ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Неділя, 08.02.2026, 16:38
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Изучение английского
mbelousova07Дата: Понеділок, 21.12.2020, 12:11 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Репутація: 0
Статус: Offline
Хочу начать учить английский язык для того чтобы помочь своей дочке в обучении. Она сейчас в 4 классе, но вижу что она явно отстаёт от программы. Я сама изучала в школе другой язык и в английском ничем помочь ей не могу. Посоветуйте плиз литературу, сайты, вебинары для самостоятельного изучения языка...

veramarininaaДата: Понеділок, 21.12.2020, 12:14 | Повідомлення # 2
Лейтенант
Вам конечно не мешало бы тоже изучить, ведь нынче знания английского очень приветствуется и открываются разные перспективы. Но изучение процесс не быстрый, а вашей дочери помощь нужна уже сейчас. Поэтому советую просто поискать репетитора,а лучше договориться с вашим учителем.

dianalapyxovaДата: Понеділок, 21.12.2020, 13:12 | Повідомлення # 3
Лейтенант
Возможно ребенок сам не хочет заниматься, он не понимает и от этого ему не интересно, в таком случае для репетитора лучше поискать другого учителя, который сможет заинтересовать, смотивировать, доступно объяснить грамматику, поправить произношение, вселить уверенность не бояться говорить на английском.

fionafilonoДата: Понеділок, 21.12.2020, 13:17 | Повідомлення # 4
Лейтенант
Все верно, многие дети не хотят учить английский язык и именно потому что им это не интересно, учитель в школе не смог или не захотел детей заинтересовать своим предметом. Я знаю, что многие учителя 70% урока говорят на английском языке, а дети его просто не понимают и бояться сказать что-то не правильно. Вы молодец, что хотите начать изучать английский ради помощи своему ребенку, но я б советовала начать с дополнительных занятий с педагогом, у которого есть опыт. Вы можете выбрать тут педагога,в этой школе можно обучаться в группе или индивидуально, но как показывает моя практика, в группе значительно интересней https://cambridge.ua/uk/online/

Повідомлення відредагував fionafilono - Середа, 30.12.2020, 16:17

viktorbilenkuДата: Субота, 28.08.2021, 08:37 | Повідомлення # 5
Лейтенант
Сейчас с этим проблем нет, главное желание ребенка.

vi3665804Дата: Субота, 10.09.2022, 20:02 | Повідомлення # 6
Майор
Добрый вечер!  Я тоже хочу посоветовать курсы в школе SkyEdge https://skyedge.school/courses....-onlajn , я там проходила подготовку к ЗНО и его я прошла успешно. Там все программы разработаны на основе самых эффективных методик и в соответствии с признанными мировыми стандартами. Есть бесплатный разговорный клуб, где можно отрабатывать навыки. Преподаватели всегда идут навстречу и помогают во всем. Рекомендую.

IrochkaДата: Вівторок, 23.05.2023, 11:12 | Повідомлення # 7
Майор
є декілька порад як самостійно вчити англійську
Встановіть мету: Спочатку визначте, чому саме ви хочете вивчати англійську мову. Це може бути для підвищення кар'єрних можливостей, подорожей або особистого розвитку. Встановлення мети допоможе вам зосередитись та зберегти мотивацію.Розпочніть з основ: Вивчайте основи граматики, лексики та вимови. Ви можете скористатися підручниками, онлайн-курсами або додатками для мобільних пристроїв, щоб отримати базові знання англійської.Практикуйте розмовну мову: Знаходьте можливості для практики англійської мови, такі як спілкування з носіями мови, участь у розмовних групах або спілкування онлайн. Важливо навчитися використовувати мову у реальних ситуаціях.Читайте та слухайте англійську мову: Читайте книги, статті, газети та блоги англійською мовою. Слухайте аудіокниги, подкасти, радіостанції або переглядайте фільми та серіали в оригіналі. Це допоможе вам покращити розуміння англійської мови та розширити словниковий запас.Практикуйте письмо: Напишіть щодня кілька речень або коротких текстів на англійській мові. Це допоможе вам вдосконалити граматику, правильність використання слів та розвинути навички письма.

garipova8825Дата: Четвер, 25.05.2023, 21:21 | Повідомлення # 8
Рядовий
спасибо

boykoveronika2Дата: П`ятниця, 16.08.2024, 06:49 | Повідомлення # 9
Сержант
Індивідуальні заняття з репетитором англійської мови можуть бути дуже ефективними для досягнення ваших мовних цілей, незалежно від того, чи готуєтесь ви до іспитів, бажаєте покращити розмовні навички або потребуєте вивчення мови для професійних цілей. Репетитор адаптує програму навчання відповідно до вашого рівня знань, цілей і стилю навчання.  Найкращі репетитори на сайті legko-v-uchebe    https://legko-v-uchebe.com/article....yi-movi  Де знайти репетитора англійської мови

boykoveronika2Дата: П`ятниця, 16.08.2024, 06:52 | Повідомлення # 10
Сержант
Ви можете узгодити час занять, який найбільше підходить вам. Ви отримуєте миттєвий зворотний зв’язок щодо своїх помилок і досягнень, що дозволяє швидше вдосконалюватись. Можливість зосередитися на тих аспектах мови, які вам потрібні: граматика, розмовна практика, бізнес-англійська тощо.  Найкращі репетитори на сайті only-student  https://only-student.com/article....student  Уроки англійської мови репетитором на only-student

angelica753258Дата: Понеділок, 21.10.2024, 12:49 | Повідомлення # 11
Рядовий
СУПЕР

natalimavunДата: Вівторок, 14.01.2025, 16:49 | Повідомлення # 12
Рядовий
Спасибо