ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 24.12.2025, 00:03
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пуско-зарядные устройства в Львове
vasya195Дата: Понеділок, 06.02.2023, 15:50 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Всем привет! Переселились с Востока Украины во Львов. Пошел работать в такси. На этой неделе три раза был вызов не подвезти людей, а просто "дать прикурить" аккумулятору. В принципе мне не плохо, те же деньги, но боюсь, что мой аккумулятор так быстрее сядет.

pechkin-1978Дата: Понеділок, 06.02.2023, 15:52 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Цитата vasya195 ()
Всем привет! Переселились из Востока Украины во Львов. Пошел работать в таксы. На этом неделю три раза был вызов не подвезти людей, а просто "дать прикурить" аккумулятору. В принципе мне не плохо, то же деньги, но боюсь, что мой аккумулятор так быстрее сядет.

Тут є два варіанти. Або свій акумулятор ставить на підзарядку або купити спеціальний пускозарядний портативний пристрій і тоді ви зможете прикурювати інші акумулятори без допомоги своєї.

Повідомлення відредагував pechkin-1978 - Середа, 22.02.2023, 18:01

vasya195Дата: Понеділок, 06.02.2023, 15:55 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Не совсем понимаю как это делается. Я знаю только зарядные устройства, где можно зарядить аккумуляторную батарею имея под рукой электрическую розетку.

pechkin-1978Дата: Понеділок, 06.02.2023, 16:00 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Цитата vasya195 ()
Не совсем понимаю, как это делается. Я знаю только зарядные устройства, где можно зарядить аккумуляторную батарею, имеющую под рукой электрическую розетку.

Я себе в магазині Алло у Львові купив https://allo.ua/ua....jatorov автономного типу. Відмінність у тому, що можуть давати високий пусковий струм в короткочасному режимі. Його показник перевищує струм заряду у кілька разів. У вашому випадку це якраз паличка-виручалочка. Якщо ще будуть такі виклики, як "підкурити" акумулятор, то у вас завжди буде під рукою зарядний пристрій. Лише кілька хвилин, щоб приєднати клеми та машина вже на ходу.

Повідомлення відредагував pechkin-1978 - Середа, 22.02.2023, 18:01

rittiukiaДата: Вівторок, 02.05.2023, 15:39 | Повідомлення # 5
Майор
Ми також зарядну станцію хочемо купити. Тільки не можемо ніяк визначитися, яку краще взяти.

makarickckckДата: Вівторок, 02.05.2023, 15:47 | Повідомлення # 6
Лейтенант
Цитата rittiukia ()
Ми також зарядну станцію хочемо купити. Тільки не можемо ніяк визначитися, яку краще взяти.

Дуже хороші зарядні станції EcoFlow River https://lodka5.com.ua/ua/zaryadni-stancii/ecoflow-river/ Ось тут, в інтернет-магазині "Лодка5" я таку купував і повністю нею задоволений! На сайті ви можете вибрати найбільш слушний варіант для себе, там є різні пристрої, і ціни дуже низькі.

kirshyk810Дата: Четвер, 11.05.2023, 18:42 | Повідомлення # 7
Лейтенант
Добрий вечір! Зарядні станції для електротранспорту набувають останніми роками дедалі більшої популярності, адже дедалі більше людей пересідає з бензинових автомобілів на електрокари. Я їх замовляв на сайті інтернет-магазину електрики RES.ua https://res.ua/stanciyi-dlya-elektromobiliv-1625/ , цей магазин дає змогу істотно скоротити час, необхідний для підбору електротехнічної продукції, отримати повні технічні характеристики та консультацію менеджера. Крім цього в магазині вигідні ціни та швидка доставка.

Повідомлення відредагував kirshyk810 - Четвер, 11.05.2023, 19:32

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025