|
Я планую зробити ендопротезування колінного суглоба
|
|
| thiefcrazy98 | Дата: Неділя, 20.04.2025, 12:44 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт! Я планую зробити ендопротезування колінного суглоба, і лікар порадив звернутися в організацію «Fizio» для реабілітації після операції. Чи є тут люди, які вже пройшли реабілітацію в цій організації? Як вам їхній підхід до реабілітації? Мені цікаво, чи справді вони надають ефективну допомогу, чи просто стандартні процедури? І ще, наскільки важливо проходити саме через організацію такого типу, а не звертатися до приватних фізіотерапевтів? Дякую за відгуки!
|
| |
|
|
| tbes50203 | Дата: Неділя, 20.04.2025, 21:13 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
| Можу поділитися власним досвідом. Я проходив реабілітацію після ендопротезування тазостегнового суглоба в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-jendoprotezirovanija-sustavov/ тому можу розповісти, що саме вони роблять і чому це дійсно важливо. Насправді, «Fizio» - це не просто ще один реабілітаційний центр, це спеціалізована організація, яка працює саме з пацієнтами після хірургічних операцій, таких як ендопротезування. Вони мають великий досвід і можуть надавати комплексну допомогу. Перш за все, важливо розуміти, що після таких операцій, як ендопротезування, реабілітація не обмежується лише фізіотерапевтичними процедурами. У «Fizio» використовують індивідуальний підхід до кожного пацієнта, враховуючи не лише фізичний стан, а й психологічний аспект відновлення. Після операції люди часто стикаються з болем, обмеженнями в русі, а також з психологічними бар'єрами — страхом рухатися, відновлювати фізичну активність тощо. Тому важливо мати не тільки фізіотерапевта, а й психолога, який працює з пацієнтом і допомагає повернути віру в себе.
|
| |
|
|
| evanduke324 | Дата: Понеділок, 21.04.2025, 12:16 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| Дійсно, вибір реабілітаційного центру — це важливе рішення, і «Fizio» — це чудовий варіант, якщо ти хочеш пройти комплексне відновлення після операції. Як правильно зазначено, там працюють професіонали, які забезпечують не лише фізичне відновлення, але й психологічну підтримку. Тому, якщо ти хочеш отримати кваліфіковану допомогу та не тільки відновити рухливість суглоба, але й отримати повноцінну реабілітацію, то «Fizio» — це дійсно гарний вибір.
|
| |
|
|
| Nazar_M | Дата: Понеділок, 28.04.2025, 11:49 | Повідомлення # 4 |
|
Рядовий
| Цікаво,Дякую!
|
| |