ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 14.05.2024, 01:58
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Все інше » Як коучинг м'яких навичок може допомогти зберегти мотивацію
Як коучинг м'яких навичок може допомогти зберегти мотивацію
kvoronina647Дата: Понеділок, 03.04.2023, 08:45 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 25
Репутація: 0
Статус: Offline
Як коучинг м'яких навичок може допомогти зберегти мотивацію на роботі, і які м'які навички є важливими для цього?
 
wildstrawberryteamДата: Четвер, 13.04.2023, 12:07 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 31
Репутація: 0
Статус: Offline
Наприклад, зміцнення навичок спілкування, лідерства, роботи в команді, керування емоціями можуть допомогти зменшити рівень стресу, зберегти мотивацію та підвищити ефективність на роботі. Коуч може надати індивідуальний підхід та допомогти розробити стратегію розвитку гнучких навичок, що підвищить рівень самосвідомості та розвине власний потенціал.Якщо ви зацікавлені у тому, як коучинг гнучких навичок може допомогти зберегти мотивацію на роботі, рекомендую переглянути цей корисний ресурс: https://skillesis.com/ru....udnikov Він містить багато корисних порад та інформацію про те, як розвивати гнучкі навички та досягати успіху на роботі. Та поради для починаючих коучерів. Не забувайте, що збереження мотивації - це важливий елемент успіху, і розвиток гнучких навичок може допомогти вам зберегти високий рівень мотивації на роботі та досягати нових успіхів.
 
linalineva7Дата: Понеділок, 16.10.2023, 11:26 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 73
Репутація: 0
Статус: Offline
Интересует вопрос, где можно пройти качественный тренинг для руководителей. Я ищу программу, которая поможет развить лидерские навыки, улучшить командное взаимодействие и эффективность управления. Желательно, чтобы тренинг был доступен в онлайн-формате или в моем городе.
 
lermontovlermikДата: Понеділок, 16.10.2023, 11:51 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Група: Пользователи
Повідомлень: 66
Репутація: 0
Статус: Offline
Один из ресурсов, который стоит рассмотреть, это сайт Zhyvoedelo.com. На этом сайте вы сможете найти множество интересных программ, ориентированных на развитие навыков руководителей. Рекомендую сразу смотреть тренинг для руководителей https://zhyvoedelo.com/ru/learning/training-for-leaders , в котором все включено: лидерство, управление персоналом, развитие команды и многое другое. Эти тренинги предоставляются как в онлайн-формате, так и в очной версии, что дает вам выбор в зависимости от ваших предпочтений и географического местоположения. Что особенно хорошо на этом сайте, так это наличие обзоров и отзывов от участников, которые помогут вам сделать более информированный выбор. Также, учебные материалы и методики, используемые на тренингах, обычно ориентированы на практическое применение в реальной бизнес-среде, что делает их более ценными.
 
o51016172Дата: Понеділок, 16.10.2023, 22:58 | Повідомлення # 5
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 20
Репутація: 0
Статус: Offline
дякую
 
la2217596Дата: Неділя, 28.04.2024, 22:44 | Повідомлення # 6
Майор
Група: Пользователи
Повідомлень: 81
Репутація: 0
Статус: Offline
Я - студентка психологічного факультету, і мене завжди цікавили нові методи розвитку особистості. Під час пошуку матеріалів для свого дослідження я вперше натрапила на ім'я Алли Заднепровської https://allazadneprovska.com/ читання її книг, перегляд відеолекцій та участь у вебінарах перетворили моє уявлення про коучинг. Алла - справжній гуру у цій галузі для України. Її енергія та пристрасть до розвитку інших надихають тисячі людей не лише в Україні, а й за її межами. Як студентка, я відчуваю, що навіть у своїй найпершій роботі в майбутньому я буду застосовувати принципи коучингу, яким вона вчить.
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Про Львів » Все інше » Як коучинг м'яких навичок може допомогти зберегти мотивацію
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024