|
CRM для логістичних стартапів
|
|
| jioptret | Дата: Четвер, 02.10.2025, 12:07 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я запускаю невеликий логістичний сервіс і розумію, що з самого початку потрібно ставити систему для обліку замовлень і клієнтів. Але боюся, що звичайні CRM будуть надто складними й дорогими. Підкажіть, чи є варіант, який адаптований саме під логістику?
|
| |
|
|
| anthonydrowow | Дата: Четвер, 02.10.2025, 12:33 | Повідомлення # 2 |
|
Рядовий
| Коли я запускав свою першу невелику транспортну компанію, у мене була та сама дилема — брати універсальну CRM чи шукати щось спеціалізоване. Універсальні системи виглядали громіздкими і надто дорогими для старту. Я знайшов 4logist https://www.4logist.com/ua , і ця програма для логістики реально виявилась зручним рішенням. Інтерфейс інтуїтивний, і не потрібно витрачати місяці на впровадження. Усі замовлення, клієнти й перевізники одразу потрапили в одну систему, і робота стала прозорішою. Для стартапу це важливо: мінімум витрат і максимум користі. Тому якщо ви тільки починаєте, раджу звернути увагу саме на 4logist.
Повідомлення відредагував anthonydrowow - Четвер, 02.10.2025, 12:33 |
| |
|
|
| archybows | Дата: Четвер, 02.10.2025, 12:43 | Повідомлення # 3 |
|
Рядовий
| У мене була схожа ситуація, коли тільки починав. Ми спочатку пробували працювати в Google-таблицях, думали, що цього вистачить. Але дуже швидко зрозуміли, що втрачаємо контроль. Після переходу на спеціалізовану систему все стало набагато простіше — навіть маленька команда працює як єдине ціле.
|
| |
|
|
| pasavermes | Дата: П`ятниця, 24.10.2025, 17:26 | Повідомлення # 4 |
|
Рядовий
| Так, для логістики існують спеціалізовані рішення! Звичайні CRM дійсно часто виявляються надто складними, а от сервіси, заточені під логістику, — це зовсім інша справа. Ось що пропонуємо ми в EasyBusy для логістичних стартапів: Простий інтерфейс, зрозумілий з першого дня. Ваші менеджери і диспетчери почнуть працювати в системі відразу, без довгого навчання.Всі замовлення в єдиній стрічці — з сайту, телефонних дзвінків, емейлів чи месенджерів. Нічого не загубиться.Автоматична маршрутизація, яка допоможе оптимально розподілити замовлення між кур'єрами та транспортом.Прозорість для клієнтів: система автоматично відправляє SMS або емейл з інформацією про статус доставки.Зрозумілі тарифи, які не ударять по кишені на старті. Ми розуміємо, що для нового бізнесу бюджет — це важливо.Легкий старт — це наша головна мета для вас. Ми допоможемо налаштувати систему саме під ваші процеси, щоб ви одразу почали працювати ефективно. 👉 Отримайте персональну демонстрацію EasyBusy для логістики безкоштовно: https://easy-busy.cloud
|
| |
|
|