ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Субота, 07.02.2026, 08:55
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Медична халатність
xkristinaxbondДата: П`ятниця, 07.06.2024, 20:38 | Повідомлення # 1
Подполковник
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Маю серйозні проблеми після медичної халатності під час останнього лікування. Лікар неправильно встановив діагноз, що призвело до неправильного лікування та погіршення мого стану. Тепер я не знаю, як діяти далі, щоб захистити свої права та отримати належну компенсацію. Чи може хтось порадити, що робити в такій ситуації?

xaliskaxpetrДата: П`ятниця, 07.06.2024, 21:30 | Повідомлення # 2
Сержант
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Цитата xkristinaxbond ()
Маю серйозні проблеми після медичної халатності під час останнього лікування. Лікар неправильно встановив діагноз, що призвело до неправильного лікування та погіршення мого стану. Тепер я не знаю, як діяти далі, щоб захистити свої права та отримати належну компенсацію. Чи може хтось порадити, що робити в такій ситуації?

Так, знайомо. Також стикнулася з медичною халатністю, коли лікар неправильно діагностував моє захворювання, що призвело до серйозних наслідків для мого здоров'я. У цій ситуації я звернулася до "Приходько та партнери" https://prikhodko.com.ua/poslugy....iyentiv Вони дуже професійно підійшли до справи: допомогли зібрати всі необхідні документи, детально розглянули мій випадок і надали кваліфіковану юридичну підтримку. Завдяки їхній допомозі ми змогли довести медичну халатність та отримати компенсацію. Якщо ви зіткнулися з подібною проблемою, я рекомендую звернутися до них. Вони справді знають, як допомогти у таких складних ситуаціях.

• Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2026