|
Яку зараз можна купити дитячу коляску у Львові?
|
|
| cocacola | Дата: Четвер, 11.05.2023, 20:19 | Повідомлення # 1 |
|
Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Друзі, Підкажіть, де зараз можна купити дитячу коляску у Львові? Моя сестра народила дитину, і їм терміново потрібна коляска. Не знаю, де шукати, тому прошу вашої допомоги. Буду вдячний за будь-яку інформацію.
|
| |
|
|
| biteh | Дата: Четвер, 11.05.2023, 20:20 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
| Нещодавно купував коляску для своєї дитини в магазині "МамаМ". Вони мають великий вибір колясок різних виробників і моделей. Магазин знаходиться на вул.Куліша, 16. Рекомендую заглянути туди!
|
| |
|
|
| bolshechem_zhizn | Дата: Четвер, 11.05.2023, 20:21 | Повідомлення # 3 |
|
Майор
| Я купив дитячу коляску в магазині "Дитячі мрії" на вул. Зелений, 72. Там також є хороший вибір колясок, відмінна якість і низькі ціни. Мені дуже сподобалося обслуговування, так що раджу звернутися туди.
|
| |
|
|
| akhamsa | Дата: Четвер, 11.05.2023, 20:22 | Повідомлення # 4 |
|
Подполковник
| Якщо вам потрібна дитяча коляска, яка поєднує в собі комфорт і безпеку, я б порадив вам купити у Львові дитячу коляску Baby Jogger City Select https://allo.ua/ua/l-viv/detskie-koljaski/ Вона легко перетворюється з одномісної в двомісну, має зручний регульований підголівник і підставку для ніг, а також потужні колеса, які легко долають будь-які перешкоди. У раніше зазначеному магазині, є й інші моделі дитячих колясок, заходьте та обирайте дитячий візок для своєї дитини.
|
| |
|
|
| Medved | Дата: Понеділок, 15.05.2023, 19:53 | Повідомлення # 5 |
|
Рядовий
| Можете подивитися на місцевих барахолках, якщо вам підходить не нова
|
| |