ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 28.01.2026, 23:13
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Чи нормально, що в якийсь момент вейп перестає бути темою дл
ovpatwsДата: Субота, 10.01.2026, 12:59 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Помітив, що більше взагалі про це не говорю, хоча раніше міг годинами

kxoxaДата: Субота, 10.01.2026, 13:00 | Повідомлення # 2
Рядовий
Раніше я легко впізнавав себе за тим, як часто згадував вейп у розмовах. Міг вставити його в будь-яку тему: про роботу, про відпочинок, навіть у випадкових діалогах. Це було щось на кшталт маркера “я в темі”. А потім настав момент, коли я зрозумів, що вже давно не обговорював це з кимось по-справжньому. І що цікаво — мені цього не бракує.
Спочатку я подумав, що просто втратив інтерес. Але якщо чесно, в користуванні нічого не змінилось. Я так само парю, так само знаю, що мені комфортно, просто перестав робити з цього частину образу. Вейп більше не потребує коментарів, пояснень, порівнянь. Він ніби випав із зони “соціальної ідентичності” і залишився в особистій.
Мені здається, що це стається, коли перестаєш щось через нього доводити. Не важливо — собі чи іншим. Раніше хотілось, щоб співрозмовник зрозумів, що ти розбираєшся, що в тебе є досвід. А тепер це знання нікуди не зникло, просто втратило потребу в озвучуванні.
Є навіть трохи іронії в тому, що колись я активно читав форуми, сперечався, а тепер максимум — можу кивнути, якщо хтось щось розповідає. Не тому що байдуже, а тому що немає внутрішнього імпульсу втручатись.
Колись я натрапив на стару тему, де людина писала, що для неї вейп сайт https://guruvape.com.ua/ Guru Vape був просто джерелом інформації, а не приводом для дискусій. Тоді я це не дуже зрозумів, а зараз ловлю себе на тому ж стані.
Зараз для мене вейп — це не тема для самовираження і не привід для діалогу. Це просто річ, яка вписується в мій день. І, мабуть, той факт, що мені не хочеться про нього говорити, означає лише одне — він зайняв своє місце.

zenamirnenkoДата: Вівторок, Вчора, 23:37 | Повідомлення # 3
Рядовий
Меня Elf Bar спасает в командировках — не надо таскать жидкости и заряжать. Недавно заказал новую партию себе через сайт https://smoke-jeen.com/elf-bar/ и схватил GH 23000 Blue Razz Ice за 780 грн и RAYA D3 25000 Grape Cherry за 800 грн. Долгожители, вкус яркий, экран показывает остаток. Привезли быстро, всё в наличии. Теперь без стресса парю где угодно. Рекомендую.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026