| |  |
|
Яку под систему ви обрали і чому?
| |
| Levchenko | Дата: Вівторок, 27.05.2025, 23:19 | Повідомлення # 1 |
 Полковник
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Цікавлюся думками спільноти щодо вибору под систем. Асортимент зараз просто величезний — очі розбігаються. Цікавить і зручність у використанні, і смакопередача, і, звісно, доступність змінних картриджів або койлів. Хотілося б почути ваші поради: якими моделями ви користуєтесь, чим саме вони вас привабили, і чи є якісь нюанси, на які варто звернути увагу перед покупкою?
|
| |
|
|
| HzBoy | Дата: Вівторок, 27.05.2025, 23:24 | Повідомлення # 2 |
 Генерал-майор
| Я обрав под систему, яка мені здалась найпростішою у використанні — нічого зайвого, мінімум налаштувань, а працює стабільно. Для мене головне, щоб не доводилося щоразу морочитися з налаштуваннями, а просто заправив і користуєшся. Щодо смаку — мене все влаштовує, хоча впевнений, що є системи й із кращою передачею смаку. Але все ж моя модель зручна й надійна.
|
| |
|
|
| pechkin-1978 | Дата: Вівторок, 27.05.2025, 23:34 | Повідомлення # 3 |
 Лейтенант
| Я теж довго обирав, і зупинився на тій, яка вміщає більше рідини. Для мене важливо не заправляти кожні кілька годин, бо використовую под активно. Також звернув увагу на наявність регулювання затягування — хочеться іноді змінювати стиль паріння. Ще один плюс — акумулятор тримає день без проблем. Поки що задоволений вибором.
|
| |
|
|
| misterbicips | Дата: Вівторок, 27.05.2025, 23:40 | Повідомлення # 4 |
 Полковник
| Цитата Levchenko (  ) Цікавлюся думками спільноти щодо вибору под систем. Асортимент зараз просто величезний — очі розбігаються. Цікавить і зручність у використанні, і смакопередача, і, звісно, доступність змінних картриджів або койлів. Хотілося б почути ваші поради: якими моделями ви користуєтесь, чим саме вони вас привабили, і чи є якісь нюанси, на які варто звернути увагу перед покупкою? Я нещодавно оновив свою под систему і вибрав Argus G3. Перш за все, сподобалась компактність і приємний дизайн — виглядає стильно, але не надто яскраво. Крім того, дуже зручне керування: можна налаштувати потужність, що дозволяє експериментувати з різними смаками рідин. Важливо й те, що у Argus G3 https://bambuk.org/voopoo-argus-g3-aurora-purple/ є дисплей, який показує заряд, кількість затягувань тощо — дрібниця, але корисно. Ще один плюс — наявність магнітного кріплення для картриджа, що значно спрощує заміну. Замовляв свою под систему в онлайн вейп шоп магазині Bambuk — приємно вразив сервіс, швидка доставка та адекватні ціни. До речі, там і картриджі на заміну знайшов без проблем. Можу сказати, що це поки найвдаліший мій вибір серед подів.
блог про книги knyhar.com.ua
Повідомлення відредагував misterbicips - Вівторок, 27.05.2025, 23:40 |
| |
|
|
| kirshyk810 | Дата: Вівторок, 10.06.2025, 15:54 | Повідомлення # 5 |
|
Лейтенант
| Электронная сигарета https://vipkalyan.com/elektronnye-sigarety/odnorazovye/ это не просто более качественная продукция, чем обычные сигареты. Это же вообще две большие разницы)) Электронная сигарета это гаджет, курите вы жидкости - вот, точнее даже не курите, а парите. Там пар, а не дым. То есть различия между электронной сигаретой и обычными сигаретами - принципиальные. Я с того самого момента, как перешла на электронку, про обычные сигареты даже и не вспоминаю. Хотя стаж курильщика большой, но возвращаться к ним больше не хочу.
|
| |
|
|
| Iva | Дата: Середа, 11.06.2025, 20:28 | Повідомлення # 6 |
|
Рядовий
| Привет всем! Купить жидкость для электронных сигарет в Украине Вы можете в интернет-магазине SmokeJeen https://smoke-jeen.com/elektronnye-sigarety/zhidkost-dlya-veypa/ , здесь покупаю с самого начала все как только перешла с обычных сигарет на электронные. Менеджер магазина всегда поможет с выбором и посоветует что лучше купить. Заказы принимают круглосуточно, отправка в любой город по Украине в короткие сроки, оплатить можно как наличными, картой так и наложенным платежом.
|
| |
|
|
|