| pozdravcik | Дата: Четвер, 05.06.2025, 21:06 | Повідомлення # 1 |
|
Майор
Група: Пользователи
Статус: Offline
| Хочу поділитися своїм досвідом боротьби з радикулітом. Останнім часом мене просто замучив цей пекельний біль у попереку, який віддає в ногу. Просто неможливо нормально рухатися, сидіти, а про сон взагалі мовчу.
Я вже перепробував, здається, все: мазі, гелі, таблетки з аптеки, грілки... Тимчасово стає легше, але потім все повертається знову. Лікар порадив фізіотерапію, але поки що не бачу особливого ефекту.
Може, хтось з вас стикався з такою проблемою і може поділитися своїм досвідом? Які методи лікування вам допомогли? Можливо, порадите хорошого спеціаліста в Києві чи області?
Я розумію, що радикуліт – це серйозна проблема, і самолікуванням займатися не варто. Але хотілося б почути реальні історії людей, які змогли побороти цю хворобу.
Натрапив на сайт https://vertebra.ua/chto-myi-lechim/radikulit.html де описують різні методи лікування радикуліту. Хтось звертався до них? Можете поділитися відгуками?
Буду дуже вдячний за будь-яку інформацію та поради! Дуже хочеться повернутися до нормального життя без болю.
Повідомлення відредагував pozdravcik - Четвер, 05.06.2025, 21:07 |
| |
|
|