ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Субота, 20.12.2025, 19:26
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Установка кондиционера
kykanaslivaДата: Четвер, 27.01.2022, 00:57 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хотим установить во всей квартире кондиционеры. И собственно назрел вопрос, как выгоднее их заказать, с сайта и заморачиваться установкой, или же лучше заказать сплит на фирме, которая занимается климатической техникой, чтобы сразу же и монтировали?

linalineva7Дата: Четвер, 27.01.2022, 00:58 | Повідомлення # 2
Майор
Конечно же дешевле вам будет брать на каком-то сайте, потому что фирмы берут не только за монтаж, но и за сам сплит втридорога. Можно просто найти мастеров, заплатить им, чтобы подключили кондиционер.

lipiali90Дата: Четвер, 27.01.2022, 00:59 | Повідомлення # 3
Рядовий
Если у вас есть хоть малейшее понятие об электротехнике, то можно и самому все сделать, там очень просто. Хотя, если не уверены, то любой электрик вам подключит, а устанавливать там проще простого.

lermontovlermikДата: Четвер, 27.01.2022, 01:00 | Повідомлення # 4
Подполковник
Я вот думаю аналогично. Раз уж решил сэкономить и взять бюджетную модель климатической техники, то можно чуток и повозится с ней и сделать хоть не быстро, но все самому. Наша семья выбрала бюджетные кондиционеры Saturn https://eldorado.ua/air-conditioners/c1039064/producer=saturn/ для дома.
Не могу сказать, что это ультрасовременная техника, но в общем довольно таки неплохая. Поэтому я доволен, что нам удалось не только выгодно купить бытовые приборы, но и еще быстро и самостоятельно их установить.

komarroman85Дата: Середа, 08.06.2022, 19:51 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Ми із дружиною вирішили не економити на кліматичній техніці, щоб на більше років її вистачило. Замовили із установкою кондиціонер Panasonic у фахівців компанії "Air Wind" зі Львова https://wind.lviv.ua/ й залишились задоволені своїм вибором. Майстри всі монтажні роботи виконали якісно і оперативно. Тепер завжди в нашій квартирі комфортний мікроклімат за будь-якої погоди за вікном. Рекомендую.

jd7540518Дата: Середа, 15.06.2022, 13:28 | Повідомлення # 6
Рядовий
да заказывайте сразу с установкой и не партесь. по цене это уже не так дорого как было раньше. а вы уже определились какие именно купить? Ведь они есть разные.

omelchenkomarina6Дата: Середа, 15.06.2022, 14:31 | Повідомлення # 7
Рядовий
да кондиционеры сейчас все разные и стоят по разному. так что сначало нужно смотреть какой у вас бюджет а уже потом решать самому ставить или нет.

gakov1799Дата: Середа, 15.06.2022, 15:04 | Повідомлення # 8
Рядовий
Та як на мене то найкраще замовити кондиціонери відразу з установкою і самому не морочитися з цим. Адже він у вас буде не один наскільки я зрозумів. Але для початку перед тим як їх замовити потрібно визначитися який ви хочете його купити. Я ось коли собі купував кондиціонер то почитав ось таку статтю https://rivnekomfort.rv.ua/konditsoner-nvertornii-chi-zvichainii.php який вибрати кондиціонер інверторний або звичайний. Вона мені допомогла визначитися. І завдяки їй я купив прекрасний Кондиціонер. І дуже цьому радий.

ns790179Дата: Середа, 15.06.2022, 19:22 | Повідомлення # 9
Рядовий
да статья интересная. сама ее читала. все супер.

TatyanaChertkova7Дата: Понеділок, 08.08.2022, 23:16 | Повідомлення # 10
Рядовий
Я стільки років мучилася влітку у себе у квартирі на 5 поверсі, нарешті нам із чоловіком удалося накопичити на кондиціонер. Встановили минулого літа кондиціонер фірми Haier, до речі тут https://haier-aircon.com.ua/ можна подивитися всі варіанти та почитати більше про ці кондиціонери Окрім цього на сайті Ви самостійно зможете на мапі подивитися в яких магазинах наразі можна придбати кондиціонер.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025