| antonpovichenko | Дата: Вівторок, 16.09.2025, 16:20 | Повідомлення # 1 |
 Рядовий
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Привіт… Уже не знаю, куди звернутися. Останні роки майже щодня п’ю, відчуваю, як організм буквально розвалюється: болить печінка, серце дає збої, нерви на межі. Постійно думаю, що «завтра може бути пізно». Страшно і за себе, і за родину - бачу, як їм боляче дивитися на мене. Пробував кидати сам, але вистачає на кілька днів, потім знову зрив. Почуваюся повністю спустошеним і не вірю, що зможу вибратися з цього кола. Може, хтось проходив через подібне і знайшов реальну допомогу?..
|
| |
|
|
| mariiashevchenko09 | Дата: Вівторок, 16.09.2025, 16:25 | Повідомлення # 2 |
 Сержант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| antonpovichenko, привіт! Дуже розумію твої переживання, сама колись стикалась з такою проблемою. Хочу порадити Наркологічну клініку Олега Василенко у Львові — це місце, де справді допомагають повернутися до тверезого життя навіть у найважчих випадках. У клініці проводять професійну детоксикацію, знімають абстинентний синдром, ставлять крапельниці для відновлення водно-сольового балансу та постійно контролюють стан пацієнта. Лікарі використовують щадні препарати та сучасні методи кодування. Дуже важливо, що тут є психологічна підтримка – допомагають не лише з фізичними симптомами, а й з емоційною залежністю. Ще один великий плюс – повна конфіденційність і можливість отримати консультацію чи викликати лікаря додому. Ось їхній сайт зі сторінкою саме львівського відділення: https://vacilenko.com/uk/lviv/ Не відкладайте – зверніться. Тут знають, як підтримати та дати реальний шанс назавжди подолати залежність.
|
| |
|
|