| navarenkovaleriy | Дата: П`ятниця, 05.09.2025, 10:24 | Повідомлення # 1 |
|
Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Вітаю, спільното! Хочу підняти тему, яка, думаю, болить багатьом. Знаєте це відчуття, коли ви ніби ходите по колу? Змінюються люди, робота, обставини, а сценарій той самий: знову стосунки з емоційно недоступним партнером, знову фінансова криза перед важливою покупкою, знову вигорання на цікавому, здавалося б, проекті. Ми часто намагаємося "вирішити" проблему на поверхні: міняємо роботу, йдемо на курси, читаємо книги про стосунки. Але, як кажуть, "якщо не вирвати корінь бур'яну, він проросте знову". У езотериці та психології цей "корінь" часто називають родовою програмою, кармічним завданням або глибинною підсвідомою установкою. І тут постає питання: як знайти цей корінь? Існують різні інструменти: психотерапія, розстановки, астрологія. Одним з найточніших діагностичних методів, з яким я працюю і який дає дивовижні результати, є Індивідуальний Рунічний Код (ІРК). Він не просто каже "у вас проблема з грошима". Він, через аналіз вашого повного імені та дати народження, показує ЧОМУ.Наприклад, він може розкрити, що: "Руна Сутності" вказує на обітницю бідності з минулого втілення, яка досі впливає на вас."Руна Особистості" ставить перед вами завдання навчитися цінувати свою працю і брати за неї гідну оплату."Золота Руна" показує, що ваша вища реалізація лежить у творчості, а ви роками намагаєтеся побудувати кар'єру в аналітиці, звідси й вигорання.Це глибока діагностика, яка дозволяє перестати боротися з вітряками і почати працювати з першопричиною. Якщо вам відгукується такий підхід, і ви хочете розібратися у "коді" своїх повторюваних життєвих сценаріїв, то детальніше про те, як це працює, можна дізнатися на сторінці про розшифровку Індивідуального Рунічного Коду https://magic-runes.com/irk А як ви для себе знаходите першопричини проблем? Які методи вам допомагають не наступати на ті самі граблі? Поділіться, будь ласка, досвідом!
|
| |
|
|