ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 23.12.2025, 14:03
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Заочное обучение
drajverolegДата: Четвер, 06.01.2022, 07:31 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Слушайте, есть заочники у нас тут? Я вообще уже с ума схожу. На работе дикий аврал, чуть не круглыми сутками там, а у меня сессия на носу. Надо рефераты готовить, а некогда. Кто был в такой ситуации. Поделитесь - как справлялись?

sergeperofДата: Четвер, 06.01.2022, 07:40 | Повідомлення # 2
Рядовий
А о чем вы думали когда поступали на заочное? Понятно же, что это не так то просто - совмещать работу и учебу. Это потребует значительного вложения сил и времени. Надо как-то успевать, никуда не денешься

uriimironofДата: Четвер, 06.01.2022, 07:55 | Повідомлення # 3
Рядовий
Это только звучит хорошо, что надо просто постараться и все успеете. А на деле не всегда так получается. Просто я прекрасно понимаю автора, так как сам был в ситуации, когда с работа возвращался к полуночи, время только поесть и поспать - к восьми снова на работу. Ну какие тут рефераты еще могут быть? Человек не может без сна в любом случае. Так что я вот думаю - может вам готовый реферат вот тут заказать: https://tinyurl.com/2s4237xm ?

lexeyvoronДата: Четвер, 06.01.2022, 08:04 | Повідомлення # 4
Рядовий
Согласен. Это реально выход. Ну а как быть то еще в такой ситуации? Ну не бросать же учебу из-за такой ситуации. Ведь аврал на работе не вечный. Со временем станет полегче и все нагоните - все знания

artur290911Дата: П`ятниця, 14.01.2022, 17:59 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Все залежить від того, де вчитись. Я як випускник Lemon School хочу порадити всім саме в цій школі проходити it навчання https://kiev.lemon.school/uk Тут з вас зроблять справжнього спеца у будь-якій айті галузі, все що ви оберете ви зможете вивчити в цій школі. Готуть дуже гарно, хоч курси є і коротенькі. Ви отримаєете не тільки теоретичну базу знать, а також попрактикуєте з реальними професіоналами на реальних задачах з життя.

nikolpavcrДата: Середа, 15.03.2023, 19:12 | Повідомлення # 6
Сержант
Мене цікавлять освітні курси по роботі з ілюстраціями. Хочу освоїти сучасне програмне забезпечення та отримати трішки натхнення.

valeriivanovproДата: Середа, 15.03.2023, 19:15 | Повідомлення # 7
Сержант
Вам варто звернути увагу на курси від онлайн-школи SKVOT https://skvot.io/uk/ Там представлено багато цікавих курсів, розроблених спеціально для творчих людей, серед яких є кілька по ілюстрації. В результаті навчання ви гарантовано отримаєте відмінний результат, адже в школі працюють висококваліфіковані фахівці, які досягли великих успіхів у різних сферах. Не зволікайте, мерщій до нових знань!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025