ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Середа, 18.02.2026, 06:41
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Мобільний додаток Parimatch: де завантажити ?
darvlas96Дата: Понеділок, 09.02.2026, 12:11 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
У мене це було так: сиджу в дорозі, бачу нормальний лайв на матч, а сайт у браузері то підвисає, то знову просить логін. Плюнув і поставив застосунок — реально стало спокійніше, бо він швидше відкривається і не викидає з сесії в найбільш “цікавий” момент. А ще push-сповіщення інколи виручають, коли забув, що експрес уже на останній події.
Якщо коротко по встановленню: на iPhone я брав тільки через App Store, а на Android — з офіційного сайту (там дають APK). Перша порада: коли ставиш APK на Андроїд, дозвіл на “невідомі джерела” вмикай лише на час інсталяції, а потім відразу вимикай — так менше шансів підхопити якусь ліву штуку. Друга порада: перед першим запуском підключись до нормального Wi-Fi і перевір, щоб було трохи вільної пам’яті — інакше може зависнути на оновленні або вході.
Я зазвичай відкриваю parimatch https://parimatch1.if.ua/ — це те, чим я користуюсь, і вже звідти переходжу куди треба. Ну і як би зручно не було з додатком, у ставках/слотах все одно багато випадковості: інколи просто “не твій день”, навіть якщо все робиш правильно.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026