ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
П`ятниця, 19.12.2025, 23:26
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де ви купували сукні з вишивкою?
kirilzhilenko80Дата: Вівторок, 23.09.2025, 12:40 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Дівчата, де ви купували сукні з вишивкою для літніх свят? Я шукаю щось легке, бо в нас планується виїзне святкування на природі. Дуже хочу, щоб було зручно й красиво, щоб можна було і танцювати, і комфортно сидіти. Іноді бачу гарні варіанти у соцмережах, але боюсь замовляти, щоб не прийшло щось зовсім інше. Цікаво також, які тканини найкраще підходять для літа. Хочу, щоб річ була не тільки ефектною, але й практичною.

HzBoyДата: Вівторок, 23.09.2025, 12:40 | Повідомлення # 2
Генерал-майор
Я купувала легку літню сукню з вишивкою на ярмарку. Вона виглядала дуже гарно, але тканина виявилась синтетичною. В результаті було спекотно, і я постійно відчувала дискомфорт. Ще й після прання колір трохи збляк, і це зіпсувало весь вигляд. Тому тепер шукаю тільки натуральні матеріали, як-от бавовна чи льон. Це справді важливо для літа.

taras_gamperДата: Вівторок, 23.09.2025, 12:44 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Я особисто не купувала, але подруга брала легку сукню з льону для святкування на природі. Вона сказала, що це найкращий варіант, бо тканина дихає і виглядає натурально. Єдине, що такі речі швидко мнуться, але це дрібниці порівняно з комфортом. Сукня виглядала дуже стильно і гарно пасувала до тематики свята. Вона була задоволена і планує ще купувати подібні.

a_sovДата: Вівторок, 23.09.2025, 12:44 | Повідомлення # 4
Полковник
Цитата taras_gamper ()
Я особисто не купувала, але подруга брала легку сукню з льону для святкування на природі. Вона сказала, що це найкращий варіант, бо тканина дихає і виглядає натурально. Єдине, що такі речі швидко мнуться, але це дрібниці порівняно з комфортом. Сукня виглядала дуже стильно і гарно пасувала до тематики свята. Вона була задоволена і планує ще купувати подібні.
Я замовляла літнє плаття https://etnoxata.com.ua/zhinochyi-odiah-172/sukni-94/ ось в цьому магазині, і це було чудове рішення. Вони мають окремі колекції легких моделей для літа. Я обрала плаття з тонкої бавовни з кольоровою вишивкою, і воно виявилося надзвичайно комфортним. У спеку в ньому зовсім не було жарко, і при цьому виглядало воно дуже ефектно.
Менеджери допомогли підібрати розмір і пояснили, як доглядати за тканиною. Після кількох прань сукня виглядає так само новою. Це був мій найвдаліший онлайн-вибір.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025