|
Мені терміново потрібен був новий образ на співбесіду
|
|
| tbes50203 | Дата: П`ятниця, 23.05.2025, 13:08 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Мені терміново потрібен був новий образ на співбесіду в ІТ-компанію, бо все, що мала — або занадто офісне, або взагалі не по сезону. Хотілося щось просте, але водночас стильне, щоб не виглядати, ніби я щойно з лекції. Переглянула купу сайтів, нічого не зачепило. А потім випадково натрапила на український бренд LuForu — саме в категорії спідниць знайшла ідеальний варіант: стриманий крій, нічого зайвого, але виглядає дуже сучасно. Не люблю, коли купа деталей і все блищить — це точно не мій стиль. А тут ще й якість виявилась нормальна, бо після першого прання нічого не змінилось. Зараз думаю замовити ще одну, трохи менш формальну, вже для повсякденного носіння.
|
| |
|
|
| evanduke324 | Дата: П`ятниця, 23.05.2025, 18:55 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
| У мене схожа історія була минулої осені, коли потрібно було оновити гардероб після декрету. Старі речі вже не пасували, а хотілося почуватися жіночно, але не надто нарядно. Довго шукала щось середнє між офісом і кавою з подругами, і зрештою натрапила на цей розділ — https://luforu.com/katalog/nyz/spidnytsi/ . Це те, що я використовую, коли не знаю, з чого почати підбір одягу. Там багато моделей без зайвих деталей — ні рюшів, ні блискіток, просто гарний крій і спокійні кольори. Ще важливо — усе шиється в Україні, і це для мене плюс. Я вже замовляла дві спідниці: одну чорну з високою талією, іншу — трохи розкльошену, світло-бежеву. Вони класно поєднуються з базовими футболками і светрами. За кілька місяців носіння можу сказати — тканина дійсно витривала, не розлазиться і не втрачає форму. Якщо не ганятись за трендами, а шукати щось універсальне, то цей бренд реально виручає.
|
| |
|
|
| thiefcrazy98 | Дата: Субота, 24.05.2025, 12:27 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| Мені завжди було цікаво, як одяг може змінити не тільки зовнішній вигляд, а й настрій. Іноді достатньо простої речі, щоб день пішов зовсім інакше. Але водночас, ніколи не вгадаєш наперед — щось здається "твоїм", а потім лежить у шафі роками. І навпаки — випадкова покупка стає улюбленою.
|
| |
|
|
| nadiafishma | Дата: Понеділок, 26.05.2025, 21:12 | Повідомлення # 4 |
|
Рядовий
| СУПер
|
| |