ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 15.04.2026, 07:16
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Де в Києві можна зробити УЗД і процедуру в один день
kozeevkiril269Дата: Середа, 25.02.2026, 13:56 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу вирішити все якнайшвидше і в одному місці - і УЗД і консультацію і саму процедуру. Чи є такі клініки в Києві де все це можна зробити за один візит або хоча б за один день?

makartaranovsДата: Середа, 25.02.2026, 20:11 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Так, саме такий формат і пропонують хороші приватні гінекологічні клініки - це одна з їхніх головних переваг, коли все в одному місці без біганини по різних закладах. Зробити аборт у Києві в комфортному режимі означає саме це - прийти до клініки де є і гінеколог, і УЗД-апарат, і анестезіолог, і де можуть провести процедуру в той самий день якщо термін дозволяє і стан здоров'я без протипоказань. Звісно якщо потрібні аналізи яких немає на руках - їх краще здати напередодні, тоді в день процедури все пройде максимально швидко і злагоджено. Я заздалегідь вивчила як організований прийом ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ і побачила що клініка саме так і працює - комплексно. У Світлані мені зробили УЗД прямо на першому прийомі, лікар одразу дав висновок і ми домовилися про процедуру - все в одному місці без зайвих поїздок і витрат часу. При записі уточни чи можна здати аналізи заздалегідь - це прискорить весь процес у день візиту. Для тих хто хоче вирішити все швидко - це оптимальний формат.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026