valetka583 | Дата: П`ятниця, 29.11.2024, 11:09 | Повідомлення # 1 |
Лейтенант
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Збираюся придбати квартиру у Києві і трохи заплутався у виборі агентства нерухомості. Можеш порадити, на що звертати увагу при виборі агентства, які критерії важливі та які компанії заслужили довіру? Особливо цікавить питання щодо процесу продажу квартири з прописаною людиною, бо це важливий момент для мене.
|
|
| |
lermontovlermik | Дата: П`ятниця, 29.11.2024, 11:11 | Повідомлення # 2 |
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Розумію твої побоювання при виборі агентства нерухомості в Києві, адже це важливий крок. Одне з найнадійніших агентств, яке я можу порадити, – це "Маяк" https://mayak.kiev.ua/news/prodazh-kvartyry-z-propysanoyu-lyudynoyu . Вони відомі своєю професійністю та клієнтоорієнтованим підходом. Особливо варто звернути увагу на їхню спеціалізацію в питаннях "Продаж квартири з прописаною людиною". Це складний процес, який вимагає точності та знань законодавства, і "Маяк" демонструє високий рівень компетентності в цій сфері. Крім того, на їхньому сайті mayak.kiev.ua можна знайти корисні статті та новини, що допоможуть краще зрозуміти ринок нерухомості. Також вони пропонують індивідуальний підхід до кожного клієнта, що забезпечує комфорт та безпеку угоди. Не забувай перевіряти відгуки інших клієнтів та порівнювати умови різних агентств, але я впевнений, що "Маяк" стане надійним партнером у твоєму пошуку і придбанні ідеальної квартири в Києві.
|
|
| |