ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Вівторок, 18.02.2025, 09:10
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Добрива для овочів
plotnatusikДата: П`ятниця, 27.05.2022, 16:37 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Мене цікавить питання, де краще замовляти якісне добриво для овочів, тому що реклами вдосталь, а вибрати щось надійне важко?

Added (29.05.2022, 17:18)
---------------------------------------------
Чи чули щось про виробника комплексних мінеральних добрив Нітроамофоска https://tetra-agro.com.ua/products/nitroamofoska_m від Тетра-Агро?

mmogilnickaaДата: Вівторок, 19.07.2022, 12:10 | Повідомлення # 2
Рядовий
цікаво

rittiukiaДата: Неділя, 22.12.2024, 14:45 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Я теж ламаю голову яке добриво краще використовувати для вирощування овочів на городі. Хочу, щоб урожай був щедрим, але боюся нашкодити рослинам. Чула, що азотні добрива дуже ефективні, але як правильно їх застосовувати? Може, хтось уже пробував щось конкретне і може порадити? Дякую за поради!

wanessccaДата: Неділя, 22.12.2024, 14:46 | Повідомлення # 4
Рядовий
Для мене також питання актуальне.

payulassДата: Неділя, 22.12.2024, 14:51 | Повідомлення # 5
Сержант
Цитата rittiukia ()
Я теж ламаю голову яке добриво краще використовувати для вирощування овочів на городі. Хочу, щоб урожай був щедрим, але боюся нашкодити рослинам. Чула, що азотні добрива дуже ефективні, але як правильно їх застосовувати? Може, хтось уже пробував щось конкретне і може порадити? Дякую за поради!

Я сама нещодавно стояла перед таким вибором, бо дуже хотілося отримати гарний урожай, але при цьому не нашкодити ґрунту та рослинам. Сусіди по дачі порадили мені спробувати сульфат амонію кристалічний https://him-element.com.ua/uk....алічний Тепер я всім можу  сміливо його рекомендувати. Це азотне добриво дуже добре підходить для овочів, бо містить не лише азот, але й сірку, яка допомагає рослинам краще засвоювати поживні речовини.
Я використовувала його для підживлення картоплі, помідорів та огірків. Головне — правильно дозувати: я додавала невелику кількість у ґрунт перед посадкою, а потім ще пару разів підживлювала під час росту. Урожай справді вийшов набагато кращим, ніж минулого року, листя було яскраво-зеленим, а самі овочі – великими та соковитими.
До речі, купувала його в інтернет-магазині "ХімЕлемент". Там і ціна адекватна, і якість дуже гарна. Якщо вирішиш спробувати, думаю, теж залишишся задоволена!

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025