мені хочеться затишних і стильних подушок на диван, але саме з новорічними наволочками, щоб було святково. Може хтось вже десь замовляв і знає перевірений магазин, де якість хороша і виглядає все по-європейськи?
|
| |
|
|
| polakir00 | Дата: Понеділок, 01.09.2025, 08:46 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я теж довго шукала щось красиве й святкове, і можу щиро порадити інтернет-магазин Villa Grazia https://villagrazia.ua/ua....olochki . Вони спеціалізуються на декорі, садових меблях та текстилі, у них є ціла підбірка саме святкових товарів. Найголовніше — якість тканин і дизайн. В їхньому каталозі новорічні наволочки дуже різноманітні: від класичних в червоно-зелених тонах до більш стриманих та сучасних. Там є варіанти, які чудово доповнять будь-який інтер’єр. Я минулого року брала, і можу сказати — після прання кольори залишаються яскравими, тканина не розтягується, виглядає як нова. Декор з Villa Grazia точно додає дому святкової атмосфери.
|
| |
|
|