|
Чорна п'ятница
|
|
| Levchenko | Дата: П`ятниця, 11.11.2022, 20:05 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Всім привіт друзі. Хто має досвід в розпродажі чорна п'ятниця? Я взагалі нічого в цему не розумію. Але в батька скоро день народження і я хочу йому подарувати новенький телевізор з великою діагональю. Підкажіть як можна знайти надійний магазин з подібним розпродажем?
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: П`ятниця, 11.11.2022, 20:08 | Повідомлення # 2 |
 Полковник
| Я ось наприклад ніколи не купую техніку в звичайний день. Завжди стараюсь купувати подібні товари лише в чорну п'ятницю, так як виходить набагато дишевше. Практично за пів ціни. Рік тому придбав хороший блендер та айфон для своєї дружини. Це велика вигода.
блог про книги knyhar.com.ua
|
| |
|
|
| Levchenko | Дата: П`ятниця, 11.11.2022, 20:14 | Повідомлення # 3 |
 Полковник
| Я теж хочу купити хороший телевіхор, але не можу оприділитись з магазином. Я навіть не знаю в якому магазині буде проходити ця чорна п'ятниця. Якщо ви володієте інформациєю може підкажете?
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: П`ятниця, 11.11.2022, 20:24 | Повідомлення # 4 |
 Полковник
| Я вам пораджу робити замовлення в інтернет-магазині Алло. Так як там цьогоріч будуть знижки майже на 1000000 товарів та не меньше ніж на 60% Я в минулому році там багато чого купив і залишився довольний. На рахунок доставки, проходить вона новою поштою. При замовленні з вами зв'яжется менеджер який відповість на всі ваші питааня і зможе порадити кращий вибір товару по заниженій ціні. Більше про чорну п'ятницю https://allo.ua/ua/blackfriday/ можна дізнатись на цему сайті. Я бажаю вам хороших та вдалих покупок.
блог про книги knyhar.com.ua
|
| |
|
|
| rittiukia | Дата: П`ятниця, 28.04.2023, 15:59 | Повідомлення # 5 |
 Майор
| Обожаю дни черной пятницы!
|
| |
|
|
| rittiukia | Дата: П`ятниця, 28.04.2023, 16:01 | Повідомлення # 6 |
 Майор
| Благодаря приличным скидкам, я смогла классную качель гнездо купить https://zabava.kiev.ua/kacheli-gorki/kacheli-gnezdo/ Мои дети давно уже о такой мечтали, но я ждала, когда наступит черная пятница. И вот все получилось - приобрела выгодно, очень довольна такой шикарной экономией. И дети потрясающе рады!
|
| |
|
|