ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 21.12.2025, 18:35
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Стоматология
lexetocДата: Четвер, 12.01.2023, 20:56 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Профессиональная зубная щетка сильно дорогая? Где такую сейчас можно купить?

Открыть компанию в Грузии очень просто.

bolshechem_zhiznДата: Четвер, 12.01.2023, 21:29 | Повідомлення # 2
Майор
Бажаєте https://vdsstomat.com.ua/product-category/gigiyena-2/zubni-shhitki/ купити механічну зубну щітку в інтернеті, тоді зверніть увагу на корисне посилання, інтернет-магазин працює достатньо давно та задовольняє потреби клієнтів і фахівців в області стоматологічних знань. Рекомендую вам звернути увагу на короткий опис.

igomak07Дата: Понеділок, 27.03.2023, 07:13 | Повідомлення # 3
Сержант
Не лише від зубної щітки буде залежати здоров'я ваших зубів! До стоматолога потрібно навідуватись час від часу!

AnastasiiaKrilovaДата: Вівторок, 28.03.2023, 07:21 | Повідомлення # 4
Сержант
Цитата igomak07 ()
Не лише від зубної щітки буде залежати здоров'я ваших зубів! До стоматолога потрібно навідуватись час від часу!
Так і є. Належний догляд за зубами повинен бути щоденно. Але й про візити до стоматолога не потрібно забувати і я мінімум раз у рік робити процедуру чистки зубів від зубного каменю. Тоді не лише зуби, але й ясна будуть здорові. Мене от зараз нажаль чекає процедура видалення зуба мудрості https://healthydent.ua/uk/uslugy/vydalennya-zubiv . А все тому, що тягнула і одразу не пішла до лікаря як тільки відчула що зуб болить. За рік він повністю зруйнувався карієсом.....

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2025