|
Депозити в грн: зручність, комісії та відмови банків
|
|
| darvlas96 | Дата: Понеділок, 16.02.2026, 17:54 | Повідомлення # 1 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| У мене з депозитами в гривні було так: один вечір — поповнив без проблем, за хвилину вже грав, а іншим разом банк раптом відхилив платіж і я сидів з відчуттям, ніби це сайт “не приймає”. Потім виявилось, що спрацював ліміт/антифрод, бо перед тим робив кілька онлайн-оплат, і банк вирішив, що це підозріло. Найнеприємніше — коли ти на емоціях і хочеш “швидко повернутись у гру”, а система тебе гальмує, і ти ще більше заводишся.
|
| |
|
|
| daniel0trn | Дата: Вівторок, Вчора, 20:07 | Повідомлення # 2 |
|
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Я тепер роблю простіше: перед депозитом перевіряю, щоб не було включено VPN, щоб картка була моя і з нормальними лімітами на онлайн-платежі. Якщо раз відхилило — не тисну десять разів підряд, а роблю паузу, інколи змінюю метод або просто пишу в банк, що це я. Мені зручно мати під рукою https://all-win-ua.com/ — це те, чим я користуюсь, щоб швидко звірити, які варіанти поповнення доступні й не плутатись, чи це проблема на стороні платформи, чи вже у банку. І по комісіях: я завжди дивлюся, чи не “з’їдає” їх посередник, бо інколи сума списання і сума зарахування трохи різняться — краще знати це до поповнення, ніж потім дивуватись.
|
| |
|
|