ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 23.12.2025, 22:03
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Яку зараз можна купити дитячу коляску у Львові?
cocacolaДата: Четвер, 11.05.2023, 20:19 | Повідомлення # 1
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Друзі, Підкажіть, де зараз можна купити дитячу коляску у Львові? Моя сестра народила дитину, і їм терміново потрібна коляска. Не знаю, де шукати, тому прошу вашої допомоги. Буду вдячний за будь-яку інформацію.

bitehДата: Четвер, 11.05.2023, 20:20 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Нещодавно купував коляску для своєї дитини в магазині "МамаМ". Вони мають великий вибір колясок різних виробників і моделей. Магазин знаходиться на вул.Куліша, 16. Рекомендую заглянути туди!

bolshechem_zhiznДата: Четвер, 11.05.2023, 20:21 | Повідомлення # 3
Майор
Я купив дитячу коляску в магазині "Дитячі мрії" на вул. Зелений, 72. Там також є хороший вибір колясок, відмінна якість і низькі ціни. Мені дуже сподобалося обслуговування, так що раджу звернутися туди.

akhamsaДата: Четвер, 11.05.2023, 20:22 | Повідомлення # 4
Подполковник
Якщо вам потрібна дитяча коляска, яка поєднує в собі комфорт і безпеку, я б порадив вам купити у Львові дитячу коляску Baby Jogger City Select https://allo.ua/ua/l-viv/detskie-koljaski/ Вона легко перетворюється з одномісної в двомісну, має зручний регульований підголівник і підставку для ніг, а також потужні колеса, які легко долають будь-які перешкоди.
У раніше зазначеному магазині, є й інші моделі дитячих колясок, заходьте та обирайте дитячий візок для своєї дитини.

MedvedДата: Понеділок, 15.05.2023, 19:53 | Повідомлення # 5
Рядовий
Можете подивитися на місцевих барахолках, якщо вам підходить не нова

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025