ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 24.12.2025, 00:02
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Купити житло
LolliiPOPДата: Четвер, 20.04.2023, 13:43 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Доброго всім дня. Дуже давно мрію мати власне житло, шукаю варіант в Києві, оскільки приватний будинок знайти в межах міста майже не можливо, хіба що десь на околиці, я шукаю квартиру. Мені зустрічаються пропозиції квартир і апартаментів. В чому різниця?

CharlittoДата: Четвер, 20.04.2023, 22:10 | Повідомлення # 2
Сержант
Цитата LolliiPOP ()
Доброго всім дня. Дуже давно мрію мати власне житло, шукаю варіант в Києві, оскільки приватний будинок знайти в межах міста майже не можливо, хіба що десь на околиці, я шукаю квартиру. Мені зустрічаються пропозиції квартир і апартаментів. В чому різниця?

Квартира та апартаменти - це житлові приміщення, але є певна різниця. Квартира - це окреме житло в багатоквартирному будинку, де зазвичай є спільний вхід та під'їзд, іноді - спільні послуги та інфраструктура. Апартаменти ж - це тип житла, який зазвичай має розкішний дизайн та високу якість обслуговування. Часто апартаменти знаходяться в елітних будівлях, з власною інфраструктурою та послугами (спа, басейн, ресторани, фітнес-центри тощо). Відповідно, ціни на апартаменти вищі, ніж на квартири. Тому при виборі житла важливо враховувати не лише власні потреби, але й бюджет. Якщо цікаво, тут https://mayak.kiev.ua/news/shcho-take-apartamenty можете більш детально почитати що це таке.

seomiddle098Дата: Вівторок, 25.04.2023, 17:10 | Повідомлення # 3
Рядовий
сейчас на олх много пропозиций есть, только в основном все недостройки продают. А так в Киеве однокомнатную квартиру можно купить от 20 тис. дол. конечно же с небольшой квадратурой

ka5801217Дата: Вівторок, 25.04.2023, 19:40 | Повідомлення # 4
Рядовий
за 20 тысяч? в Киеве? давайте, я сейчас куплю

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025