ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Четвер, 05.02.2026, 08:39
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Професійне відбілювання зубів у Львові
LevchenkoДата: Вівторок, 04.04.2023, 22:52 | Повідомлення # 1
Полковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу відбілити зуби. Порадьте, як це можна зробити. Я чув, що деякі зубні пасти відбілюють за рахунок того, що знімають верхній  шар зубної емалі. А як можна відбілити зуби, не пошкоджуючи їх?

fornodguestДата: Вівторок, 04.04.2023, 22:54 | Повідомлення # 2
Сержант
Щоб зуби були білими, не треба часто пити каву та палити. Можна іноді використовувати вибілюючі зубні пасти. Правда, як вони впливають на стан зубів - щодо цього є багато різних думок.

HellibamaДата: Вівторок, 04.04.2023, 22:58 | Повідомлення # 3
Рядовий
Я ось читав, що є такий метод відбілювання, як зняття тонкого шару зубної емалі, що містить забруднення. Я думаю, що це не дуже корисно для зубів. А взагалі, треба такі питання ставити стоматологу.

HzBoyДата: Вівторок, 04.04.2023, 23:03 | Повідомлення # 4
Генерал-майор
Для мене дуже важливо, щоб мої зуби були не тільки здоровими, але й мали гарний вигляд. Тому я періодично ходжу на стоматологічну процедуру професійного відбілювання зубів у Львові  https://sopranodental.com/services/aesthetic-dentistry/vidbiliuvannia   Можу й вам рекомендувати стоматологічну клінікуSoprano dental house.  Дуже гарні лікарі там працюють. Й ціни доволі прозорі - можна все побачити на сайті. До речі, достатньо робити цю процедуру раз на рік, щоб мати біленькі зуби. А сама процедура триває десь біля шістдесяти хвилин. Спробуйте - залишитеся задоволені результатом.
Прикріплення: 6191329.jpg (30.5 Kb)

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026