ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 21.12.2025, 18:35
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Дізнатись про полове покриття
stasmalets2Дата: Вівторок, 27.09.2022, 20:14 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Давно хотів запитатись про полове покриття про це є десь інофрмація я просто пробував сам шукати і не сміг нічого знайти?

nadoptam2Дата: Середа, 28.09.2022, 21:29 | Повідомлення # 2
Сержант
Мені друг порекомендував спробувати такий ост сайт про  покриття на теплу підлогу  https://www.floorbest.com.ua  . На ньому ви сможете знайти та розібратись що таке покриття на підлогу і як це працює. На сайті про це дуже багато написано цікавої внформацію думаю ви будите задоволені. Рекомендую спробувати цей сайт на практиці. Він вам точно підійде.

stasmalets2222Дата: П`ятниця, 30.09.2022, 15:31 | Повідомлення # 3
Рядовий
Цікаво буде спробувати цей сайт я про покриття для підлоги нічого не чув дуже цікаво дізнатись про це більше дякую вам за сайт.

rittiukiaДата: Субота, 04.03.2023, 20:18 | Повідомлення # 4
Майор
Цитата stasmalets2 ()
Давно хотів запитатись про полове покриття про це є десь інофрмація я просто пробував сам шукати і не сміг нічого знайти?

Від себе можу вам порадити зайти на сайт виробника підлогових покриттів Світ Паркету https://svitparketu.com.ua/parketnaya-doska/ Ми паркетну дошку тут купували, і непогано заощадили, оскільки ціни у них найвигідніші. І якість матеріалу дуже хороша, ми більш ніж задоволені своїм вибором!

Повідомлення відредагував rittiukia - Субота, 04.03.2023, 20:18

beveragecraft900Дата: Понеділок, 10.04.2023, 01:16 | Повідомлення # 5
Рядовий
Цікаво, що ще порадите

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025