ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ
Субота, 18.05.2024, 17:05
Ви увійшли якГість | ГрупаГості" | RSS
"
Сайт  Повідомити друзям про ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ     [ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Навчання » Все інше » Хто хоче стати начальником ?
Хто хоче стати начальником ?
квіткаДата: Субота, 27.08.2011, 10:14 | Повідомлення # 1
Лейтенант
Група: впевнені
Повідомлень: 52
Репутація: 0
Статус: Offline
26.08.2011

Сьогодні розпочався конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління освіти Львівської міської ради, повідомив заступник міського голови Василь Косів на прес-конференції.

За його словами, він триватиме місяць, як передбачено законом. В.Косів не сказав, чи вже є претенденти на посаду, але зауважив, що достойних освітян у Львові чимало і з-поміж них можна буде обрати нового керівника.

Нагадаємо, учора начальника управління освіти Львівської міськради було звільнено через скандал із його дипломом про вищу освіту. Комісія, створена міською радою виявила, що В.Огура не закінчував ЛНУ імені Франка за спеціальністю “Фінанси і кредит”, а диплом, поданий ним при влаштуванні на роботу, ЛНУ не видавав. Комісія передала матеріали свого розслідування до міського управління міліції.
 
justvisДата: Середа, 19.10.2011, 15:43 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: впевнені
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
У Львові проведуть ще один конкурс на начальника управління освіти
Міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що знову оголосить конкурс на посаду начальника управління освіти Львівської міської ради.

Про це він заявив під час брифінгу 19 жовтня.

«Бачите, наскільки складно підібрати хорошого фахівця. Ніби й освітян багато, але є вимоги. Тому ще раз буде оголошено конкурс, і надіюся, що він дасть кращі результати», – повідомив Садовий.

Нагадаємо, конкурсна комісія прийняла рішення не рекомендувати міському голові Львова жодного з кандидатів, які брали участь у конкурсі на начальника управління освіти. Таке одностайне рішення прийняли всі члени комісії після проведення конкурсу на заміщення вакантної посади. Про це ЗІКу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Як повідомили у відділі кадрів, дві жінки подали заявки на участь у конкурсі. Одна з них закінчила Львівський національний університет імені Івана Франка, працювала з 1996 року викладачем кафедри іноземних мов Львівської комерційної академії. Інша жінка закінчила Національну академію державного управління за двома спеціальностями – «державне управління» та «управління проектами». Працювала менеджером з персоналу, менеджером з адміністративної діяльності відділу міжнародних економічних зв’язків Українського католицького університету, викладачем у цьому вищому навчальному закладі, згодом – юристом.

«Жоден з кандидатів не відповідав тим вимогам, які були поставлені перед оголошенням конкурсу на заміщення вакантної посади. Мала бути повна вища освіта відповідного професійного спрямування, стаж роботи за фахом в органах місцевого самоврядування та на державних службах на керівних посадах не менше трьох років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах і управліннях не менше чотирьох років. Повинна бути післядипломна освіта в галузі знань державного управління. Жоден з кандидатів не мав стажу роботи за фахом на керівник посадах в органах місцевого самоуправління або державного управління і крім того, один з кандидатів не мав післядипломної освіти в галузі знань з державного управління», – повідомив один з членів конкурсної комісії, заступник начальника юридичного управління Мирослав Гавриляк.

Нагадаємо також, що зараз в. о. начальника управління освіти є Катерина Гороховська.



http://justvis.at.ua
 
MarinaДата: Четвер, 13.12.2018, 22:25 | Повідомлення # 3
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 5
Репутація: 0
Статус: Offline
начальниками все хотят быть!
 
iuliakulininaДата: Понеділок, 14.12.2020, 15:28 | Повідомлення # 4
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 12
Репутація: 0
Статус: Offline
а вот и не все. не правда.  яникогда не стремилась быть им. Во-первых чувствую что не обладаю нужными качествами, а во вторых мне важнее материальная оплата чем статус. В банке например быть начальником сектора не намного выгоднее  чем быть обычным экономистом. Зарплата выше на 1 тыщу,  а мороки  за каждого подчиненного слушать и работать на 2-3 часа больше чем все
 
vikshevchuk3Дата: П`ятниця, 27.08.2021, 10:09 | Повідомлення # 5
Сержант
Група: Пользователи
Повідомлень: 31
Репутація: 0
Статус: Offline
Согласен...
 
ЛЬВІВСЬКИЙ ФОРУМ » Навчання » Все інше » Хто хоче стати начальником ?
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024