ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
П`ятниця, 19.12.2025, 15:17
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Хто використовував італійський корм Есклюжн?
LevchenkoДата: Вівторок, 30.09.2025, 13:11 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу запитати чи хтось із вас мав досвід використання італійського корму Есклюжн для собак або котів. Читаю що він відноситься до суперпреміум класу, має моно-білкові формули, безглютенові та навіть беззернові варіанти, а також спеціальні дієти для тварин із алергіями та харчовою непереносимістю. Мій собака останнім часом страждає від свербежу та проблем із травленням, і ветеринар радить звернути увагу саме на Exclusion як на дієтичний корм. Але хочу зрозуміти наскільки це виправдано, чи дійсно він допомагає у складних випадках і чи вартий тих грошей.

misterbicipsДата: Вівторок, 30.09.2025, 13:11 | Повідомлення # 2
Полковник
Я використовую Есклюжн вже близько пів року для свого мопса, у якого були серйозні проблеми з харчовою алергією. Вибрала варіант Exclusion Monoprotein з ягням і картоплею, і скажу що це чи не єдиний корм, після якого у нього зникли висипання і нормалізувалося травлення. Пес став активніший, шерсть виглядає набагато краще, немає постійного свербежу. Так, корм коштує дорожче ніж середні марки, але в нашому випадку результат дійсно виправдовує витрати.

блог про книги knyhar.com.ua

LevchenkoДата: Вівторок, 30.09.2025, 13:11 | Повідомлення # 3
Полковник
А підкажіть чи ви робили перехід на Есклюжн поступово, змішуючи з попереднім кормом, чи одразу повністю замінили раціон? Мене ще цікавить чи є в лінійці Exclusion варіанти для цуценят, бо я маю ще маленького песика і хотів би забезпечити йому якісне харчування з перших місяців.

misterbicipsДата: Вівторок, 30.09.2025, 13:12 | Повідомлення # 4
Полковник
Ми робили поступовий перехід, приблизно за 7 днів, і жодних проблем не виникло. У Exclusion є різні формули, зокрема і для цуценят, і для дорослих собак, а також лікувальні дієти, які часто призначають ветеринари при серйозних алергіях чи проблемах із травленням. Якщо хочеш замовити італійський корм Есклюжн https://lohmatik.com.ua/exclusion якісно та з гарантією, рекомендую інтернет-магазин Лохматик. Там представлений широкий вибір італійського корму Exclusion, є різні фасовки, можна підібрати потрібний варіант під конкретні потреби собаки. Вони працюють напряму з постачальниками, тому продукція сертифікована і свіжа. Доставка по Україні швидка, часто бувають акції та знижки, що особливо приємно враховуючи вартість цього бренду. Я особисто замовляю там і впевнена що це надійний магазин, де можна без ризиків брати корм для улюбленця.

блог про книги knyhar.com.ua

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025