ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 14.12.2025, 19:28
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Рибний колаген
andriykovalchuk93Дата: Субота, 29.11.2025, 18:41 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хтось користувався рибним колагеном? Думаю взяти той, що з вітамінами, але не знаю, чи є толк. Шо по якості, нормальний ефект взагалі?Хтось користувався рибним колагеном? Думаю взяти той, що з вітамінами, але не знаю, чи є толк. Шо по якості, нормальний ефект взагалі?

Додано (29.11.2025, 22:10)
---------------------------------------------
Я пробувала пару різних. Скажу так: від рибного реально легше п’ється, ніж від бичачого, і шлунок не крутить. Але прям “вау” не було, просто шкіра менше сохла взимку.

olenasolovey155Дата: Субота, 29.11.2025, 22:10 | Повідомлення # 2
Рядовий
Я пробувала пару різних. Скажу так: від рибного реально легше п’ється, ніж від бичачого, і шлунок не крутить. Але прям “вау” не було, просто шкіра менше сохла взимку.

dhavryk82Дата: Субота, 29.11.2025, 22:17 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я теж колись вагався, бо вибір великий. Кілька тижнів тому шукав щось на щоденний прийом, без зайвих добавок, і випадково натрапив на рибний колаген Здорово https://zdorovoshop.com/superfud/kolahen/fish_colagen_zdorovo — якраз той формат, що мені зайшов. П’ю другий тиждень: на смак ок, засвоюється нормально, і ніби дрібні зморшки під очима стали менш помітні.

m31360879Дата: Понеділок, 01.12.2025, 14:11 | Повідомлення # 4
Рядовий
привіт

neamafДата: Вівторок, 02.12.2025, 13:13 | Повідомлення # 5
Рядовий
вау

larlauvsnordar56Дата: Четвер, 04.12.2025, 18:23 | Повідомлення # 6
Полковник
Обговорюючи спортивне харчування, часто стикаюся з питанням, де купити колаген без ризику отримати підробку. Особисто я вже давно замовляю у MSTNutrition і можу підтвердити: магазин заслуговує довіри. В першу чергу радує вибір продукції, а також можливість економити завдяки знижкам для нових та постійних клієнтів. До того ж, ціни в каталозі https://mstnutrition.com.ua/collagen/ доступні навіть на преміальні німецькі бренди, а органічні інгредієнти додають впевненості у безпеці. Доставка швидка і без проблем, а сервіс завжди готовий допомогти з підбором продуктів. Я часто замовляю не лише колаген, а й інші добавки для тренувань. Це надійний магазин для тих, хто цінує якість, широкий асортимент та зручність покупок.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025